Отзывы покупателей о Телевизор Hisense 85E7NQ Pro 85" QLED 4K (20013841) UA [113573]

Оценка пользователей 4.11/5
  • Юрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Серый

Потужний телек. Особливо швидка робота системи. Я ніколи не користуюсь встроенним в тв плеером, бо вони завжди тормознуті, а тут відразу швидкі налаштування і доступні функції. Фільми дивлюсь в filmaker mode
    Гарно працює vrr без шлейфів, юзаю разом з 7900xt. В іграх ідеально все. Звук також бомба із-за саба. Гарно що є нічний режим.

Достоинства:
    Якість, vrr, звук, норм пульт
    Недостатки:
    Може комусь не вистачає яскравості і хоче miniLed, але він більше споживає, дорожче. Мені вистачає і так
      Представник бренду

Щиро дякуємо за ваш змістовний і позитивний відгук про телевізор Hisense QLED 65E7NQ PRO!

Ми дуже раді чути, що швидкість роботи системи, плавність у VRR-режимі, сумісність із відеокартою 7900XT, а також функції для геймінгу та перегляду фільмів (Filmmaker Mode) — усе це перевершило ваші очікування. Особливо приємно, що ви звернули увагу на нічний режим і потужний звук із сабвуфером, які справді роблять користування максимально комфортним.

• Ілля М***

Як герци виставили?

Представник бренду

Дякуємо за відгук та питання!

Щоб виставити герцовку (частоту оновлення) на телевізорі Hisense 65E7NQ PRO, виконайте наступні кроки:

Підключіть джерело сигналу (наприклад, ПК або ігрову консоль), яке підтримує потрібну частоту оновлення (наприклад, 120 Гц).

Увійдіть у налаштування телевізора Зображення (Picture) переконайтеся, що активовано режим "Game Mode" або "Filmmaker Mode", якщо ви використовуєте консоль або ПК.

Увімкніть VRR (змінну частоту оновлення), якщо ваша система підтримує.

Перейдіть у налаштування виводу відео на самому пристрої (ПК або консоль) та встановіть потрібну роздільну здатність (наприклад, 4K) і частоту (60 Гц / 120 Гц — залежно від порту HDMI і типу контенту).
      Важливо: щоб отримати 4K @ 120 Гц, переконайтесь, що ви підключені до HDMI-порту 1 або 2 (вони зазвичай мають підтримку HDMI 2.1).

• Богдан В***

Огромный, 65 дюймов, картинка огонь, и звук лучше любого телека, даже колонку не стал ставить.

Достоинства:
    Большой, красивые цвета, отличный звук. Упаковка (коробка) надёжная
    Недостатки:
    Страшно было сдирать плёнку)
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені покупкою телевізора Hisense. Сподіваємось, що він буде служити вам довго та приносити тільки позитивні емоції.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Серый

Дуже хороший телевізор!

Достоинства:
    Настройка, бистрий, якість картинки і 144 грц, хороший звук і достатньо громкий!
    Недостатки:
    Проблема що не має всих додатків пришлось с костилями ставити тв від провайдера ( 680 каналів) . Були випадки що пропадав курсор, прийшлось виключити тв і виключити живлення! іноді треба перезагружати
      Представник бренду

Дякуємо за щирий і змістовний відгук! Раді, що Hisense QLED 55E7NQ PRO справив позитивне враження — якісне зображення, 144 Гц, гучний звук і швидка робота точно додають зручності при перегляді. Щодо додатків — звертаємо увагу, що всі офіційні додатки доступні в фірмовій системі VIDAA, та повністю адаптовані під ТВ.

• Олексій

Дуже гарний телевізор, замовили пару днів назад, отримали дуже швидко. Дуже задоволені якістю зображення та звукопередачею. Швидкий, зручний у використанні. Інтуітивний інтерфейс .

Достоинства:
    Ціна, якість звуку, якість зображеня

• Евгений К***

Давайте ещё раз, чтобы никто не ныл. Телевизор просто пушка ! Ему нет равных за эти деньги !
    Касательно отключения экрана - эта функция есть! НО её нет при использованию ЮТУБ ! Еще раз она есть в настройках и даже когда используешь ютуб в настройках редактировании она есть, типа можно её перемещать даже , но когда уходишь в окно ютуба , то эта функция не проявляется !

• Сергій Б***

Є функція відключення екрану на ютуб, натисніть на пульті кнопку ліворуч від кола кнопок з рисочками така горизонтальними і виберіть вимкнути екран

Представник бренду

Вітаємо, ваша думка дуже важлива для нас! Ми прагнемо до того, щоб кожен наш клієнт був задоволений, тому ваш відгук для нас є цінним зворотним зв'язком. Ваш відгук допоможе нам стати кращими. Ми будемо використовувати ваш відгук, щоб покращити наші продукти та послуги.

• Богдан

Супер , картинка просто волшебная

Достоинства:
    Цена , герцовка , шустрый
    Недостатки:
    Поки невиявив

• Дмитро Т***

Скажу одне, брав на чорну пʼятницю і не жалкую.
    Боявся за засвіти та биті пікселі, але все було чітко, хлопці допомогли перевірити телевізор.
    При запуску ігор на ps 5 чесно кажу, рот відвалюється від якості та плавності.

Достоинства:
    Всі характеристики наявні
    Якість
    Недостатки:
    Ніби немає

• Тарас Х***

Підкажіть які відстань між ніжками підставки хоч у вас він і на стіні

• Космос

Просто дикие люди сделали ВИДА, как можно было в приложениях типа мегого , где смотрят фильмы - оставить функцию "отключение экрана", а в ютубе, где куча аудио книг. музыки для сна , лекций, которые можно просто слушать - нельзя "отключить экран" :)))))

• Сергій Б***

Є така функція, натиснути кнопку з горизонтальними рисками коли ви в ютуб дивитеся контент і буде вам щастя))

• Николай
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 100". Цвет рамки: Серый

Как можно в телевизоре со 100 дюймами и потреблением электричества 500Вт убрать функцию "отключения экрана", "только звук"? Зачем такая ОС? Верните гугл ТВ если не можете функцию отключения экрана сделать. Слушать музыку на обогревателе пол килловатном летом не особо выгодно. IPTV тоже от гугл ТВ нельзя смотреть. Зачем такая ОС нужна?

Достоинства:
    100"
    Недостатки:
    Нельзя отключить экран при прослушивании видео или музыки с ютуб
    • Николай

Только при просмотре ютуб нельзя отключить экран. Исправьте ОС пожалуйста

• Павло К***

Ти явно не туди із такими питаннями звертаєшся. І це більше проблема софта. На розетці навряд достукаєшся. Краще глобальний сайт хайсенса стукатись.

• Николай

Павло Карпов, тут же представитель бренда читает, я надеюсь он передаст куда надо.

• Николай

Разработчики VIDAA cделайте пожалуйста приложение ссылкадля VIDAA и возможность отключать 100" когда по таймеру на ночь нужно слушать только аудио при просмотре ютуб.

Достоинства:
    Диагноаль
    Недостатки:
    Нельзя отключить экран и слушать только аудио при просмотре ютуб. Нельзя ствить приложения для андроида. Приложение ай-пи тв https://play.google.com/store/apps/details?id=org.ittv.android для андроид нету на этой ОС VIDAA
      Представник бренду

Добрий день, дякуємо за ваш відгук. Ваша думка для нас важлива, і ми постараємося вдосконалити наші продукти!

• Максим Б***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Серый

Телевізор по характеристикам на свої гроші не поганий, але і якість відповідна.
    Сервіс бажає кращого. Через пів року використання почав самостійно перевантажуватися від 1- го до 5-ти разів на протязі 10 хвилин роботи, потім взагалі почав самостійно вмикатись та вимикатись. Звернувся по гарантії в сервіс сказали тільки відправляти для діагностики в СЦ. Мабуть і холодильники цього бренду треба відправляти через НП…
    Ви уявляєте, 65 діагональ самостійно зняти зі стіни і відправити НП зважаючи на те що територіально телевізор знаходився за 15 км від Києва. Зняв з горем пополам відправив НП.
    Сервіс відповідь надав швидко, за 4 дні, повна заміна плати телевізора, в наявності немає, очікувати від 3-х тижнів на поставку, плюс час на ремонт та доставку назад. Тепер сиджу другий тиждень, дивлюсь ввечері, замість ТВ на кріплення яке лишилось на стінці. І так ще майже місяць.
    Тому радити, даного виробника не можу.
    Якість сумнівна, сервіс нульовий.
    Надіюсь відгук буде корисний майбутнім покупцям.

Достоинства:
    Гарна ціна для таких тех.характеристик
    Недостатки:
    Погана якість, нульовий сервіс.
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук щодо телевізора Hisense QLED 65" 65E7NQ PRO.

Ми щиро шкодуємо, що ви зіткнулися з труднощами у використанні техніки. Проте хочемо внести ясність:

Надійність техніки. Всі телевізори Hisense проходять багаторівневий контроль якості на виробництві та мають офіційну гарантію 24 місяці. Модель 65E7NQ PRO – це сучасний QLED-телевізор із високими технічними характеристиками, які відповідають рівню світових конкурентів у цьому класі.

Сервісне обслуговування. Компанія Hisense має офіційну мережу авторизованих сервісних центрів по всій Україні. У випадках, коли телевізор має велику діагональ (як у вашому випадку, 65”), передбачена можливість виїзної діагностики (залежно від регіону). Якщо було рекомендовано відправити техніку Новою Поштою – це стандартна процедура, коли сервісний центр не має локального представництва в межах кількох кілометрів. У таких випадках також пропонуються консультації щодо безпечного демонтажу та пакування.

Поставка запчастин. У разі необхідності заміни плати, термін постачання може залежати від глобальної логістики, однак ми завжди прагнемо скоротити цей час до мінімуму. Ситуація, коли ремонт займає понад місяць – рідкісний виняток, а не правило.

Ми поважаємо вашу власну думку і зробимо все можливе, для вирішення цієї ситуації!

• Максим Б***

Доброго дня!
      По-перше дякую, за швидку відповідь.
      Тепер відносно всього іншого.

- Надійність техніки.
      Не зважаючи на багаторівневий контроль якості і гарантії у 24 місяці факт, є факт.
      Потрібна повна заміна плати.
      З приводу технічних характеристик претензій немає, саме це я і вказав у попередньому відгуку. Вони дійсно на рівні світових конкурентів, та з меншою вартістю техніки з такими характеристиками, порівняно з світовими брендами.

- Сервіс.
      Здійснюючи телефонний дзвінок та маючи розмову з авторизованим СЦ, я декілька разів запитав за можливість виїзду майстра, та навіть пропонував заплатити за цю послугу, не зважаючи на гарантійний випадок. На що отримав відповідь, що діагностика телевізорів, проводиться майстрами виключно у СЦ.
      Локацію телевізора, я вказав у попередньому відгуку. Якщо 15 км від столиці України це проблема для виїзду майстра, що тоді можна сказати за інші регіони…
      А відносно консультації що до демонтажу і пакуванню, звичайно дякую, але така собі допомога. Краще б хтось приїхав та допоміг цей демонтаж зробити, все таки 65 діагональ.

- Глобальна логістика та терміни поставки запчастин.
      Поважаючі себе світові бренди, завжди мають, хочаб на одному авторизованому СЦ або складі офіційного імпортера, один комплект деталей для тієї чи іншої моделі техніки, якої є офіційними представниками в країні. Так званий конструктор, для можливості оперативного ремонту. Та і логістика по Україні, на разі максимум 2-3 дні і про глобальну мова не йтиме.

- Все можливе.
      Буду вдячний, за все можливе для найшвидшого вирішення даної ситуації.
      Номер заявки, що до сервісного обслуговування , на гарячу лінію Hisensе 17279043
      Номер заявки в авторизований СЦ 1594970
      Дякую!

• Игорь Ф***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 100". Цвет рамки: Серый

підскажіть , якщо під"єднувати через LAN вхід ,інтернет кабелем , 1 Гігабіт , працюватиме коректно ???

Достоинства:
    зображення супер
      Представник бренду

Так, телевізор Hisense QLED 100E7NQ Pro підтримує підключення через кабель LAN 1 Гбіт. Він працюватиме коректно, забезпечуючи стабільне з'єднання для потокового відео, онлайн-сервісів та інших функцій Smart TV.

• Victoria V***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 85". Цвет рамки: Серый

Понравилось наличие в телевизоре встроенных тв-тюнеров и поддержка разных форматов для аудио-видео, что весьма удобно. Еще понравился пульт, на котором нет лишних кнопок и имеет кнопку голосового набора.

Достоинства:
    Рекомендасьон

• Александр Г***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 85". Цвет рамки: Серый

Телевизор просто пушка гонка ракета)) Картинка отличная, звук как для телевизора весьма неплохой, запас по громкости огромный(больше 20 не ставил, уже перебор для комнаты 25-30м). то что писали ранее про отключение экрана что бы был только звук, так вот эта функция есть.....хотя непонятно кто купит 100й телек и будет использовать его как радио, но да ладно. HDR на удивление работает четко(в динамическом режиме потребление 430вт). Так что всем очень доволен

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Весьма тяжелый (если это можно считать минусом

• Сергей К***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Серый

Все працює, від супер шустра, все є, коментатори які описуть свої проблеми у мене відсутні, можливо їм розібратися як натискати кнопки треба