- Данилюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Белый
Топ
- Достоинства:
- Руки непотіють
- Недостатки:
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Бирюзовый
Непоганий чохол з приємного силікону
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Файний силіконовий чохол на DualSense. Трошки тримає пил на собі (як і будь-який інший подібний силікон), але регулярну чистку ніхто не відміняв.Свою функцію виконує: запобігає подряпинам та слідам знову. На дотик приємний, грати не заважає. В міру тонкий, щоб не заважати, в міру товстий, щоб захищати. Достойний компроміс! За накладки на стіки окрема дяка, дійсно стало зручніше :)
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Желтый
Обычный чехол. Цвет накладок на стики не соответствует тому, что на фото. Положили почему-то жёлтые.
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня, щиро вдячні за покупку і відгук! Ми завжди раді Вам!
В першу чергу хочемо вибачитись за цю ситуацію, але там і повинні бути жовті накладки в комплекті, просто на фото неправильно передався колір, ми вже відправили на модерацію цю карточку товару щоб переробили фото.
Ми без проблем виконаємо поверненння товару якщо Ви цього бажаєте. - Продавец Pristavkin Dim
Картку товару редагували
Тепер колір відображається коректно і повність відповідає реальності.
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Желтый
Нічого зайвого. Легкий й зручний чохол . Можна брати ще
- Достоинства:
- Ціна/ комфорт
- Недостатки: