Отзывы покупателей о Машинка на радиоуправлении KS Drive Land Rover Range Rover Sport 1:24 White (124GRRW) [113025]

Оценка пользователей 2.83/5
  • Всеволод
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Ніякої пружинної підвіски немає, фари світяться лише передні, задні муляж лампочок. Електродвигуни встановленні самі дешеві. Та і вся машинка коштує не більше 200 грн.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Якість, ціна....

Добрий день! Ми вдячні за Ваш відгук, для нас важлива думка споживачів. Нам дуже прикро, що автомобіль не виправдав очікувань. Пружинної підвіски у цій моделі немає, виправимо опис на сайті. Якщо автомобіль не виконує якусь з заявлених функцій - рекомендуємо звернутися у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін.

• Ілля О***

Гарна, красива машинка. Брали в листопаді 2023, досі працює. Дитина задоволена

Достоинства:
    Фари світяться

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою :)

• Женя Р***

Машина супер сам катаюсь

Достоинства:
    Масштаб
    Недостатки:
    Нуль

• Володимир Ж***

Скорость мала

• Татьяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Здравствуйте. Машинку получили, но разочарованы размером, который. не соответствует размерам указанных в характеристике. На сайте было указаны такие размеры: 20 х 29 х 18 см, а в действительности 9 х 20 х 8 см.

Добрий день, Тетяно! Ми вдячні за ваш відгук. У характеристиках зазначені габарити товару в упакуванні, габарити машинки без упакування зазначили на фото. Нам прикро, що розмір машинки не виправдав ваших очікувань. Сподіваємося, що це не повпливає на враження від гри з машинкою і наступний ваш відгук буде позитивним. Також нагадуємо про те, що товар можна повернути протягом 14 днів.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дуже не задоволений. Машинка не працює

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює

Добрий день, Олександр. Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін.