Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Модем 4g мобильный wi fi роутер под сим карту любого оператора киевстар водафон лайф для интернета ноутбука путешествий карманный портативный вай фай Monty usb lte HotSpot 150 мбит wifi юсб модемы

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Працює добре, підключити вдалося дуже легко.

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

За кілька хвилин нагрівається і вимикає вайфай. Щоб перегрузити, треба витягти з розетки і знову вставити. Вночі трохи краще, але якщо більше одного гаджета, нагрівається і вимикає роздачу. Короче, не марнуйте гроші і час

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Недовго
    • Продавец  ZEMED

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок та перепрошуємо за негативний досвід.

Сильний нагрів та самовільне вимкнення Wi-Fi — це нестандартна поведінка пристрою, яка може свідчити про заводський брак чи несправність блоку живлення. Ми турбуємося про якість товарів, тому прагнемо вирішити цю ситуацію.

Будь ласка, напишіть нам у особисті повідомлення. Ми з радістю допоможемо оформити обмін на справний пристрій.

• Андрій Г***

Легко вдалось підключити. Працює добре

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Все добре. Проблем з підключенням не виникло.

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Дякую за оперативну доставку! Модем працює дуже добре та повністю виконує свої завдання. Якісна річ.

Достоинства:
    Ціна-якість

• Антон П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Від повербанка через паро хвилин роботи відключається модем світиться а wifi телефон не бачить

• Продавец  ZEMED

Добрий день, дуже прикро що сталася така ситуація. Вже пишемо вам в особисті для вирішення цієї ситуації

• Віктор Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Не находит интернет или не видит сим карту. Даже не успел попользоватся. Хочу вернуть деньги!!

• Продавец  ZEMED

Доброго дня! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація та пристроєм не вдалося нормально скористатися. Написали вам в особисті повідомлення, щоб уточнити деталі та якнайшвидше допомогти у вирішенні питання. Обов’язково розберемося

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Все окей, без скарг нарікань. Достаточно неплохой модем

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Доповнюю, що цей модем відпрацював вже майже 3 місяці. Повністю достатньо і влаштовує,

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Підтримує всі оператори, у квартирі всю площу покриває. Модемом дуже задоволений

• Артём К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Товар ішов довго, мережа або інтернет з'єднання постійно зникають
    Не вартий своїх грошей

Недостатки:
    Проблеми з роздачею та інтернет з'єднанням
  • Рибянцев Р***

Працює свою головну функцію виконує, інтернет "паше". Все окей

• Вікторія І***

Все влаштовує

• Віктор К***

Дуже повільна швідкість

• Данило С***

Замініть оператора на лайф чи водафон

• Олег Е***

Працює свою функцію виконує

• Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Працює стабільно і досить ефективно. Для роботи в браузері як умене повністю вистачає модемом задоволена

• Марія В***

Працює норм. Швидкості достатньо

• Ольга П***

Швидкісь норма. нарікань нема
    модем не бачив sim картку і світився білим.Просто треба відключити sim pin і все запрацює

• Людмила В***

А як його відключити підкажіть будь ласка

• Продавец  ZEMED

Дорбого дня, напишіть нам в Повідомлення про замовлення і ми допоможемо, не можемо ідентифікувати Вас

• Ольга К***

Скажіть б.ласк.він Лайф візьме? Це модем для всіх операторів??

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Якість жахлива. Швидкості більшої за 10 мегабіт на прийомі не було. Ні на сімкі Київстара ні на сімкі Водафона. Постійно втрачається зв'язок через вайфай. Доводиться постійно перезавантажувати. не рекомендую!

Достоинства:
    Працює від павербанка
    Недостатки:
    Це жах а не модем!
    • Данило С***

Поміняйте оператора

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Все працює (тепер в машині є вайфай)

• Діана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Модем прибув в хорошому стані все добре працює

Достоинства:
    Компактність можливість підключення до повербанку
    Недостатки:
    Неправильно оформлена картка товару де не вказано розмір sim-карти яка сюди іде
  • Єлизавета О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Цілком задоволені ним, достатньо швидкості і стабільно тримає мережу. Не знайшли на що поскаржитись - все добре

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Швидко підключився, проблем не виникло

• Алекс
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

За трохи більш ніж тиждень все ок, не бачу проблем. Швидкості достатньо видає, дуже недорого

• Тетяна Г***

Добрий день!
    Модем "не бачить" жодного павер банку, навіть від електрики не працює стабільно. В обох випадках вимикається через 2-3 хвилини. З телефона карта працює добре.
    Що робити? Як повернути марно витрачені кошти?

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    НЕ працює зовсім!!!!!!!!
    • Продавец  ZEMED

Доброго дня, дякуємо за те що поділились своїм досвідом. Нам шкода, що Ви залишились не задоволені. Але надіємось, що зможемо владнати цю ситуацію, пишемо в особисті. Ми завжди прагнемо задовольнити потреби кожного покупця!

• Тетяна Г***

Шановний Zemed! Де можна побачити вашу відповідь? Який подальший алгоритм дій? Як повернути кошти? Час іде, 14 днів спливає швидко.

• Продавец  ZEMED

Ми написали Вам повідомлення у особистих на Розетка "Запитання про замовлення" яке не прочитане на разі. Завтра напишемо у мессенджери

• Микола І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Шукали, щоб був маленького розміру - кишеньковий. Швидкість видає гарну в місті

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Відпрацьовує вже майже 2 тижні без нюансів, на зараз не маю нарікань. Можу радити

• Евгений З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Барахло китайское. В километре от меня офис Киевстар, логично что взял под этот модем симку от Киевстар.
    Инструкция на английском/китайском, как и админка, ничего не понятно. Скорость смешная, стартовая страница Google еле грузиться. При подключении к банке (тестировал 3 разные) это посмешище не выдает ток, банки его не видят и вырубаются.

Достоинства:
    Ностальгия, вспомнил как в начале нулевых пользовался People Net модемом, когда в 1 песню в Download Master целый день качаешь.
    Недостатки:
    В описании.
    • Продавец  ZEMED

Доброго дня, перепрошуємо що сталась така прикра ситуація, ми готові виправити її, тому пропонуємо замінити у максимально короткі терміни, щоб ви змогли далі користуватися сплаченим пакетом. Вже пишемо Вам в особистих повідомленнях на Розетка

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Сегодня отправил умерший модем продавцу. Посмотрим как продавец выполняет обещанные 12 мес. гарантии.

• Продавец  ZEMED

Доброго дня, очікуємо на повернення та зв'яжемося по результату перевірки. Дякуємо Вам!

• Олег

Сегодня получил новый модем по гарантии взамен неисправного.
      В настоящее время модем работает штатно.

• Тарас В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Модем вирішив ряд незручностей. спокійно працюю зараз. З київстар все ок

• Дарія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Подключились с первого раза и работает без сбоев. По скорости просадок или торможений нету

Достоинства:
    Интернет без света
  • Іван Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

На зазначену айпі адресу не заходить для налаштувань в інструкції, працює не стійко швидкість дуже падає. Таке враження що фейкова щось. Раджу не економити а купляти нормальне

• Іван Я***

Ще раз протестив і ще раз переконався що маячня. Навіть зайшовши в налаштування які все таки запрацювали (адм) даний модем дуже дуууууже слабкий для швидкості. Не рекомендую наполегливо. Краще дорожче. А цей не стабільний абсолютно, 1,5 тижні вистачило мені. Буду купляти новий. Що з цим робити не знаю, ви або тестіть перед продажем або не розчаровуйте людей.

• Продавец  ZEMED

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук! Відразу маємо повідомити, що ми цінуємо нашу репутацію і йдемо на зустріч покупцям.

Але ми б хотіли отримати більш обʼєктивну відповідь з замірами швидкості або порівняння. Можемо продовжити або перейти в особисті. Ми впевнені у нашому продукті на 100%. Насамперед проблема у слабкій швидкості на стороні стільникового оператора, так як сам модем не генерує мережу. Просимо додати обʼєктивності

• Іван Я***

Конкретніше? 33 мегабіта на одному модемі, а на цьому 0,5 мегабіт, є різниця? Є. Справа в модемі адже перевірив. Можливо брак, можливо 2 тижні йому досить і все починає не приймати сигнал, адже на інших оператор працює чудово. Тому раджу всім обирати кращий модем.

Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Модем вообще перестал включаться.
    Как по гарантии обменять его на исправный или вернуть деньги?

• Продавец  ZEMED

Доброго дня, перепрошуємо за затримку з відповіддю. Надішліть будь ласка, відео через чат з продавцем, щоб ми могли допомогти в налаштуваннях або поверненні

• Олег

Видео чего? Как модем не подает признаки жизни при подключении к пауэрбанку или зарядке?
      Вы сможете сами в этом убедиться когда получите назад ваш бракованный модем.

• Продавец  ZEMED

Обовʼязково перевіримо після отримання, та повідомимо про результат. Дякуємо!

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

У гуртожитку з інтернетом вічна біда. Купила собі цей модем, поставила картку Lifecell — і тепер маю свій швидкий вай-фай. Ноутбук літає, реферати завантажуються миттєво. Ціна цілком виправдана якістю

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви раді своїй покупці. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.

• Микола С***

а як він працює? Ти вставила в ЮСБ роз'єм і він туди подав інтернет. Чи він окремо заряджається через ЮСБ, а роздає інтернет лише по вай фай?

• Продавец  ZEMED

Доброго вечора, він працює від будь-якого виходу usb A, і роздає точку вай фай. Як флешка

• Анжелика Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Використовую на комп'ютері з Windows 11 — драйвери встановилися самі, достатньо швидко. Ніяких дисків чи завантажень із сумнівних сайтів. Просто працює з коробки.

• Продавец  ZEMED

Ми будемо й надалі працювати над тим, щоб Ви завжди були задоволені нашими товарами та послугами. Дякуємо за Ваш вибір!

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Працюю онлайн, тому потрібен постійний доступ в інтернет. Цей модем тримає зв'язок набагато стабільніше, ніж смартфон у режимі модема. Плюс телефон не гріється і не сідає. 150 Мбіт/с — це з великим запасом для моїх потреб.

Достоинства:
    Виконує всі функції
    • Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви не маєте жодних зауважень до нашого товару. Дякуємо за ваш відгук.

• Василь Н***

Для чого ви так обманюєте людей? Реальна швидкіть 2-10 м.біт, 500 метрів від вишки КС.