- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Замовляв декілька днів тому, дуже швидко прийшло. Якістю задоволений, дуже дякую
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Виталий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Супер, дуже класні.
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Все дуже хорошо і швидко
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Дуже добре сидьть на пальцях
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Pristavkin Dim
- Тимофей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Очень хорошие!
- Достоинства:
- Хорошо, и комфортно играть
- Недостатки:
- Иногда бывает экран трясётся
- Продавец Pristavkin Dim
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Замовляла для сина. Він задоволений, сказав, що це імба.
- Іван З***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
не звично
- Георгій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Дуже якісна річ. На рівні з дорогими. Я мав уже різні.
- Достоинства:
- Доступна ціна
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Pristavkin Dim
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
- Достоинства:
- Дуже класні напальчники зручні для ігор саме те що треба .
- Недостатки:
- Після трьох днів використання не виявлено поки що дуже задоволений .
- Продавец Pristavkin Dim
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Хороший товар, Советую.
- Достоинства:
- Зручний і хорошо лягає на пальці, швидко прийшов.
- Недостатки:
- Пока не знайшов
- Продавец Pristavkin Dim
- Евгеній Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
взяв на пробу двое штук, одну пару відав одну з них колеззі
Матеріалом задоволений повністю(дуєе якісний матеріал)
Згодом буду брати ще :)- Достоинства:
- швидка доставка,ціна
- Недостатки:
- поки не має
- Продавец Pristavkin Dim
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Беру їх вперше, але точно буду брати ще.
Значно краща тканина, від якої не лагає сенсор. Довжина також нормальна. В попередніх від іншого виробника вони були закороткі і сповзали.- Достоинства:
- Співвідношення ціна/якість.
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец Pristavkin Dim
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Купував синові до подарунка, з його слів все чудово. Якість гарна, зручні, приємні на дотик, мають загалом достойний рівень. З сенсором працюють добре, в іграх все чудово спрацьовує, без затримок.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Замовляла чоловікові, дуже якісна тканина та ідеальна для гри в Pabg. В пальці не давить резинка, зручні у використанні. Замовлення прийшло навіть раніше ніж очікувалося
- Достоинства:
- Якість, швидка доставка