Отзывы покупателей о Игрушка-подвеска с прорезывателем Бабочка BABY TEAM 8520 Разноцветная
- Вероника С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наша перша іграшка. Якісна тканина, мʼякенька та яскрава. Крильця шуршать, дитині завжди цікаво доторкатися. Приємний звук - наче зі старої ляльки неваляшки. Є гризунець, але він не дуже поки влазить в ротик дитині. Моїй малечі іграшка подобається, назвали Льолею і граємось кожен день.
- Достоинства:
- Якісна, яскрава, є звук, гризунець і шуршащі елементи.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині!
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Іграшка класна, дуже подобається. Цікава буде діткам десь від 3-х місяців.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитині дуже сподобалася іграшка.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Яскрава гарно пошита приємно звенить.Швидка та зручна доставка.Треба збирати серію.
- Достоинства:
- Доці дуже подобається
- Недостатки:
- Незнайшли
- Курьян Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень классная игрушка. колокольчик очень приятно звучит, крылышки шуршат. Листик - прорезыватель
- Достоинства:
- Очень классная игрушка и качественная
- Гуринович А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Василюк В***Продавец: Rozetka
Гарна, яскрава іграшка. Дитині сподобалась.
- Достоинства:
- Гарна якість, приємно дзвенить
- СвітланаПродавец: Rozetka
Хорошая игрушка) нам подарили ребенок 3 месяца в восторге, крылышки шелестят приятно. Звенит тоже приятно не напряжно для слуха+головка ещё и пищит тоже приятно.
- Достоинства:
- Качество на высоте, приятная улыбающаяся мордочка. Звуки приятные