Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Кабель type c lightning шнур для зарядки айфона быстрая зарядка для телефонов кабель usb c 3a зарядка брелок 4 в 1 Svitlo

• Іван М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PidsvityMeni

Замовлення отримав швидко, всі зарядки працюють, все добре. Хороша річ на подарунок.
    PS В описі Характеристик виправте Країну-виробника на Китай )

Достоинства:
    Універсальність, компактність, зручність
    Недостатки:
    Поки що все добре, недоліків нема, якість і надійність буде перевірятись в процесі експлуатації...
  • Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PidsvityMeni

Міцна і зручна зарядка, класна якість. Підходить і до айфона, і до андроїда - дуже практично.

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PidsvityMeni

Класна штука! Виглядає добротно, заряджає швидко. Особливо сподобалося, що корпус металевий, плюс можна носити з собою як брелок)

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PidsvityMeni

Працює з усіма пристроями, заряджає швидко, виглядає міцно й дорого. Для поїздок і щоденного користування — саме те, що треба.

• Анастасії Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PidsvityMeni

Дуже задоволена покупкою — цей кабель підходить до всіх гаджетів) Заряджає швидко, не плутається, виглядає красиво і надійно. Нарешті не треба шукати, який шнур куди підходить.

Достоинства:
    Швидко заряджає, гарно виглядає, компактний
  • Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PidsvityMeni

Справді корисна знахідка. Цей кабель — просто must-have. Компактний, стильний і справді швидко заряджає. Дуже задоволена покупкою

Достоинства:
    Якість
  • Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: PidsvityMeni

Хороший кабель. Не пластик, корпус металевий - видно, що довго проживе ( я в це вірю)) Річ варта своїх грошей.

Достоинства:
    Корпус метал, якість
  • Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PidsvityMeni

Підключаю до нього і телефон на Android, і iPhone, і без проблем заряджаю Power Bank. Конектори тримаються надійно, нічого не бовтається. Заряджає швидко — тестував навіть на планшеті, усе ок. Окремо плюс за металевий корпус — кабель виглядає солідно, не боїться згинань, не ламається біля штекера, як у більшості.

Достоинства:
    Один кабель на всі випадки — USB, Type-C, Lightning Міцна збірка, металевий корпус
    Недостатки:
    Не виявив
  • Алина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PidsvityMeni

Я часто їжджу у відрядження, хочу сказати, що цей кабель - просто топ! Дуже мене виручає, майже не займає місця, але при цьому заряджає все, що завгодно. До речі, прикольна ідея для корпоративного подарунка.

• Татьяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PidsvityMeni

Класна штучка. Підходить і до мого айфона, і до планшета на андроїді. Подобається, що він підходить для всіх гаджетів і досить компактний. Лайк.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: PidsvityMeni

Крутий кабель на свої гроші. Користуюся часто — заряджає швидко, нарікань немає. Зручно, що підходить і для Apple, і для Android, бо вже набридло тягати з собою кілька кабелів. Подобається, як виглядає, металевий корпус — це гуд. В цілому рекомендую.

Достоинства:
    Якість, функціонал
  • Вікторія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PidsvityMeni

Двічі замовляла даний кабель в цьому магазині: перший раз для себе, другий вже на подарунок. Магазин все відправив вчасно, запаковано гарно, навіть самостійно продовжити термін очікування замовлення в точці видачі та нагадали в особистих повідомленнях, коли я не встигала забрати посилку, і до другого замовлення додали подарунок, що було дуже приємно. Загалом кабелем задоволена, зі своєю функцією справляєте на повну і ціна приємна як для 4в1 функціоналу.

Достоинства:
    Компактний розмір з оптимальною довжиною кабеля. Зручний «чохол» для кабелю, що слугує і як відкривачка. Підходить до всіх стандартних комбінацій розʼємів для зарядки, що дуже зручно.
    Недостатки:
    Не відмічено