- DenyОтзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Цвет корпуса: Белый
погана якість, працює тільки коли натискаєш на дзвінок,постійно в спячому режимі, лайв режима немає, не сподобався дзвінок...
- Недостатки:
- своїх грошей не коштує
- Неля Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Filterbuy
Встановили в під'їзді замість звичайного дзвінка. Тепер можу бачити хто за дверима , так як в тамбурі глазка не має.
- Достоинства:
- Працює, свою функцію виконує.
- Недостатки:
- Наразі не виявлено.
- Продавец Filterbuy
Дякуємо за ваш відгук! Приємного користування!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Цвет корпуса: Белый
Идея хорошая, но реализация отвратительная, не коннектится с приложением, переустановка приложения не помогла, не вижу смысла в звонке с камерой где камерой невозможно пользоваться
- Достоинства:
- Внешне симпатичный
- Недостатки:
- Не работает нужным образом, хочу сделать возврат.
- Анна
какой-то странный продавец, никакой обратной связи с покупателями.. я скачала другое приложение, подобное, там был понятно написан принцип подключения звонка к телефону, проверила на этом приложении и все получилось, если связь не буде пропадать, то возвращать не буду.
- Станіслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Цвет корпуса: Белый
Не працює модуль з динаміком. Коли включаю його у живлення він дзвонить і більше не реагує. Дзвінок працює з телефоном, але ледве підключив, спрацював тільки варіант з QR кодом.
- Достоинства:
- відео 1080, можливість запису відео та зробити скрін з камери дзвінка
- Недостатки:
- не працює
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: MultiStore. Цвет корпуса: Белый
Гарний дзвінок. Але не пробиває 2 двері на жаль.Буду комусь віддавати.
- Достоинства:
- Доволі якісна камера.
- Недостатки:
- Кабель поклали micro USB. А потрібен для зарядки tape c. Ну нічого. У мене їх багато.
- Олександр З***
Дякую за комент. Питання. Який він використовує застосунок? І друге, чи може він надсилати сигнал на дзвоник без Wi-Fi?
- Данило П***Отзыв от покупателя. Продавец: Filterbuy
Гарний дзвінок. Працює на велику дистанцію, перевірено на приватному будинки. Можна змінювати мелодії, якщо набридла одна. Змонтував менше ніж за пів години.
- Продавец Filterbuy
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Filterbuy
Дуже легко монтується, прикольно що заряжається від шнура та не треба запарюватись з батарейками працює справно , круте сучасне рішення за свої гроші.
- Достоинства:
- Легко монтується, зарядка від шнурка
- Недостатки:
- Покищо не виявив