Лише 4 години вражаючих знижок!

Отзывы покупателей о Коврик универсальный, абсорбирующий, коврик для пола быстро сохнущий Aquarius (серый)

Оценка пользователей 4.95/5
  • Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Основной цвет: Серый

Гарний килимок. Відповідає заявленому характеристикам і опису. Приємний на дотик, впитує вологу і добре висихає (на теплій підлозі). Легко очищається від бруду шляхом простого промивання. Чудовий сервіс від продавця. І швидке відправлення, і приємний подарунок як знак уваги, і листівка із інформацією про себе та про сервісну підтримку у разі виникнення питань. Рекомендую продавця і цей товар.

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Основной цвет: Серый

Дякую за килимки і подорунок. Дуже приемно було.

Достоинства:
    Добра ціна

• Володимир Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Основной цвет: Серый

Гарний килимок, гарна ціна, безкоштовна доставка, прийшов на наступний день від замовлення, дякую

Достоинства:
    Гарний

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Основной цвет: Серый

Очень удобно при выходе из душа.

Достоинства:
    Не скользит. Сохнет почти моментально.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Наталіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Основной цвет: Серый

По цвету не тот, что хотела. Но коврик хороший.

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Ірино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Основной цвет: Серый

Гарна ціна і гарний килимок

Достоинства:
    Без запаху
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Світлано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Основной цвет: Серый

Крутий килимок,брав на кухню і в ванну,залишився дуже задоволенний

Достоинства:
    Дуже швидко впитує вологу і не сохне
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Дмитро! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Основной цвет: Серый

Чудовий товар, не ковзає, впитує, швидко сохне.

Окремо хочу зазначити роботу саназина, чітко, шіидко, ще й з бонусом!)

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:
    Жодного
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Анастасія! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Основной цвет: Серый

Не ковзає, швидко сохне - порадила родичам.

Достоинства:
    Дякую за чудовий килимок - дуже зручний в використанні!
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Тетяна! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Оксана Л***

Отличный коврик

Достоинства:
    Быстро сохнет, мягкий
  • Світлана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Основной цвет: Серый

Гарне обслуговування, якість товару відмінна

Достоинства:
    Післяплата
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Світлано! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Ирина Н***

дуже якісний товар

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Ірина! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Кирило І***

Придбав собі, рекомендую

Достоинства:
    Якість,ціна
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Кирило! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Алла В***

качество супер, советую

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Алла! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Vlad K***

Якісь крута, всім рекомендую

Достоинства:
    Зручний, довговічний
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Владислав! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Основной цвет: Серый

Супер поглинаючий килимок, комфортно, сучасно, солідно. Просихає швидко, не ковзає, недорого.

Достоинства:
    Сучасний дизайн, вирівнює недоліки поверхні підлоги
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Ольга! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Сергей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Основной цвет: Серый

Все добре функцію свою виконує

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Сергій! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Сергій Т***

Для ванни підходить

• Андрій К***

Дякую.

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Андрій! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!