Отзывы покупателей о Залізний генерал. Уроки людяності

• Александр П***

Все ок

Щиро дякуємо за покупку та за відгук!

• Неля С***

Прочитана мною книга це історія дуже хорошої людини- ім'я йому наш Валерій Залужний.

Достоинства:
    Читається просто і зрозуміло,бо чекаєш,що буде далі.
    Недостатки:

Дякуємо за відгук! Нам надзвичайно приємно, що книга "Залізний генерал. Уроки людяності" залишила у вас такі приємні враження. Історія Валерія Залужного справді надихає, а ваша оцінка - це найкраща подяка для авторки й нашої команди.

• Дмитро Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BooKResurs

Дуже класна книжка, усім рекомендую

• Віктор Ф***

Дякую Вам за нашого Героя України Залежний Валерій Федорович

Достоинства:
    Наш Генерал

Щиро вдячні вам за відгук і високу оцінку!

• Наталія К***

Чудова книга! Цікава, легко читається. Прочитала її за два вечори, бо чоловік і син стояли в черзі на читання. Дякую Розетці за можливість придбати цю прекрасну книгу і за приємні бонуси!

Достоинства:
    Книга про історичні події і про легендарну особистість!
    Недостатки:

Дякуємо вам за такий приємний відгук! Радіємо, що книга "Залізний генерал. Уроки людяності" Людмили Долгоновської сподобалася вам і вашій родині. Приємно знати, що покупка принесла вам позитивні емоції. Будемо раді бачити вас знову для нових цікавих літературних знахідок!

• Станіслав Г***
    Продавец: Rozetka

За кожним великим генералом, стоять 100тс звичайних хлопців, які своїм героїзмом спасли країну. Не потрібно приписувати досягнення 100тс. 1 особі, не створюйте культ.

• Олександр

Тоді, за вашою логікою, ніякі великі особистості в історії взагалі не варті уваги: за Черчілем, Наполеоном та іншими великими полководцями і державними діячами завжди стоять і стояли "прості люди", але чомусь жоден з цих "простих" людей не взяв на себе відповідальність, не мав тих потрібних людських і управлінських якостей, щоб зробити те, що зробили ці особистості..... Совок сконав більше 30 років тому, але в людоньок в голівонці він живе і процвітає...

Дякуємо за коментар.

Дякуємо за ваші роздуми та за те, що поділилися ними! Ви підняли цікаву і важливу тему щодо ролі великих особистостей в історії. Література дає можливість поглянути та проаналізувати різні аспекти історії та людські вчинки.

• Олексій В***
    Продавец: Rozetka

Обов'язково до прочитання!

Дякуємо за коментар! Якщо ви ще не читали — варто додати цю книгу до свого списку!