Отзывы покупателей о Автогамак для собак в машину на заднее сиденье авто гамак накидка чехол с молнией посередине автомобильная подстилка с бортами для перевозки собаки (002270)
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
За свої кошти ТОП, рекомендую
- Достоинства:
- Класна річ за свої гроші, рекомендую
- Продавец ЗооТорг
Катерино, величезне спасибі за покупку та за те, що знайшли час поділитися досвідом використання. Дякуємо за довіру до нашого магазину!
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Розмір підійшов, якість порадувала. Все сподобалось
- Продавец ЗооТорг
Олександра, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Якісний чохол за свої гроші.
Приємно здивований що отримав нормальну якість що відповідає в цілому опису.
Придбаний для цуценя.
Дуже подобається наявність бортів .- Достоинства:
- Борти. Матеріал
- Продавец ЗооТорг
Олександре, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий розгорнутий відгук! Нам дуже приємно, що автогамак повністю відповідає Вашим очікуванням, а для інших покупців це є підтвердженням якості товару та надійності продавця!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Швидко відправили.
Приємні в спілкуванні.- Достоинства:
- Товар відповідає опису (дуже хороша якість)
- Продавец ЗооТорг
Сергію, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Товар відповідає опису (дуже хороша якість). Швидко відправили.
Приємні в спілкуванні.- Достоинства:
- Якість. Швидкість відправки.
- Продавец ЗооТорг
Євгенію, дякуємо за зворотний зв'язок та довіру до нашого магазину. Тішимося, що Ви оцінили якість автогамака та нашу швидкість. Нехай салон Вашого авто завжди залишається в чистоті, а чотирилапий пасажир отримує максимум задоволення від кожної мандрівки.
- Вадим И***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Очень понравилось качество , вначале думал , что за эти деньги будет не очень. Для небольшого француза очень удобно.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Нет инструкции, да , возможно проблема во мне, но я не до конца понял сразу для чего нужны пластмаски в комплекте
- Продавец ЗооТорг
Вадим, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Французькі бульдоги — ще ті цінителі комфорту, тому ми раді, що гамак пройшов перевірку. Нехай поїздки будуть у задоволення!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Дуже зручний, легко встановити в машині, якістю задоволені. Дякую
- Продавец ЗооТорг
Олексію, Велике дякуємо за зворотний зв'язок! Дуже раді, що автогамак виправдав Ваші сподівання щодо якості. Нехай кожна спільна поїздка приносить лише радість!
- Тамара В***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Ідеальне співвідношення ціна-якість. Песик задоволений, салон чистий, автогамак дуже зручний у використанні.
- Продавец ЗооТорг
Тамаро, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Макар Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Відмінно
- Продавец ЗооТорг
Макар, Раді, що автогамак Вам сподобався. Бажаємо Вам і Вашому улюбленцю лише приємних та безпечних подорожей!
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Гарний гамак! Їздимо з кішкою, їй зручно і ззаду сісти до неї також комфортно, якщо відчепити одну сторону. Добре захищає від шерсті.
- Продавец ЗооТорг
Надія, велике дякуємо за покупку та чудовий відгук! Раді, що гамак виявився зручним у використанні та чудово виконує свою функцію. Нехай кожна спільна поїздка буде комфортною та приносить лише задоволення!
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Зручний та комфортний, попередній протримався 2 з половиною роки
Собака їздить часто
Якщо б ще не трусилася б в машині взагалі б шерсті не було )- Продавец ЗооТорг
Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що якість товару відповідає Вашим очікуванням, а підтримання чистоти стало більш зручним)
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Гарний гамак, саме те, що шукала
- Продавец ЗооТорг
Марія, дякуємо за Ваш вибір та зворотний зв'язок! Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам і Вашому улюбленцю чудових доріг та м'яких подорожей!
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Все добре, песику зручно, манежик такий собі, єдине що через сітку посередині в салон все одно потрапляє багато піску і шерсті але значно менше ніж без гамака, загалом задоволені
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Нема недоліків. Задоволені покупкою
- Продавец ЗооТорг
Ірина, щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що задоволенні користуванням.
- Светлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Дуже вдячні за придбаний товар
- Продавец ЗооТорг
Світлано, дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.
- Станіслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Гамак непоганий, тримає кігті пітбуля , але якби були сантиметрів на 10 довші кожна з секцій було ідеально. На задньому сидінні через низьку висоту близько 10 сантиметрів крісла відкриті і легко можуть постраждати , те саме і по іншим частинам.
Якість гарна, для не великих авто підійде супер.- Достоинства:
- Гарна якість, міцний зручний.
- Недостатки:
- Замала висота передньої та задньої стінок
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Гамак хороший, пес довольный, максимально закрывает салон на заднем ряду сидений. Рекомендую!
- Достоинства:
- Прочный материал, сшит качественно
- Недостатки:
- Пока не заметил
- Продавец ЗооТорг
Ярославе, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
дуже файний гамак
- Достоинства:
- величезний, повністю закриває заднє сидіння, песу було дуже комфортно
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец ЗооТорг
Євген, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.
- Дзюба Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Хороший гамак за свої гроші, можна підлаштувати під будь яку машину, гарна комплектація, сподобалось що в гамаку є карман для кріплення в пасок беспеки, сасе кріплення іде в комплекті.
- Достоинства:
- Ціна, функціонал, універсальність
- Недостатки:
- За йоги ціну не знайшов
- Продавец ЗооТорг
Юрій, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
користувався двічі, досить зручно
- Достоинства:
- зручно, в авто чисто, швидко встановлюється та знімається
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец ЗооТорг
Євген, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Задоволений покупкою.
Легко встановлюється, очищається і, звичайно, слідів перебування собаки у авто стало набагато меньше.- Продавец ЗооТорг
Дмитре, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Задоволений і я і собака. Я тим що шерсть по салону не літає, а собака тим що має власний домик в дорозі.
- Продавец ЗооТорг
Олександре, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Товар повністю відповідає заявленим характеристикам, дуже приємна комунікація та швидка доставка.
- Продавец ЗооТорг
Яна, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- ігор н***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Мені дуже сподобався гамак, гарна якість, легко чістити
- Достоинства:
- Зручний
- Продавец ЗооТорг
Ігор, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Віталій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
гамак якісний, фіксується добре. є захист бокових дверей. вся шерсть лишається в середині.
- Продавец ЗооТорг
Віталій, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Константин М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Дуже зручний, легко налаштовується під будь яке авто
- Продавец ЗооТорг
Костянтин, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Дуже зручно.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
гарна якість, відповідає опису та фото
- Достоинства:
- гарна якість
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
В целом неплохой. Для Тигуана великоват. Змейка только одна и с одной стороны, и это не очень удобно, сесть рядом никто не сможет, т к.свернуть его получится с трудом. Отдала в перешив чтобы добавить змеек посередине, чтоб можно было нормально использовать.
- Достоинства:
- Функцию свою выполняет, ткань хорошая
- Недостатки:
- Не сильно удобный, не все учтено, ни в одну прорезь замок ремня безопасности не попал
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Чудовий гамак! Гарна якість, наша дівчинка задоволена! Сидіння автівки захищені, зручний у використанні.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Дуже задоволена я і мій песик. Нарешті салон машини захищений від бруду. Якісний товар, гарний продавець.
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
В машину підійшло чудово
- Продавец ЗооТорг
Яно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже приємно, що наш автогамак відповідає Вашим очікуванням, а інші покупці можуть впевнитися в якості!
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Песику сподобався
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Відповідає всім нашим запитам: сітка, близківка, щоб можна було підсісти на заднє сидіння, антиковзна поверхня, водонепроникний матеріал, навіть пасок безпеки в комплекті
- Достоинства:
- Багатофункціональний
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Брали для двох песиків - 43 і 15 кг. Як перший пробний - чудово.
- Достоинства:
- Ціна (шукали щось бюджетне на перший час). Наявність кріплення для собаки у комплекті. Отвори для прищіпання собак. Замочки - може зайти собака не забруднивши сидіння
- Недостатки:
- Замалий по висоті для позашляховика. Слабенькі регулятори для кріплення (одразу на максимальну довжину пересовуються коли песики сідають). Задні кріплення під вагою таких собак теж не тримаються.
- Продавец ЗооТорг
Ірино, вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок! Автогамак має універсальний розмір, відповідає опису та характеристикам, про що свідчать відгуки інших покупців. Прикро, що у Вас виникла проблема з фіксуванням, ремінці кріпляться за підголівники, також є пластикові кільця-фіксатори для додаткової фіксації між нижньою частиною та спинкою сидіння.
- лисак р***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг
Дуже задоволена,це просто необхідна річ.Сидіння тепер чисті та без шерсті,після поїзди просто протираю автогамак.Наша собачка задоволена і ми також.Дуже рекомендую!
- Достоинства:
- Зручно
- Продавец ЗооТорг
Руслано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі рекомендації нашого товару! Нам дуже приємно, що тепер Ваші з улюбленцем подорожі більш комфортні, а прибирання займає мінімум часу!