- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Алюминий. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Придбав у жовтні 2024 року. Працював без нарикань. У неділю лютого 2025 погас екран. Підскажіть куди звернутися та які документі надати. Гарантійного талону не було у комплекті.
- Продавец EVARIANT
Добрий день.
Ваше звернення передали відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення цього питання.
В будь-якому випадку ми обов'язково допоможемо Вам із вирішенням цього питання у найкоротші терміни.
Дякуємо Вам за звернення!
Гарного дня. - Нина Е***
Підкажіть будь ласка чим все скінчилося? Теж погас екран точніше він світиться, але не завантажується віндовс. Пропрацював півтора роки, гарантія мабуть вже не дійсна.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Алюминий. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Я у вас придбав цей ноутбук,де мені взяти гарантійний талон?..Бо в комплекті тільки інструкція,та чек
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- .
- Продавец EVARIANT
Доброго дня, Олексій!
Ми щиро раді, що після первинної експлуатації Ви повністю задоволені ефективною роботою пристрою.
Для звернення до Сервісного Центру буде достатньо лише фіскального чека.
В паперовому гарантійному талоні немає ніякої потреби, усе цифровізовано, на кожному пристрої є серійний номер, за яким фіксується уся інформація що до місця та дати продажу.
Актуальна інформація центрів обслуговування клієнтів F1 Center за посиланням: ссылка
У разі виникнення додаткових запитань, Ви можете звернутись через особистий кабінет Розетки - розділ: "Листування з продавцем".
Ми завжди готові допомогти!
Дякуємо за Ваші запитання.
Бажаємо приємного, тривалого та легкого використання!
Гарного Вам дня. - Олексій
Дякую за відповідь.
- Людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Алюминий. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Дякую все чудово, відповіли швидко.Працює добре нарікань нема
- Достоинства:
- Супер
Ноутбук чудовий все працює дуже швидко.Відео в 4к як по маслуХтось писав динаміки слабеньки,я би не сказав,все чудово.
- Достоинства:
- Якісний ноутбук.Не переплачуєш за бренд.Ніж інші бренди беруть за це гроші.
- Недостатки:
- Невиявлено.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Алюминий. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Ноутбук нормально працює, гарний екран, добра клавіатура, швидкий, але є дуже бюджетні речі, краще він би коштував на 10 долларів дорожче, але звук та камери було би краще.
- Достоинства:
- Екран, швидко працює, клавіатура
- Недостатки:
- Динаміки,камера, роз'єми дуже тугі,блок живлення з тонким дротом.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Алюминий. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Слабенький звук, не знаю чому.
- Достоинства:
- Дуже швидкий
- Недостатки:
- Проблеми зі звуком
- Олексій Б***
А якщо звукову прогр.вст.Можливо збільшити додаткової гучності.Треба спробувати.
Отличный ноутбук для работы. Приложения летают, уже лицензионный Windows. Короче цена и качество отменные. Доволен.
- Достоинства:
- Цена и характеристики
- Недостатки:
- Не нашел
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Алюминий. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Все сподобалось
- Достоинства:
- Відмінні
- Недостатки:
- Не має
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Алюминий. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ