- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Grey
Отлично села на ipad 12,9 gen 1
- Продавец Gadget OFF
Максим, дякуємо за відгук :)
- Ксения О***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: Black
Чудова сумка для макбука
- Продавец Gadget OFF
Ксенія, вдячні за ваш відгук. Приємного користування :)
- Катя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSmartik. Цвет: Grey
Супер сумка
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14
Міцний, для 14' HP підійшов ідеально
Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції XO.
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 13
Гарний чохол для ноута, свою функцію виконує на всі 100%, гарний, матеріал якісний,
- Достоинства:
- Стильний, якісний
- Недостатки:
- Марія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14
Вчора забрала. Перше враження чудове. Якісний матеріал і фурнітура. Ремінця немає, але мені він і не потрібен. Ноут на 14” поміщається ідеально.
- Марія Я***
І, до речі, кабель та миша без проблем помістилися у бокову кишеню.
Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції XO.
- Михайло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Лаймік. Цвет: Black
Чудова сумка .
Дуже якісно пошита. - Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartis. Цвет: Grey
Класна сумка)дуже якісна!Приємна на дотик.
- Достоинства:
- Дуже гарної якості
- Недостатки:
- Не має
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Letter Market. Цвет: Black
Дуже зручна сумка, відповідає своїм розмірам
- Достоинства:
- Розмір, матеріал
- Недостатки:
- Немає поки
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Лаймік. Цвет: Black
Сумка-чохол,якісно прошита,вмістка,всередині мʼяка підкладка
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Незнайшла
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 13
Перевіряйте параметри
Мені не підійшов по габаритам Asus, ноутбук до- Достоинства:
- Не бачу
- Недостатки:
- Розмір меньше ніж треба
Доброго дня! Шкода, що Вам не підійшов товар. Дана модель підходить для ноутбука або планшета до 13 дюймів, що дорівнює 33 см. У будь-якому випадку, Ви маєте 14 днів для повернення товару.
- Володимир Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14
Сумка дійсно мала,розміри для 14 дюймів. Ноутбук вміщається добре,зарядний пристрій вже нікуди запхнути. Це більше чехол для ноутбука чим сумка. Тонкий та немає ремня на плече.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Розмір та міцність
Доброго дня! Шкодуємо про негативний досвід. Нажаль у цій моделі не передбачено ремінь. У будь-якому разі Ви можете повернути товар протягом 14 днів, якщо щось не підійшло.
- Ольга І***Отзыв от покупателя. Продавец: Лаймік. Цвет: Black
Сумка гарна, але немає ременя через плече, як зазначено в описі. Це мене засмутило.Тільки в руці носити.