Отзывы покупателей о Планшет Blackview Active 8 Pro 8 / 256Gb с сим картой 4G LTE 10.36" черно оранжевый

Оценка пользователей 4.67/5
  • Бондарчук В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beelife. Цвет: Черный. Встроенная память: 256 ГБ

ну шо сказать ну, топіч планшет, 22к батарея , звук афігений для серіалів коли немає світла саме те , единий мінус це те що має підставкі а тільки ручка але тут уже складність з самими виробниками і підставка в них тільки на 10 версії планшета

• Продавец  Beelife

Дякуємо вам, звертайтесь знову! Будемо раді!

• Вячеслав Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MaxWin. Цвет: Оранжевый

Все шкарно

• Ігор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beelife. Цвет: Черный. Встроенная память: 256 ГБ

Користуюсь днів 20, дуже активно. Подобається, хороша річ.

Достоинства:
    Батарея, шустрий завдяки процесору і взагалі багата начинка, захищений, міцний.
    Недостатки:
    Кнопка гучності має різку градацію, хотілось більшої точності в регулюванні гучності.
  • Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cartic. Цвет: Черный. Встроенная память: 256 ГБ

В использовании около 3х месяцев. Нормальный защищенный планшет. Достаточно быстрый, в меру тяжелый. Покупкой доволен.

Отзыв от покупателя. Продавец: Cartic. Цвет: Черный. Встроенная память: 256 ГБ

Купляв планшет в кінці жовтня, перший попався бракований, хрипів лівий динамік (на стороні з кнопками зміни звуку) на деяких мелодіях. В магазині сказали, що треба відправити сервіс на діагностику. Я відправив, чекав трохи менше тижня і мені запропонували інший планшет (тої ж моделі). Я погодився. Другий планшет я перевірив на середньому рівні гучності, все було добре, навіть оцінку тоді змінив з 3 на 5 (поспішив). Сьогодні 08.12.2024 я включив максимальну гучність і почув хрип з того ж самого динаміка, що і в першому планшеті (лівий, біля кнопок). Якась партія бракована! Я ще напишу в магазин, спитаю за повернення грошей. Якщо ні, то нехай міняють на інший. Але в будь-якому разі я більше ніколи не буду брати техніку Blackview

Достоинства:
    Всі переваги псує хриплий динамік
    Недостатки:
    Хриплий динамік зліва (біля кнопок зміни звука)
  • Володимир А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cartic. Цвет: Черный. Встроенная память: 256 ГБ

Спершу планшет попався з браком (хрипів один з динаміків), але його мені поміняли на інший. Планшет дуже хороший, функціональний. В ньому є все, що треба для роботи чи відпочинку. Хоч він і заявлений водонепроникним, але не варто його спеціально опускати в воду. Заглушки дуже туго відкриваються, прийдеться використовувати скрєпку, що йде в комплекті. Але це дуже добре, тому що краще захищені роз'єми. Дуже порадував стилус, що входить в комплект.

Достоинства:
    Хороший і швидкий планшет
    • Володимир А***

Зв'язався зі мною мастер, обіцяли прислати новий.

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: Оранжевый. Встроенная память: 256 ГБ

Планшет шустрий. Не вистачає сканера відбитків пальців, але вцілому відмінний планшет за свої гроші

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: Черный. Встроенная память: 256 ГБ

Швидко,якісно.

• Продавец  Geekon

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за довіру і ваш час, що ви знайшли для відгуку. Нам дуже приємно. Сподіваємось, що покупка вам принесла задоволення та хороший настрій. Нехай щастить і чекаємо на вас знову!

• Андрій З***

Дуже дякую вашому магазину, гарний товар і прийшов дуже скоро. Особливе дякую продавцю Поліні!

Достоинства:
    Ціна продукта
    • Продавец  Geekon

Доброго дня, Андрію! Ми вдячні вам за відгук і за таку гарну оцінку нашої роботи. Бажаємо гарного настрою та чекаємо на вас за новими покупками!

• володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: Черный. Встроенная память: 256 ГБ

Швидко прийшов без всяких проблем.
    Проблем з планшетом не замітив

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Не замітив
  • Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beelife. Цвет: Черный. Встроенная память: 256 ГБ

Планшет за свои деньги топ.

Достоинства:
    22 000 батарея
    Недостатки:
    Заказывал с защитной пленкой пришло с треснутой пленочкой
  • Сергій А***

Клас

• Олексій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MaxWin. Цвет: Оранжевый

Дешевий класний но важкий

Достоинства:
    Акумулятор
    Недостатки:
    Вага
  • Олександр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MaxWin. Цвет: Черный

Задоволений товаром.

Достоинства:
    Швидкий,батарея.
    Недостатки:
    Немає.
  • Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beelife. Цвет: Черный. Встроенная память: 256 ГБ

Планшет отличный. Он не для всех из-за того что очень тяжёлый но для целевой аудитории подходит на отлично.

Достоинства:
    Аккумулятор на 22000. Защита от воды и пыли. Защита от падений. возможность установить сим-карту.
    Недостатки:
    Пока не обнаружил. Возможно кому-то покажется недостатком вес.