- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: OnIT. Цвет: Black
Телефон зпряджає добре, якщо знайти правильне положення. Годинник samsung ultra не заряджається, бо пружинить ремінець.
- Достоинства:
- Заряджає одночасно телефон та годинник
- Недостатки:
- Годинник можна зарядити, якщо зняти ремінець.
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OnIT. Цвет: Black
Приїхав у старій пом'ятій упаковці
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Пакування
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
віддайте гроші шахраї
- Недостатки:
- непрацює відправник на контакт невиходить
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Всё отлично работает,рекомендую
- Достоинства:
- Удобно
- Алексей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Супер. Купляв на подарунок. У мене є сірий)
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Непоганий зарядний пристрій. Я використовую переважно для зарядки Galaxy Buds 2 та Айфонів. На щоденну основу підійде хіба тим, хто заряджає телефон один раз або ставить на ніч
- Достоинства:
- Вигляд, можливість заряджати два пристрої одночасно, світлові індикатори заряду
- Недостатки:
- Доволі шумна, на тумбочці біля ліжка буде чутно кулер.
Не знаю як інші пристрої не від Samsung, але, наприклад, п'яті Маршали заряджаються до 100%, але зарядне автоматично не вимикається і далі працює
- Ігор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Чудовий пристрій. Швидко заряджає телефон, годинник та навушники. Для зарядки годинника знімаю ремінець, це робиться дуже швидео.
- Достоинства:
- В осноаному
- Недостатки:
- Поки не помічав
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Работает как и ожидалось, заряжает телефон, часы, наушники
- Достоинства:
- Тихая, хорошо выглядит)
- Недостатки:
- Пока нет
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
див. недоліки
- Достоинства:
- телефон заряджає
- Недостатки:
- Galaxy Watch Ultra на нього дуже погано лягає (ремень спрацьовує як "пружина" та дуже часто зарядка просто не йде через велику відстань). Оскільки брав саме для одночасної зарядки, разом з телефоном, результат - таке собі...
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Купив дану зарядку шоб поставити біля ліжка на тумбочку і заряджати телефон поки сплю. Але оскільки вона має активне охолодження (в описі ніде не вказано!), то її не зручно використовувати під час сну. Чути як вентилятор крутиться, і черкає там щось!
- Достоинства:
- Швидка безпровідна зарядка
- Недостатки:
- Шумить!
- Тарас Ш***
Стосовно шуму то ви надто чутливі) Купив дружині роки три тому і її ледь чутно. А чиркань у нас ніяких немає, мабуть якийсь брак.
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Працює як і очікувалося
- Гончаренко Д***Продавец: RozetkaEU. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Dark Grey
При підключенні iphone 14 pro пише "Повільний зарядний пристрій". Чи повинно так бути?
- Достоинства:
- Дизайн, зручність
- Недостатки:
- Повільно заряджає Iphone 14 pr0
- Алексей Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Прийшов товар, комплект не такий як на фото (не має ні дроту, ні блоку зарядки). Пробували заряджати s23fe, galaxy watch 7 - кнопки мігають, а заряду на пристрої не має .... Відмовився
- Половенко Е***Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Заряжает хорошо ( у меня s23 ultra и watch4 ) Но шумит куллер (особенно слышно ночью) и даёт вибрацию по тумбочке прикроватной. Смартфоном нужно попасть для зарядки,просто так кинуть не получится
- Достоинства:
- Быстро заряжает,часы примагничивает
- Недостатки:
- Нужно попасть телефоном в место зарядки, шумный куллер ( особенно ночью )