Отзывы покупателей о Дрон L900 PRO SE 4K GPS FPV до 1200 м, 28 мин полёта, двойная камера, складной квадрокоптер с возвратом домой + сумка

Оценка пользователей 3.8/5
на основе 41 отзыв
  • Отзывы про товар продавца Seleon Store
  • Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: Seleon Store. Цвет фюзеляжа: Черный

Від'єднався від пульта та телефона, полетів у невідомому напрямку, попри те, що калібрування відбувалось з gps, знайти не вдалось

• Продавец  Seleon Store

Шкода, що сталася така ситуація.
      Дрон перед польотом був відкалібрований, але, ймовірно, якщо була повітряна тривога то міг працювати РЕБ, що глушить сигнали GPS або перешкоджає зв’язку з пультом
      З нашого боку дрони перевіряються перед відправкою
      Рекомендуємо на майбутнє запускати дрон на безпечній відкритій території, обов'язково дочекатись повного захоплення супутників перед зльотом та зважати на повітряні тривоги.

• Борис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Серый

летает классно, держится при ветреной погоде
    сначала все было отлично, максимально отлетал на 250 метров, все было норм
    в один прекрасный день отлетел метров на 50 и он потерял пульт, пытался бежать за ним, но не помогло - улетел и я так его и не нашел..
    тревоги и ветра не было тогда

Достоинства:
    качественный пластик, хорошо держится на ветру
    Недостатки:
    картинка с камеры 25 фпс - идет рывками, в один день просто решил улететь и я так его и не нашел
  • Илья З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Не рекомендую взагалі, на третьому польоті після злету одразу втратив керування і полетів від мене наче злякався( знайдений не був)

Достоинства:
    Легкий в управлінні
    Недостатки:
    Може втратити контроль на відстані 5 метрів і полетіти куди очі бачать
    • Продавец  Drone for Ukraine

Дякуємо за відгук. Нам шкода, що сталася така ситуація.
      Під час повітряної тривоги та роботи РЕБ можливі збої GPS і зв’язку — у таких умовах будь-які дрони можуть втрачати керування або відлітати. У додатку відображаються останні координати дрона, за якими часто можна визначити місце його приземлення.
      Рекомендуємо не запускати дрон під час тривоги, дочекатися стабільного GPS та виконувати калібрування перед польотом.

• Костянтин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Доставили як обіцяно - 2 дні. Товар новий. Перші випробування показали, що товар відповідає опису. Єдине що в описі було зазначено зарядний пристрій в подарунок - немає. Але є запасний акамулятор. В цілому - замовленням задоволений. По теплу - протестуємо в повній мірі. Дякую маркетплейсу Розетка - обслуговування на достойному рівні!

Достоинства:
    Товар відповідає опису, гарна якість.
    Недостатки:
    Поки що не виявлено - працює добре.
    • Продавец  Drone for Ukraine

Дякуємо за ваш відгук
      Раді, що товар вам сподобався і відповідає опису. Гарного тестування по теплу та приємного користування!

• Марія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Замовила на подарунок. Батарея працює 10 хв політ. Камера в програмі показує картинку навпаки. Найгірше все таки батарея. Заявлено 28 хв. 10 хв це ок? Прикро, адже був подарунок, а приніс негативні емоції

Недостатки:
    Батарея, камера
    • Продавец  Drone for Ukraine

Доброго дня... камера перевертається в додатку. акб заряджати треба тільки 1-2 А 5в блоком живлення і кабель який в комплекті . Якщо заряджати швидкісними блоком акб швидко вийде з ладу.це дуже важливо.

• Марія Ф***

Камера не певертається в додатку. Не знаю з чим повʼязано. Батарею заряджала проводом з коробки. Найдовший політ був 10 хв. Просто про це потрібно попереджати. Як мінімум вибрала би інший товар чи докупила батарею.

• Максим І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Г***о, хоч відкалібрував, просто запустив він на максимальних обертах пішов вверх і улетів, на команди не реагував і екстрена зупинка не працювала

Достоинства:
    Де?
    Недостатки:
    Немає разом з дроном
    • Продавец  Drone for Ukraine

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас виникли труднощі з використанням дрона. Для коректної роботи важливо проводити повну калібровку та запускати пристрій на відкритій місцевості без перешкод. Також звертаємо увагу, що під час повітряної тривоги можливі перебої зі зв’язком та сигналами, що могло вплинути на роботу дрона.

• Максим І***

Я робив повну калібровку

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Все хорошо всё есть,летает хорошо.

Недостатки:
    Нету
  • Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

просто додам до свого коментаря від 9 червня, де написав про неполадки і проблеми. Продавець звязався, я відіслав дрон, через декілька днів прислали назад вже справний (а можливо й просто замінили). Тепер все працює і жодних претензій до продавця немаю. Респект за взаємозвязок і оперативність в усуненні непорозумінь)

Достоинства:
    зворотній зявзок з продавцем
    Недостатки:
    складний при ознайомленні, але за свої гроші - нормальний
  • Денис Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Все пришло вчасно, та все працює

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Придбав даний дрон, прийшов оперативно, зарядив обидві батареї, підключився, все нормально, через програмку з проблемами, але підєднується, запустив, політав, вклав другу батарею, при взльоті дьорнуло, нахилило і вивалився моторчик( зясувалося - друга батарея просто "вбита". Показує що заряджена, а на ділі дає тільки поштовх Тепер не знаю що робити, як з продавцем звязатися?

Достоинства:
    не вспів дізнатися
    Недостатки:
    одна з двох батарей прийшла "вбита", що спровокувало (так думаю) поломку
  • Евгений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Ужасный дрон, не слушается пульта, хотя gps включен и словил 19 спутников, не подключается камера через приложение
    Постоянно пишет сбой сети,
    Лопасти очень ламучие , за 10 минут сломались 8 лопастей, дрон летает сам по себе пульта вообще не слушает

Достоинства:
    Их нету
    Недостатки:
    Полностью весь дрон
  • Діма С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UADreamOG. Цвет фюзеляжа: Черный

Купив цей квадрокоптер, своїх грошей він не коштує, ми протестували його на полігоні. Результат такі, в висоту він летить максимально 20 м далі втрачається зв'язок с пультом, а від пульта над землею максимально 70-80 м.

Достоинства:
    Дизайн
    • Продавец  UADreamOG

Доброго дня. Дякуємо за відгук, але все що написано не є правдою. Якщо у Вас є труднощі з використання - напишіть або зателефонуйте, ми допожемо у налагодженні. Скоріше всього Ви не калібруєте квадрокоптер і тому він так летить, без використання GPS.

• Андрій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Серый

Чудовий дрон для початківців. При першому запуску спіймав 19 супутників, швидко пройшов калібрування і при невеликому вітрі досить стабільно почувався в повітрі. Управління дроном швидке і без затримок. Якщо не вмикати запис відео то тривалість польоту в мене склало 23 хвилини, Камера звісно не 4к за це і 4 зірки.

Достоинства:
    Досить стабільний і приємний в керуванні. Ціна
    Недостатки:
    Якісь відео та фото м'яко кажучи не дуже.
    • Продавец  Drone for Ukraine

Дякую вам за чесний і такий обширний відгук. Це дійсно модель одна із найкращих для тренувань, та навчань польотів. Камера 4к мається на увазі розширення відео. Тобто на великому екрані, відео буде на весь екран. А не в маленькому віконці. Сприводу якості зображення, ви повністю праві. Так як для чіткої картинки потрібна стабілізація камери. Без неї, полосить. Дрони з стабілізацією камери мають бюджет від 6000грн. Коли натренуєтесь, на цьому девайсі, будемо раді підібрати вам дрон для відео та фото. Ще раз дякуємо за ваш відгук ;)

• Николай
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Хороший коптер за свою цену.

• Анатолий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Купляв дитині на подарунок - граюсь сам.

Достоинства:
    Топ за свої гроші
    • Іван С***

Чи є зараз якісь заборони на польоти на квадрокоптері?

Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Дрон поміняли. Зараз все ок. Шкода що перед відправкою не протестували. Зараз ситуацію виправили. Дякую.

Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Кусок г***а. Незаряджається, не запускається.
    Був куплений дитині в подарунок. Результат - сльози і розчарування. І ще витрачені кошти та нерви. Велике дякую виробникам

• Богдан

Просто відправте скаргу

• Євген К***

Все сподобалось, рекомендую!

• Виктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Прийшов дрон все добре перевірив працює. Але в комплектації немає злітної площадки

Недостатки:
    Немає злітної площадки
  • Александр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Просто немає слив! Тільки підгявся в повітря, сам полетів вгору кудись взагалі не слухався пульту! Гроші на вітер

Достоинства:
    Недостатки:
    Сам полетів , не слухався джойстику.
    • Продавец  Drone for Ukraine

Доброго дня, мабуть ви не пройшли калібровку на дроні через додаток

• Александр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Забрав дрон. Постійно пищіть пульт , вказано що батарея не зяряджена хоча заряджаю вже третю годину. Горить червоний індикатор справа.

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Незрозуміло в тому проблема, напевно не заряджається
  • Евгений Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DronHub. Цвет фюзеляжа: Черный

Класний квадрокоптер за сою ціну. Приємно вразив час роботи від батареї. При польоті з передачею відео спокійно протримався 15 хв. і не розрядився до кінця. З телефоном з'єднується без проблем.
    Продавець оперативно вийшов на зв'язок, коли необхідна була технічна консультація, за що йому велика подяка)

Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Гарний дрон за свої кошти

Достоинства:
    Легкий, витривалий, зручний у викоримтанні
  • Андрей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Замовив даний товар у чорному кольорі. Передзвонили, попередили, що залишились лише помаранчеві. Добре, погодився. Але надіслали без площадки для взльлту/посадки, хоча по акції мала би бути!

Достоинства:
    Гарний коптер. Співвідношення: ціна-якістт
    Недостатки:
    Продавець не надіслав площадку для взльоту-посадки!
    • Андрей Д***

Продавець швидко і оперативно виправив свою помилку. Тому притензій ніяких як до товару, так і до продавця.

• Мацюк А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

менеджер взяв гроші за доставку, хоча при покупці було вказано достака безкоштовна, при розпаковці не було брошури самої головної і також площадки для дрона, яка також шла в наборі..

• Мацюк А***

Вирішив вже цю проблему з продавцем, все добре)

• Евгений Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DronHub. Цвет фюзеляжа: Черный

Не получается подключить камеру к телефону, а так всё ок.

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DronHub. Цвет фюзеляжа: Черный

Крутой коптер, ребенок в восторге)
    Спасибо за рекомендацию)

• Шевченко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DronHub. Цвет фюзеляжа: Черный

Чудовий коптер! Я вражений. Простий у використанні, знімає відео та фотографії, а батарея довго тримає. Політ - справжнє задоволення!

Достоинства:
    100
  • Радион Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DronHub. Цвет фюзеляжа: Черный

отличный коптер, оправдал все ожидания!

Достоинства:
    дальность полета, качество коптера
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Це Хороший, бюджетний варіант для того щоб навчитись і зрозуміти що таке дрон і що таке затримка при керуванні.

Достоинства:
    без досвіду
    Недостатки:
    Є тупняки при запуску. Є тупняки при поверненні на базу( впав в полі). Батарея сідає в момент та індикатор не показує в реальному часі заряд батареї(До 20 хвилин не більше). Все це з жосвіду мого дрона цієї моделі. Камера просто жахлива в плані якості( зрозуміло чому - бюджетна) Але хочаб щось.
    • Алексей П***

Порадьте, будь ласка, дрон дитині на 10 років

• Дмитро Т***

Дрон супер!!!

• Ігор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Все працює справно, тривалість батареї висока.

• Євгеній П***

Сервіс 5

• Артем П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Брали дитині на день народження. Дитина дуже задоволена! Дякую Вам!

• Владислав

А скільки дитині років?

• Валерій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Менеджер вічливий. Замовлення відправили швидко. Дякую!

• Данил С***

Дрон......... офигенный.