Отзывы покупателей о Силиконовые накладки на стики The Legend of Zelda (4в1) для Nintendo Switch / Switch OLED / Switch LITE [447688997]

Оценка пользователей 4.71/5
  • Роман В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Гарні накладки. Є невеличкі виступи зверху які покращують керування

• Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Кирил Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Дуже класні накладки! Гарно тримаються на стіках, не ковзають і додають зручності під час гри. Дизайн із The Legend of Zelda просто топ — виглядає стильно й якісно Рекомендую.

• Олексій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Дуже кайфові накладки, для nintendo ідеальний варіант, так як зельда це їх головна франшиза

Достоинства:
    Гарні, приємні на дотик, колір супер

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Силіконові стикі дуже чудові.Зручна форма та не заважає під час гри.

• Андрій З***

Доповнення до попереднього коментаря
    Отримав зворотній зв'язок від продавця. Проблему з браком вирішено!
    Дякую за швидку реакцію. Продавця рекомендую

• Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Накладки симпатичні, але одна, синя, бракована. Злітала з першої хвилини. Що, власне, стало причиною втрати. Змінив на іншу і все ок. Дитина дуже засмутилась, тому що хотіла жовту і синю накладку..

Достоинства:
    Зручні, відповідають стилю консолі ( в нас лімітована версія в тилі зельди).
    Недостатки:
    Одна накладка бракована
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня, отримали Ваш відгук щодо того що одна накладка з 4 виявилась бракована
      Нам дуже шкода що так сталось, щиро вибачаємось за цю ситуацію

Ми зробили добірку для Вас накладок синього кольору, оберіть будь ласка яка Вам більше довподоби і сьогодні ми відправимо Вам її за наш рахунок. Відправили Вам фото у Вайбері :)

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Отличные накладки на стики.
    Подходят как для Nintendo так и для сторонних геймпадов для смартфонов, в частности для геймпада BSP-D3 Union.

"Продавцу спасибо за товар"

Достоинства:
    1.Приятные внешне
    2.Удобные для пальцев
    3.Имеются бортики по периметру накладок
    4.Легко снимаются и легко одеваются..
    Недостатки:
    Недостатков пока нету , вполнесебе хороший товар.
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!