- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Очень даже неплохо шарики бьют очень слабо - даже бумажку не смогут шолохнуть, после высыхания - уменьшаются до исходного размера; правда при стрельбе очень громкий звук череды выстрелов ,прям спасиб
- Достоинства:
- Хорошее качество пластика и самой конструкции в целом, долго держит заряд
- Недостатки:
- Громкий ,порой пугающий звук при стрельбе
- Маньковська Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Доброго дня. Хочу залишити позитивний відгук. Купляли автомат, він зламався і нам надіслали новий. Дуже дякую дитина рада.
- Альонка Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Покупкою не задаволені. Надіюся, що хоч стріляти буде норм.
- Достоинства:
- Відправили дуже швидко, товар поки працює. З орбізами не перевіряли, бо дарувати будемо через два дні. Тому перевірили лиш механізм чи стріляє.
- Недостатки:
- При замовлені враховуйте, що товар приходить у коробці, яку вже відкривали. І не просто відкривали, а коробка зовсім від іншої зброї. Автомат прислали такий як замовляли, але на коробці інший. На коробці намальовано, що дуло має світитися. І як я маю тепер пояснювати дитині чому дуло в неї не світиться. І саме дуло, того що ми отримали, дуже примітивної якості, просто круглий тонкий пластик, що дулом важко назвати.
- Продавец Trendzy goods
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися враженнями
Хочемо пояснити кілька моментів, щоб зняти занепокоєння:
Щодо коробки
У виробника гель-бластерів RedHead використовується єдина стандартна коробка для всіх різновидів цієї серії.
Усі коробки обовязково відкриваються для перевірки справності іграшки перед відправкою, це нормальна практика для уникнення браку товару.
Тому цілком нормально, що на упаковці може бути зображений інший варіант бластера — це не впливає на комплектацію чи модель усередині.
Сам бластер ми відправили саме той, який ви замовляли.
Щодо підсвітки дула
Дуло у цій моделі не має підсвічування, і в описі товару інформація про світіння не вказана.
Зображення на коробці є універсальним рекламним макетом від виробника і може містити художні елементи, які не входять до комплектації конкретної моделі.
Матеріал дула звісно що пластик, саме такий як на фото до товару.
Механізм, як ви зазначили, працює справно — це найважливіше для правильної роботи бластера.
- Валерий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Гарна іграшка
- евгения м***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Всё как на фото, только заказывали синий, а в коробке оказался красный, хорошо, что ребенок не расстроился.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Як в цілому іграшка для дітей - дуже класно, діти задоволені. Були. Один день. Механізм всередині досить міцний, але якимось чином його заклинило на коротких чергах, двигун продовжував пробувати крутитись і миттєво згорів, жодного захисту на ньому немає.
Концепція орбізів, які розбиваються і розчиняються, замість смітити пластиковими кульками, взагалі шикарна. Але щоб так за день згорів, при тому що дитина стріляла не безперервно, а робила паузи, одиночними або короткими по два-три постріли, це дуууже засмутило. Двигун досить нестандартного розміру як для дитячих іграшок (більший), і замінити його не так просто, нажаль (ще й жодних маркувань, щоб пошукати заміну).- Недостатки:
- Слабкий двигун
- Сергій Г***
Продавець по гарантії замінив на інший (трохи інша модель), начебто все працює добре. Тому продавця точно рекомендую, автомат скоріш за все просто попався такий. Дитина знову радіє і це головне.
- Островський Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
- Достоинства:
- Чудовий варіант для дитини за цей бюджет
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Все супер, малий задоволенний.Дякую Вам
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Класний бластер, похресник задоволений.
- Бушуева И***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Щиро дякую за вхід положення клієнта,замовлення зробила просто в притик нового року,надіслали все супер швидко і товар супер.Дитина просто нереально радіє,особливо що стріляє не 1 раз і цілою чергою.Дякую за сервіс,гарних клієнтів!
- Саша Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Все прийшло вчасно та гарної якості, дитина задоволена
- Юсеф Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Все супер)
- Достоинства:
- Бистро
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Окремо дякуємо продавцю за швидку відправку!
- Достоинства:
- Зручний цікавий бластер.Гарно стріляє.І багато запасних шариків в комплекті.
- Жанна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Я поставила 4, бо свої функції зброя виконує і зроблена з якісного пластику. Наявність можливості користуватися і мякими патронами дуже порадувала, Дитині це навіть більше сподобалося, ніж стріляти орбізами. Швидкість пострілу хороша. М'які патрони, що йдуть у наборі, на такій швидкості добре прилипають присосками до мішені. А от до додаткових аксесуарів є питання. Як раз двома основними критеріями у виборі цього набору була наявність лазерного прицілу та окулярів, для безпеки користування. І ці дві опції себе не виправдали, що розчарувало. Є необхідність тепер докупляти окремо лазерний приціл та окуляри. Стосовно аксесуарів, то є з чим порівнювати. Одночасно з цим набором ми купили другій дитині інший набір у інщого продавця, щоб не було два однакових набори. Там окуляри дуже якісні - щільний пластик та гарна видимість. Лазерний приціл там теж не ідеальний, але майже точний і світить далі.
- Достоинства:
- Хорошить та якісний товар за помірну ціну. Сподобалося, що пластик не тонкий, а досить міцний. Це і по вазі відчувається. І ще сподобалося, що можна користуватися не лише орбізами, а і м'якими кулями на присосках. Цей варіант підходить і для гри у приміщенні..
- Недостатки:
- Є два недоліки. 1. Лазерний приціл. Він просто є, чисто для краси. Світить гарно, правда заводської батарейки вистачило на пів години, а то і менше. Але не чекайте, що куди він світить, туди і летять кулі та орбізи. Погрішність десь 20 см між тим, кули світить лазер і куди летять кулі (летять нижче). 2. Окуляри - то окрема печаль. Вони не дитячі, а звичайного розміру, як на дорослу людину. І пластик самий дешевий.. Через них все виглядає дуже мутним, користуватися ними неможливо. Зразу пішли у смітник.
- Кремененко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Гарний, зручний
- Достоинства:
- Зручний, гарний
- Власенко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Покупкою дуже задоволені. Дитина грається кожного дня. Дякую.