Отзывы покупателей о Демісезонний спальний мішок Ranger Germes Blue
- Олексій О***Продавец: Rozetka. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Camouflage
Дуууууже -Дуже довго обробляють замовлення. Замовив товар через розетку, звязались зі мною на телеграм і не від розетки, повідомили про відсутність мого товару, і запропонували моделі, які є в наявності але не на платформі розетки...
Замовив в іншому місці.
Представник постачальникаНам щиро прикро через цю ситуацію. Модель, яку ви замовляли, дійсно є в наявності, і була можливість її придбати. Ймовірно, стався збій у комунікації з боку продавця.
Рекомендуємо оформляти замовлення тільки через офіційні канали Rozetka або наші перевірені магазини, щоб уникнути подібних непорозумінь.
З повагою, команда Ranger
- Микола Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Camouflage
Дуже довго чекаю
- Достоинства:
- Непогана знижка,не сильно важкий
- Недостатки:
- Дуже ДУЖЕ довга доставка , і це при тому , що відразу оплатив. Моя порада - ніколи не робіть передоплату , бо цей продавець не любить спішити ,коли гроші уже в кишені (
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Camouflage
Доброго дня, я 25.07.2022 зробив повернення замовлення РО3316365887, Акт на повернення 725121749997 від 25.07.2022 (2 спальника), ніяких повідомлень і дзвінків від Розетка поки що не було. Будласка сообщіть коли мені повернуть кошти за повернений товар. Прохання зв’язатися зі мною. Писав в чат служби підтримки, ніхто не відповідає… Прохання допомогти вирішити це питання. Дякую.
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: O.S. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Camouflage
Спальник супер, правда немоного тесноват надо примерять до покупки.
В целом очень хорошего качества, удобный и комфртный.- Достоинства:
- Спальник дуже добрий , він підходить для того що б спати у палатці або ж на вулиці.
- Недостатки:
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Green
Качество на троечку, наполнитель возле замка отсутствует.
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Green
Комфортный
- Достоинства:
- Качественно пошит , приятный внутренний материал !
- Недостатки:
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: ladybug. Молния: Правая. Цвет: Light Blue
Спальник дуже добрий , він підходить для того що б спати у палатці або ж на вулиці , але якщо погода гарна. Чохол теж файний , все добре прошито.
- Достоинства:
- Файний спальник за свою ціну , двух стороння собачка , наповнювач теж добрий
- Недостатки:
- Ліпучка погано прошита
- Продавец ladybug
Щиро дякуємо Вам за відгук!
- Ілона Д***Продавец: Rozetka. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Green
Нитки стирчать, погано прошитий, понад краями по периметру наповнювач взагалі не зафіксовано. Дуже прикро. Це навіть не про якість матеріалів, це про паскудно виконану роботу.
- Достоинства:
- ?
- Недостатки:
- Суцільні недоліки ...