Отзывы покупателей о Телефон Vove Note 30i с двумя SIM-картами, экран 6,74, 4ГБ+64ГБ, разблокировка по отпечатку пальца, чорний

Оценка пользователей 3.62/5
  • Василь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Green. Встроенная память: 64 ГБ

Батарея погана , тримає від сили 3-4 годин як не трогати його, починаєш щось робити сідає на очах

Недостатки:
    АКБ
  • Світлана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Violet. Встроенная память: 64 ГБ

Чудовий телефон

• Продавец  TARGET PRICE

Дуже дякуємо за ваш відгук

• Вадим С***

Добре працює, дякую

• Ярослав Т***

Плохое зарядное устройство,ужасная батарея,написано 5000 тысяч ,а на самом деле 2000 тысячи сел телефон за 2 часа
    Продавец на звонки не отвечает!

• Микола К***

Розбите захисне скло і не дають подивитися при получені телефон ганьба

Достоинства:
    Нада бути людьми
    Недостатки:
    Повага до покупателей я тоже важко заробляю гроші на війні
    • Продавец  TARGET PRICE

Добрий день! Якщо при отриманні виявилось, що захисне скло прийшло розбите, ми безкоштовно відправимо нове на заміну. Напишіть тільки нам данні для доставки.

Щодо неможливості подивитись товар. Це правило встановлено новою поштою. Ми не маємо нічого проти, щоб ви відкрили товар перед покупкою. Проте якщо це оплата накладним платежем, то перевізник не дозволяє. Тому що товар у заводському упакуванні. Всі телефони нові. Ми відправляємо запаковані саме так, як вони приходять від виробника. Щоб не виникало запитань чи новий телефон.

• Олег Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

виглядає добротно - вибрано на заміну старому - для телефонування та інформативних справ - час покаже як в роботі, перші листання залишили гарні враження)
    і про порядність продавця - була проблема з моделлю (майже не робоча батарея - серед технічних девайсів трапляється брак якоїсь одиниці) - спілкування не було проблемним, в стилі хто винен - продавець запропонував заміну або повернення коштів - проведена заміна - виконано оперативно, модель робоча - дякую!

Достоинства:
    дизайн\цінова позиція
    • Продавец  TARGET PRICE

Дуже вдячні за Ваш відгук! Якщо виникнуть будь які проблеми з новим телефоном, будь ласка звертайтесь, у Вас 12 місяців гаранія!

• Андрій Б***

Дуже хорошый товар

• Продавец  TARGET PRICE

Дуже дякуємо за Ваш відгук.

• Орест Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Golden. Встроенная память: 64 ГБ

Стильний та хороший телефон. Мені потрібен був для робочих дзвінків та як додатковий девайс на всякий випадок. Тому свої функції виконує, не глючить і гарний на вид.

Достоинства:
    Стильний. Ціна гарна
  • Владимир П***

Без слов

Недостатки:
    Батарея
    • Продавец  TARGET PRICE

Добрий день! Ми можемо замінити на інший телефон, якщо бажаєте

• Віта О***

Обирала не дуже довго, бо сильно сподобався цей дизайн і підкорила ціна. Відгуки прочитала, тому майже одразу замовила. Мені дуже сподобалось те, що швидко прийшло і також комплектація. Сам телефон теж хороший) Дякую!

• Роман Б***

Як повернути цей шмат л***а??? Не знаходить жодної мережі wi-fi(постійний пошук), налаштування дати та часу зробив, перезавантажував, скидав до заводу нічого не допомагає. Все інше наче працює але без wi-fi в наш час це безкорисна річ!!! Купував малому на день народження. Всі дуже раді такою покупкою і подарунком. Не рекомендую навіть розглядати даний шлак для покупки

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Не працює wi-fi модуль
  • Сергей Г***

Взяв дану модель думав що хвате пам'яти, закачав 6 игор, общий вес игор до 13 гігабайт більше не скачую бо пише не вистачає пам'яти прошу вас поменять дану модель чи вернути кошти бо я считаю що це брак телефона номер заказа 856763376

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    камера телефона желает оставлять лудшего
  • Сергей Г***

Снял защитную пленку бо була поклеена с пылю защитное стекло не соответствует модели скачав 6 игыр память закончилась

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Мало пам'яти та камера фуфло
  • Дмитро К***

Купляв телефон для доньки, як для дитини яка закінчила перший клас гарний та стильний телефон. Тому задоволений. Єдине, що немає функції нфс, але для неї це не потрібно через 2-3 роки поміняємо.

• Анастасія В***

Телефон хороший.

Дякуємо за Ваш відгук!

• Вікторія Г***

Норм

• Денис Г***

Купляв як подарунок сестрі, мала задоволена, бо для 2-го класу те, що потрібно. Колір сподобався, розмір нормальний, наче все як в описі, але мені головне, що сподобався подарунок. Також прикольно, що в комплекті було скло і чохол, давно такого ніде не бачив. Все гуд.

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук

• Юрій

Симпатична реклама, але швидко зламався

Достоинства:
    Зламався на другий день після покупки
    Недостатки:
    Занадто гарний на фото, в житті має інший вигляд
  • Тетяна М***

Телефон нормальний, свої функції виконує. колір прикольний) Рада, що не помилилась, гарна ціна і в цілому телфончик ок.

• Аліна Р***

Мені телефон сподобався, я взяла його для сина, він закінчує перший клас вирішила порадувати за успіхи, тому для такої дитини цей телефон те що треба, свої функції виконує нічим не гірше ніж інші телефони, але підкупає ціновий сигмент. тому як для дитини ок.

Достоинства:
    Норм такий телефон
  • Валерія О***

Рішила зробити подарунок собі на день народження і не пожалкувала! Хотіла порадувати себе новим телефоном на день народження і обрала цей. Прям дуже задоволена покупкою! Виглядає стильно, зелений колір просто бомбезний))
    Ще й у комплекті був чохол і навушники тому прям справжній подарунок)
    Фотки також додам!

• Александр

А який андроїд на базі?

• Артем Г***

Шукав подарунок для дівчини, хотілось щось сучасне, стильне й надійне. Тому зупинився на цьому смартфоні, так як класний колір і гарна ціна)) Отримав швидко і порадувала комплктація! Корпус приємний на дотик, зручний у руці, дизайн прямо в точку, дівчині дуже сподобався! Батарея тримає довго, і заряджається швидко.

Достоинства:
    Комплектація, чохол у подарунок