Отзывы покупателей о Пемза для чистки пяток и стоп пористая с ручкой VMHouse терка пилка косметическая для ног вулканическая щетка от натоптышей и мозолей черный (0041-0001)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Алесандр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Золотистый

Меняю свой отзыв.Насадил на силикон и порядок

• Алесандр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Золотистый

Ещё не чистил,но только пришла,попробовал пятки потереть,сама пемза вылетела из паза.Еще не известно что будет дальше,как она будет чистить стопы и пятки

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Выпадает сама пемза
    • Продавец  VM HOUSE

Шановний Олександре,

Щиро перепрошуємо за ситуацію, з якою Ви зіткнулись. Ми вже зв’язались з Вами для її вирішення.

Подібні випадки є винятковими — більшість наших покупців позитивно оцінюють дану модель, відзначаючи зручність у використанні та ефективність очищення. Якщо у Вас виникають будь-які питання або труднощі з товаром — радимо одразу звертатись до нас у зручний для Вас спосіб. Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти!

Також звертаємо Вашу увагу, що дана пемза доступна ще й у бірюзовому кольорі — можливо, Вас зацікавить: ссылка

• Катерина

Товар відповідає опису.

Продавець - все було гуд

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Звичайна пемза, незручно тримати в руках, слизька.

Достоинства:
    Недостатки:
    Завищена ціна
  • Ігор Т***

5/5

• Богдан А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Непогана пемза . Свої функції виконує.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Зручно лежить в руці, дрібні отвори, чистить а не шкрябає

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Класна річ,чистить гарно,шершава,в руці тримається коасно.

Достоинства:
    Гарна фракція
    Недостатки:
    Відсутня якась мінімальна ручка для міцнішого тримання для чоловіків.
  • Оксана Б***

Якістю задоволена.

Вітаємо Вас, Оксано!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Ви задоволені якістю нашої Пемзи для чистки п'яток і стоп VMHouse. Для нас важливо, щоб наші товари відповідали очікуванням клієнтів.

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання чи пропозиції, будь ласка, звертайтеся до нас. Запрошуємо Вас також ознайомитись з іншим асортиментом товарів у нашому магазині за посиланням: ссылка – впевнені, що Ви знайдете для себе багато цікавого та корисного.

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Пурпурный

Це просто топ! Дуже крута терка для ніг! Навіть перестала користуватись скрабами. Після використання терки, наношу крем для зволоження та лягаю спати. Зранку п'ятки ідеальні!

Привіт, Яно!

Дуже раді, що Ви так високо оцінили нашу Пемзу для чистки п'яток і стоп VMHouse! Це дійсно круто, що терка стала для Вас настільки ефективною, що більше не потрібно скрабів! А ще приємніше чути, що після використання терки Ваші п'ятки ідеальні вже зранку — це справжній комплімент нашому товару.

Ми завжди прагнемо надавати найкраще для наших клієнтів, тому будемо раді, якщо зазирнете до нашого магазину: ссылка — там Ви точно знайдете ще більше цікавого для догляду і краси.

Дякуємо за чудовий відгук! Сподіваємося, що ще не раз зможемо порадувати Вас нашими товарами.

• Ганна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Крута пемза! Я максимально задоволена.

Шановна Ганно!

Дуже вдячні Вам за такий лаконічний, але дуже позитивний відгук! Раді чути, що наша Пемза для чистки п'яток і стоп VMHouse стала для Вас дійсно крутим відкриттям. Ми завжди прагнемо, щоб наші товари приносили користь і задоволення, тому Ваша оцінка — найкращий доказ того, що ми на правильному шляху.

Якщо у Вас виникнуть нові запитання або Ви захочете поділитися додатковими враженнями — будемо раді поспілкуватися! А тим часом, запрошуємо Вас переглянути весь асортимент товарів нашого магазину за посиланням: ссылка. Впевнені, Ви знайдете ще багато цікавого для себе.

Щиро дякуємо ще раз і чекаємо на Вас знову!

• Лариса Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Золотистый

Гарний товар, відповідає очікуванням. Дуже дякую!

Вітаємо Вас, Ларисо!

Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук! Ми дуже раді, що Пемза для чищення п'ят і стоп VMHouse виправдала Ваші очікування та принесла задоволення. Ваші слова — найкраща мотивація для нас продовжувати пропонувати якісну продукцію.

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання чи побажання, не соромтеся звертатися до нас. Також пропонуємо переглянути інші товари з нашого асортименту за посиланням: ссылка — впевнені, що Ви знайдете ще багато цікавого і корисного.

• Маша З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бирюзовый

Класна терка, дуже зручна у використанні і реально дає чудовий ефект!

Доброго дня, Маріє!

Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої терки для ніг VMHouse! Дуже приємно чути, що товар Вам сподобався і відповідає Вашим очікуванням. Ми раді, що Ви задоволені результатом і зручністю у використанні.

Якщо у Вас з'являться питання або побажання стосовно нашої продукції, завжди раді допомогти. А ще пропонуємо Вам переглянути наш повний асортимент товарів за посиланням: ссылка. Ми впевнені, що Ви знайдете для себе багато цікавого.

• Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Пурпурный

Отличная пемза. Хорошо справляется с очень сухими пятками. Эффекта хватает надолго! Чистит не хуже аппарата в салоне!

Ірино, доброго дня!

Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що пемза VMHouse ефективно допомагає доглядати за п’ятками і дарує такий довготривалий результат. Ми завжди прагнемо, щоб наші товари відповідали найвищим стандартам якості, тому раді, що результат вас порадував, навіть порівнюючи з професійними процедурами в салоні.

Запрошуємо вас ознайомитися з іншими нашими продуктами для догляду за тілом за посиланням: ссылка. Впевнені, ви знайдете ще багато корисних речей, які доповнять вашу рутину догляду.

• Валерія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Золотистый

Чудовая якість за чудову ціну. Дуже задоволена покупкою)

Вітаємо Вас, Валеріє!

Щиро вдячні за Ваш позитивний відгук! Дуже раді чути, що Ви залишилися задоволені пемзою VMHouse. Ми постійно працюємо над тим, щоб наші товари поєднували високу якість та доступну ціну, тож приємно знати, що покупка виправдала Ваші очікування.

Якщо у Вас виникнуть будь-які питання або захочеться спробувати інші продукти, будемо раді допомогти! Також запрошуємо Вас переглянути наш повний асортимент товарів за посиланням: ссылка. Можливо, знайдете ще багато корисних речей для свого догляду та комфорту.

• Тіна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Супер щітка. П'ятки як після спа в салоні. Рекомендую!

Доброго дня, Тіно!

Дуже вдячні за Ваш відгук і рекомендацію! Нам неймовірно приємно, що наша щітка-пемза VMHouse створює ефект догляду за п’ятами, подібний до спа-процедур у салоні. Ми завжди прагнемо запропонувати нашим клієнтам продукцію, яка приносить видимий результат і максимальний комфорт.

Будемо раді бачити Вас знову! Рекомендуємо також переглянути наш широкий асортимент засобів для догляду за тілом за посиланням: ссылка. Можливо, знайдете ще більше цікавих і корисних товарів для себе.

• Ксенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бирюзовый

Мені дуже сподобалась. Дуже добре тре п'ятки. Рекомендую!

• Продавец  VM HOUSE

Ксеніє, дякуємо Вам за відгук!

Ми раді, що Пемза для чищення п'ят VMHouse виправдала Ваші очікування та допомогла ефективно доглядати за шкірою ніг. Дуже цінуємо Ваші рекомендації!

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання або Ви захочете поділитися новими враженнями, звертайтеся до нас. Також запрошуємо переглянути інші товари з нашого асортименту за посиланням: ссылка

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Дуже якісна та зручна пемза!

• Продавец  VM HOUSE

Олено, дякуємо Вам за відгук!

Ми раді, що Пемза для чищення п'ят VMHouse виправдала Ваші очікування та виявилася зручною та якісною. Ваша думка дуже важлива для нас!

Якщо у Вас будуть додаткові питання або Ви захочете поділитися новими враженнями, звертайтеся до нас. Також запрошуємо переглянути інші товари нашого асортименту за посиланням: ссылка