- Виталий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Зручне кріплення, своє призначення виконує
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Олійник В***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Купував для геймпада Flydigi direwolf 4. Я розумів що кріплення може не підійти. Але воно тримається на геймпаді. Через конструкцію геймпада, задній перемикач закривається тримачем. Але це не критично, бо перед тим як одягнути кріплення можна просто увімкнути потрібний режим. Помітив що на пластику геймпада - кріплення залишає сліди, але добре що вони нормально стираються.
- Достоинства:
- Добре тримає телефон. Є два коліна регулювання кута. Міцна конструкція.
- Недостатки:
- Пластик лишає сліди, важко одягати на геймпаді, немає підставки для того щоб поставити геймпада на стіл, і вся конструкція перевертається.
- Продавец Pristavkin Dim
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Супер,дуже довольна
- Достоинства:
- Очень удобный
- Недостатки:
- Нет их
- Продавец Pristavkin Dim
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Нормальное крепление
- Достоинства:
- Подходит к хбокс s
- Продавец Pristavkin Dim
- Данило Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Хороший товар.
- Єлизавета Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Дуже чудова, зручна річ. Покупкою задоволена, те що треба для комфортного використання в іграх
- Достоинства:
- Непоганий пластик за свої кошти
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Полезно!
- Достоинства:
- Много
- Недостатки:
- Ну, пластик. Аккуратно обращайтесь, проблем не будет.
- Продавец Pristavkin Dim
- Клеков К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Гарна штука для ігр.Дуже сподобалось,що можна телефон заряджати під час Ігор,приємно.Також,хоч в мене геймпад не від Xbox,все підійшло і так.Також дякую продавцю за те що вислали в день замовлення.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Pristavkin Dim
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Товар хороший, уже другий день шпілю ігри які без геймпада було б лінь грати.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец Pristavkin Dim
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Кріплення на геймпад підійшло супер
- Достоинства:
- Важаю за таку ціну товар відповідає всім вимогам.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Дякую. Гаре обслуговування, доставка. Кріплення тримає, та поки гарно граю)
- Достоинства:
- Тримає гарно
- Недостатки:
- Поки не відчув
- Продавец Pristavkin Dim
- Леонид Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Прикольный
- Достоинства:
- Всё надёжно держит ещё можно настроить под себя
- Недостатки:
- Минусы царапает геймпад телефон и это всё превращается в довольно тяжёлое устройство ну так 6 из 10
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам загалом сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
З приводу ваги це не мінус кріплення, удільна вага кріплення по відношенню до геймпаду+телефону це 5%, тобто це немає ніякого відношення до кріплення по суті. З приводу того що кріплення начеб-то може подряпати телефон або геймпад ми вперше таке чуємо, як пластикове звичайне кріплення може щось подряпати там, надішліть нам фото в повідомлення будь-ласка.
- Архипов Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Хороше кріплення, дуще щільно сидить на боксівському геймпаді, нічого не хитається, телефон також тримає добре.