Отзывы покупателей о LCD планшет для малювання XO V02 (16 дюймів) Pink

Оценка пользователей 4.2/5
  • Денис Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Дуже зручний та якісний!!! Дуже сподобалося малювати!!!

• Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Замовляв більше року тому, а планшет і досі "живий". Особливості- 1:неможна стерти частину малюнку, лише стерти весь; 2: планшет не кольоровий, колір іде "смугами", і малюнок виходить наче кольоровий (знав про ці особливості при замовленні, але мені це було не критично). Гарна штука для дитини.

Достоинства:
    Великий
  • Петро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Чудова цікава річ яка з економить багато паперу для ваших творчих дітей.

Вітаємо! Дуже раді що Вам сподобалось! Від себе додамо що планшети на диво живучі, витримують перегини, удари, на кидки)

• Людмила П***

Отримала вчасно,но є недолік

Недостатки:
    У планшеті неможливо стерти малюнок

1 КРОК - Ззаду перемикач, його треба перевезти в протилежний стан, після чого все буде працювати
      Якщо не допомогло:
      2 КРОК - Достати батарейку, замінити на нову, або поміряти напругу - має бути 3,0+в, якщо менше, замінити.
      3 КРОК - якщо перші два не допомогли, ми надаємо гарантію, зверніться, будь ласка, для заміни виробу.

• Петро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Хороша річ для творчих дітей. Єдиний мінус важко промальовуються дрібні деталі . Але, зрештою рекомендую. Гарно дітей відволікає від гаджетів.

Вітаємо! Супер що Вам сподобалось! В нас самих ці планшети вже працюють у дітей понад рік. Дуже живучі, та добре діти з ними бавляться постійно. До речі виявили що вони дуже міцні! На них танцювали, стрибали, гнули... Але вони все одно працюють)