- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила донечці — книжки дуже сподобались, читаємо разом із цікавістю. Все подано просто й зрозуміло для дитини.
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова книга, щиро рекомендую усім батькам!
- Достоинства:
- Чудово описано, гарні приклади та малюнки
- Недостатки:
- Трішки дорожче ніж у книгарні
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна книга. Навіть в 2 роки дитині цікаво, а головне повчально. Дуже зручно і цікаво вивчати своє тіло за допомогою цією книги в будь якому віці. А ще дуже подобаються пару ігор в кінці, дитина прям чекає їх. Плюс все написано дуже просто, а головне правдиво.
- Достоинства:
- Цікаво та повчально.
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга супер, моїм дівчаткам 3,6 р. дуже сподобалась, прекрасно пояснює про корисні речі.
Рекомендую! - АллаОтзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС
Цікава і повчальна... Дякую!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалася книга. Просто знахідка для підготовки до садочку і пропрацювання різних ситуацій з дитиною.
- Достоинства:
- Великі цікаві картинки , зручний шрифт для читання. Описані цікаві ситуації
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС
Замовляла 2 книжки - сину та похресниці. Запаковано гарно, прийшли швидко, всі куточки рівні.
Коментар з невдалою доставкою бачила, але вирішила, що негативний досвід у доставці може трапитись з будь-ким, тому замовлення підтвердила і була права, книжки прийшли в чудовому стані. Тож вдячна за книги магазину та сайту Rozetka!)
Книжку рекомендую, все зрозуміло для дитячого світобачення, є що обговорити з дитиною після)- Достоинства:
- Яскрава книга
Зрозуміло подана інформація - Недостатки:
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна книга. Все доступно написано, діткам зрозуміло
- Романюха Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС
Книга чудова. Замовляла тричі в різних місцях, на подарунок. Проста з цікавими прикладами. Рекомендую.
Єдине, її погано упакували і погнувся кут. Це було на подарунок до Іспанії, тому обмін не зробили. Окрім цієї книги замовляла ще 5 у інших продавців, все прийшло ціле. Прохання до магазину, пакуйте краще.- Достоинства:
- Якісна і цікава
- Недостатки:
- Погано спадкували, погнулись кути
- Александра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова книга! Дуже багато важливих тем підіймається. Дуже багато ілюстрацій, дитина буде зацікавлена. Чому не можна йти з незнайомими, що треба вчитись казати "ні", вчитись сприймати, коли хтось інший каже ні, кордони тіла і ще дуже багато тем. Сторінки плотні, малюнки яскраві та цікаві для дитячого сприйняття. Спочатку вважала, що книга трохи дорога, але отримавши її розумію, що ціна відповідає якості.
- Достоинства:
- Дуже якісна книга та дуже корисна інформація в ній.
- Ліфоненко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книжка чудова. Багато ілюстрацій, зрозумілий текст. Є запитання, які можна обговорити з дитиною