Отзывы покупателей о Механічна бездротова (Bluetooth + 2,4G) клавіатура з HOT SWAP Attack SHARK X85PRO, 82 Key, RGB, Win/Mac OS, УКР/АНГЛ, Lavender (X85PL)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Отзывы про товар продавца X-Y-Z
  • Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Цвет: Черный с серым. Тип механических переключателей: Blueberry Switch. Раскладка: Английская / Украинская

Чудова клавіатура!

Достоинства:
    Приємний тайпінг, не пісочить, гарна ціна
  • соня
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Цвет: Черный с бежевым. Тип механических переключателей: Blueberry Switch. Раскладка: Английская / Украинская

активно користуюся трішки більше місяця, клавіатура чудова, поки що не помітила жодного мінусу. візуально виглядає шикарно, має зручний хороший софт. з відгуком клавіш також все в порядку. звук тайпінгу приємний, кремовий, але можу підмітити що не тихий. сама клавіатура доволі важка та добре прорезинена, не ковзає по столу. за аккум не можу у повній мірі сказати, бо користуюся в основному з підключенням шнурок, але начебто все з цим окей, тримає нормально. форма клавіш мені сподобалась, прям під пальчики. приїхала мені в ідеальному стані, без дефектів з усіма комплектуючими. та і в цілому нею кайфово користуватися, я б рекомендувала брати

• Василь О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Цвет: Черный с желтым. Тип механических переключателей: Blueberry Switch. Раскладка: Английская / Украинская

купив це китайське чудо, пришов додому, вмикнув і розчарувався. підсвітка весело грає під кейкапами а самі літери не підсвічуються!!! хіба суть підсвітки не в тому щоб користуватися нею при слабкому освітленні? замовив додаково клявіші- надіюсь буде норм. За цю ціну почуваюсь м'яко-кажучи обманутим)

Достоинства:
    тиха, компактна, акамулятор
    Недостатки:
    кейкапи не підсвічуються!!!!не меє мультимедійних позначок, кривий софт для налаштування, ціна
    • Олександр

А які клавіші замовляли з функцією підсвічування і де?

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Белый с фиолетовым. Тип механических переключателей: Blueberry Switch. Раскладка: Английская

Не пекомендую дану клавіатуру, купував місяці 3 тому, через 1-2 користування одразу замінив що батерея не тримає довго , приблизно 4-6 годин, зараз наразі нічого не змінилось, заряджаю до повного прям дуже довго нічого не допомагає, і те що я попросив замінити клаву власник сказав що може брак попався бо саме тестують данний товар, але ні, це такий товар, але чомусь змирився з цим тому що подобалась, але потім побачив що є аналог такий самий даної клави виробник ajjaz 820 pro за дану клавіатуру тільки позитивні відгуки, тому рекомендую брати її но не цю і як мінімум не від даного продавця, можливо це саме брак у продавця, навіть пробував без підсвітки користуватись, також нічого не змінилось типу трішечки довше проробила.

Достоинства:
    Якісна, приємний тайпінг, швидкі світчі, підсвітка, екран та регулятор.
    Недостатки:
    Дуже слабка батерея
  • Микита Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Черный с желтым. Тип механических переключателей: Blueberry Switch. Раскладка: Английская

Впервые использовал механическую клавиатуру (этой марки в том числе). Первые впечатления по работе/играм: показывает себя хорошо, полностью оправдал описание на сайте; через полгода-год обновлю отзыв, если вдруг что-то обнаружу.

Достоинства:
    Полностью соответствует описанию на сайте: заряд/разряд аккумулятора, подсветки, настройки клавиатуры на сайте qmk, мягкость нажатий и гашение сильных вибраций при долгой печати - всем остался доволен
    Недостатки:
    Не выявил/не успел столько времени попользоваться
  • Александр С***

Отлично работает. Компактно. Доволен покупкой

• Сергій Д***

Працює бездоганно, дитина задоволена

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: HeadCat. Цвет: Белый с бежевым. Тип механических переключателей: Blueberry Switch. Раскладка: Английская

Чудова клавіатура, приємна тактильно, дуже легко натискаються клавіші, швидкий відгук, великий різновид налаштувань світла та кольорів. Хоча мені подобається статичне та одноколірне нейтральне освітлення, є змога підлаштувати його під себе. Зовнішній вигляд теж чудовий. Звук від натискання теж приємний.

Достоинства:
    Тактильно приємна, чудовий звук, клавіші натискаються легко, зовнішній вигляд, наявність колеса.