- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 128. Цвет: Черный
Класна вишиванка. Беріть на 1 розмір більше і не прогадаєте.
- Достоинства:
- Все норм
- Продавец Be in fashion
Добрий день! Дякуємо за позитивний відгук, ми раді, що товар Вам сподобався, до нових зустрічей в нашому магазині!
- Уляна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 158. Цвет: Черный
Футболка супер..якість нормальна... але треба брати на два розміри більшу
- Недостатки:
- Маломірить
- Продавец Be in fashion
Дякуємо за Ваш відгук Нам приємно, що замовлення отримали швидко. Щодо розміру — ми завжди радимо орієнтуватися на заміри в галереї фото, адже фасони та тканини можуть відрізнятися по посадці.
- ТАОтзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 146. Цвет: Черный
Чудова футболка, тканина , виконання все добре, з розмірами не спіпадіння, я б рекомендувала на 2 розміри більше обирати, взяла на 1 якраз, але це особисте бажання, рекомендую до покупки, ціна низька для такого товару
- Достоинства:
- Ціна якість
- Продавец Be in fashion
Дякуємо за відгук! Раді, що товар Вам сподобався.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 164. Цвет: Черный
я б сказала що маломірить на 1 розмір точно,тож вишиванка гарна, але беріть із хорошим запасом
- Продавец Be in fashion
Щиро дякуємо за приємний відгук! Гарних вам покупок і будемо раді бачити вас знову!
- Альона Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 170. Цвет: Черный
Чудова якість! Набагато краще, ніж можна очікувати за такі гроші. Дякую)))
- Достоинства:
- Все супер.
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец Be in fashion
Дякуємо за відгук! Ваша думка дуже цінна для нас.
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 158. Цвет: Черный
Дякую, дитина із задоволенням носить.
- Достоинства:
- Гарна вишивка, зручний фасон
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец Be in fashion
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені покупкою Чекаємо вас знову в нашому магазині!
- Иванна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 164. Цвет: Черный
Качество хорошее, футболка тянется, но размер указан не правильно, пришла меньше , заказывали 164, но она в притык, хоть у ребенка рост 160
- Достоинства:
- Хорошая ткань и вышивка
- Недостатки:
- Долгая доставка и размер меньше чем указан
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук
- Іванна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 152. Цвет: Черный
Нажаль довелося повернути товар. Вишивка не охайна, стирчать нитки, деякі хрестики взагалі кудись попливли. Шкода.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не охайна вишивка
- Представник бренду
Доброго дня!
Дякуємо за зворотний зв’язок. Вишивка на виробі — машинна, тому можливі незначні нерівності, що є допустимими в рамках виробничого процесу.
Ваше зауваження передано на перевірку.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 152. Цвет: Черный
Відповідає розміру, тканина якісна, тягнеться. Вишивка акуратна і дуже гарна!
- Представник бренду
Добрий день. Дякуємо Вам за Ваш відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших постійних покупців.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 152. Цвет: Черный
Якість дуже гарна, відповідає розміру.