- Ігор І***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 500
По-перше, хочу похвалити продавця. Одразу відправили товар після купівлі. Під час доставки виникло непорозуміння з оплатою, яке продавець виправив через декілька секунд, щойно я написав йому повідомлення. Коротше, рекомендую, дуже класний продавець.
Сам товар мені хоч і сподобався, але є деякі недоліки. В першу чергу, мені не подобається механізм того як закріпляєтся і дістається внутрішня колба. Цей механім не дуже зручний, також він не дуже надійний, можна цими закручуваннями зламати кришку.
Також, я трохи не подумав про те, що 500мл - це ж загальний обʼєм. А внутрішня колба, яка саме і заварює чай, тут всього 185мл (хоч і написано 200, але в реальності - трохи менше). Це не дуже зручно, бо, зазвичай, порція чаю - 300мл. Тому перед тим, як купувати, подумайте, чи підійде вам такий обʼєм і як ви збираєтесь його використовувати.- Достоинства:
- Якісний, красивий, зручна логіка роботи
- Недостатки:
- Розмір, механізм
- Продавец NiceCha
Дякуємо за розгорнутий відгук та хорошу оцінку! :)
- Станіслав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 750
Це просто який жах. Тече знизу колби навіть просто коли трошки води налив. Кришку закривати не можна, бо все стече ще швидше. Само себе доїть як і зрозуміло з назви. Треба прибрати позицію з продажу. Це несерйозно.
- Достоинства:
- Не бачу їх
- Недостатки:
- Описані вище
- Иванов В***
Так это подделка судя по вашему фото
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 750
механізм зливу пласмасовий і зламався досить швидко
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 750
Через 2 месяца использования сломалась задняя часть крышки (пластик не особо качественный использовали судя по всему). Теперь вопрос как эта гарантия работает и есть ли смысл в починке через сервисный центр, если таковой вообще имеется.
- Достоинства:
- Быстро заваривается чай.
- Недостатки:
- Пластиковая заглушка в механизме поднятия крышки.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 750
Після покупки цього заварника - чай стали пити набагато частіше)
- Достоинства:
- Легкий, гарний дизайн, можливість контролювати час заварювання, наявність "язичка" на кришці для відкривання
- Недостатки:
- при закритті кришки спрацьовує механізм зливання (чай при цьому витікає повільніше ніж при натисканні кнопки), хоча мені це не заважає оскільки не люблю міцного чаю
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 750
То ли бракованный экземпляр, то ли "долговечный беспружинный механизм слива" - полная шляпа и обман. Когда вода залита в заварочную колбу, закрыть чайник (опустить крышку) не получается, потому что сразу срабатывает слив. То есть с закрытой крышкой заварочная колба не держит воду в принципе. Но я не хочу заваривать чай с приоткрытой крышкой.
- Недостатки:
- Не работает механизм, не держит воду при плотно закрытой крышке
- Максим Л***
в сервис за заменой обращались?
- Наталья К***
Вернули, решили не рисковать повторно и взяли чайник Kamjove c пружинным механизмом слива. Пользовались таким раньше.
- ЮліяПродавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 750
Так, справді ситечко не тримає, ні на привідкритій кришці ні при закритій, через хвилину вже нема що зливати - все саме вже внизу. Тому така назва у фірми мабудь..((
Теж раніше користувались Kamojove, там все було прекрасно, рік служив (перестали користуватись не з приводу поломки)- Достоинства:
- Недостатки:
- Погане ситечко