Отзывы покупателей о Комплект Постельного Белья Vital-Textile Евро 200 х 220 см 3D Премиум Бязь Разноцветный Ромашковое Поле (BPе-266)

• Отзывы про товар продавца omeliyan_ua
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: omeliyan_ua. Спальный размер: Двуспальные

Дуже погана постільна білизна. Тканина, як поліетиленовий пакет. Ні про яку бавовну не йдеться. Викинула в смітник.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Суцільні недоліки
  • Инна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bravo Home. Спальный размер: Полуторные

НЕ БЯЗЬ, продавець надає не правдиву інформацію, та не було нормального упакування, лише пакет на застібці, посліль була брудна

Достоинства:
    колір яскравий
    Недостатки:
    це не Бязь, а полієстер
    • Продавец  Bravo Home

Інна, вітаю вас!
      Ми надаємо правдиву інформацію. Адже в описі написано, що у складі тканини є 52% поліестеру.
      Щодо упакування - воно є, воно щільне, на зручному замочку з етикеткою.
      Щодо бруду. Вам надійде повідомлення у вайбер сьогодні, будь ласка надішліть відео брудної частини. Приємного дня!

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bravo Home. Спальный размер: Евро

Пошив жахливий. Крива підковдра. Наволочки не відповідають зазначеному розміру.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Пошив жахливий і кривий. Нитки стирчать з усіх швів. Фактичні розміри не відповідають опису.
    • Продавец  Bravo Home

Ольга, вітаю вас!
      Ми намагаємось з вами звʼязатись з приводу вашого відгуку і якості отриманого комплекта, але ваш телефон відключено. О котрій годині і в який день вам можна зателефонувати з цього приводу?

Отзыв от покупателя. Продавец: HAPPY GLASS. Спальный размер: Полуторные

Заказала 11 грудня ,прийшло 2 січня, хоч пишуть що доставка 5-7 днів((((,мінус по доставці.

• Дарья П***

Підскажіть будь-ласка, який малюнок? Як на фото чи відрізняється?

• Продавец  HAPPY GLASS

Як на фото 1в1

Отзыв от покупателя. Продавец: HAPPY GLASS. Спальный размер: Полуторные

Білизна незнаю яка, бо доставляють уже 11 день ((((незнаю чи взагалі чекати....

Отзыв от покупателя. Продавец: HAPPY GLASS. Спальный размер: Полуторные

Чекаю доставку вже 11- й день.

• Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bravo Home. Спальный размер: Полуторные

заказала третий комплект, вся семья довольна!

Достоинства:
    Хорошо изготовлен, качественные материалы, достойная цена
    • Продавец  Bravo Home

Олена, ми щиро вдячні вам за вибір продукту, який було виготовлено в Україні! Для нас важлива ваша оцінка нашої роботи. Будемо раді бачити вас серед постійних клієнтів нашого бренду домашнього текстилю Vital Textile в магазині Bravo Home. Мирного дня

• Виталий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HAPPY GLASS. Спальный размер: Евро

ЗАКАЗУВАВ НАВОЛОЧКИ 50 НА 70 ПРИЙШЛИ 70 НА 70 !!!!! ВЕЛИЧЕЗНИЙ МИНУС ЗАКАЗ НЕ ВІРНИЙ!!!!!