Отзывы покупателей о Подгузники Dada Elite Care MIDI 3 (4-9 кг) 40 шт (4820174981099)

Оценка пользователей 2.67/5
  • Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40

Добрі підгузки, не протікають, але великомірять в порівнянні з Dada Extra Care.

Наталіє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Негода С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40

Ужассс!! Страшний дерматит!! І лікар сказала що від них майже у всіх дітей дерматит!! Лікування йде вже другий тиждень ((((жах

Достоинства:
    Недостатки:
    Дерматит

Світлано, дякуємо за ваш відгук. На прикро, що у вас виникла така неприємна ситуація. Проте хочемо розібратися в цьому. Напишіть нам будь ласка на нашу пошту ваші контактні дані [email protected] і ми б були вдячні, якщо ви надішлете нам декілька взірців для дослідження в лабораторії.

• Людмила В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40

Якість жахлива та ще до того всього у дитини страшна алергія пішла

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Жахливі

Людмило, дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви залишилися незадоволені нашим продуктом. Проте нам важливо розібратися в даній ситуації. Напишіть нам будь ласка на пошту більш детальніше: як часто змінювали підгузок ([email protected]). Дякуємо!

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40

Підгузки самі по собі не погані,але браковані
    В пачці було 5 бракованих підгузків без застібок на кожному підгузку з одного і того ж боку

Достоинства:
    Недостатки:
    Браковвні

Анно, дякуємо за ваш відгук. Перепрошуємо за дану ситуацію. Чи могли б ви нам надіслати номер партії, що зображено на боковому шві пакета на нашу пошту [email protected] ? Це допоможе нам виявити брак в партії та вирішити дану проблему. У свою чергу компенсуємо вам браковану продукцію. Дякуємо!

• Ірина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40

Не сподобались, за таку ціну є кращі

Ірино, дякуємо за ваш відгук. Підкажіть будь ласка, що саме вам не сподобалося? Оскільки ми постійно працюємо над покращенням якості продукту, тому важливо отримувати зворотній зв'язок від покупців. Дякуємо!

• Лілія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40

Мій шок в шоці.Настільки неякісних підгузників я просто ще не зустрічала.Резинка не тримає від слова зовсім!Про липучки теж, вони просто є і абсолютно ніяк не виконують свою функцію.Я дуже жалію що не прочитала відгуки перед тим як замовити... .Повністю розчарована і зла.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Резинки.Липучки.Абсолютно не коштують своїх грошей.
  • Ангелина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40

Доброго дня! Купила підгузки вони жахливі липучки не тримають взагалі гроші на вітер, дуже прикро бо завжди чула лише позитивні відгуки за ці підгузки. Замовила і у повному розпачі

Достоинства:
    Браковані
    Недостатки:
    Не тримають ліпучки

Доброго дня, Ангеліно! Дякуємо за ваш відгук. Отримали від вас взірці підгузків і зараз досліджуємо в лабораторії, згодом надамо вам зворотній зв'язок.

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40

Раньше были лучше, использовала пол пачки, штук 7 попалось бракованных без липучек, полное разочарование

Достоинства:
    Не нашла
    Недостатки:
    Бракованные

Вікторіє, вітаю! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви залишилися незадоволені продукцією. Хочемо розібратися в даній ситуації, зверніться будь ласка на пошту [email protected].

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40

Нормальні звичайні підгузки, можна користуватись, хоча в такій ціновій категорії є варіанти краще як на мене. На дитину 4 кг будуть завеликі. Почали використовувати з 6 кг.
    Тоненькі, є індикатор вологи. Застібки здаються слабенькі, але тримають добре.
    Для домашнього використання на день цілком прийнятний варіант.
    На ніч не вдягаю, швидко стає громіздким від випорожнень, дитина довго не вилежує.

Достоинства:
    Не викликають алергії
    Недостатки:
    В порівнянні з іншими підгузками такої цінової категорії жорсткіші

Ольга, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Катерина Т***

отличный полгузник

Достоинства:
    есть индикатор, мягкие, хорошие липучкм
    Недостатки:
    не нашла

Катерино, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40

Раньше были лучше. Двое детей выростила на Даде, но это просто ужас. Липучки ели держат. Через некоторое время просто отлипают, такое впечатление, что нужно одеть памперс и просто не шевелиться в нем. Ночь вообще не выдерживают, протекают, приходилось ночью менять их. Одно радует, что аллергии не появилось, а так вообще нет слов, просто выкинули упаковку на мусорку.Если штук 10 использовали и то хорошо,разочарованы просто ними.

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Очень очень много

Тетяно, дякуємо вам за покупку та довіру до нашого бренду. Нам прикро, що ви залишилися незадоволені нашою продукцією. Проте хочемо розібратися в даній ситуації. Надішліть нам будь ласка на пошту [email protected] номер партії, що зображено на боковому шві пакета. Це допоможе нам відслідкувати та перевірити дану партію. Дякую!

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40

Нажаль,моїй дитині саме ці взагалі не підійшли, все червоне стало,(((Я розумію,що все індивідуально і Вашої вини в цьому нема,але все ж маю повідомити,що буває чомусь таке ((

Достоинства:
    Тоненькі

Наталю, дякуємо за ваш відгук. Ми дуже здивовані даною ситуацією, адже таке отримуємо вперше. Можливо дитина занадто довго перебувала в наповненому підгузку? Хочемо зазначити, що підгузок потрібно змінювати кожні 3-4 години.
      Також будемо вдячні, якщо повідомите нам на пошту [email protected] номер партії, що зображено на боковому шві пакета, це допоможе нам більш детальніше розібратися в даній ситуації.

• Василина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40

Підгузки хорошої якості, але на дитину 6,5 кг трішки завеликі.

Достоинства:
    Хороша якість і помірна ціна

Василино, дякуємо за високу оцінку нашої продукції. Спробуйте будь ласка на розмір менші, адже комплекція дитини також має значення при виборі підгузка.

• Наталія Б***

Держить добре.

Наталіє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Юлія Г***

Качественные хорошие памперсы

Юліє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Олена
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40

Жахливі підгузники, застібка слабенька, підтікають, не тримаються від слова "зовсім".

Достоинства:
    Недостатки:
    Слабенька застібка, погано тримає.

Олено, дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви залишилися незадоволені нашою продукцією. Зверніться будь ласка на нашу пошту: [email protected] для врегулювання даної ситуації

• Юлия Ш***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40

Найгірші підгузки з усіх, що ми користувалися.

В дитини сталася жахлива алергія!
    Жахлива настільки , що він дотику при нанесенні крему - дитина просто розривалася від плачу.

Дитина пробула в підгузку 30 хвилин !

Підгузок має настільки хімічний запах, що це повністю пояснює алергічну реакцію.
    Є тільки єдине питання до виробника:

Як можна робити таку хімозну гидоту для дітей ?

Юліє, дякуємо за ваш відгук. На жаль, не можемо вас ідентифікувати як покупця. Проте хочемо зазначити, що усі матеріали, які ми використовуємо у виробництві наших підгузків є гіпоалергенними, а особливо нетканні матеріали, які безпосередньо контактують з шкірою малюка. Запевняємо вас, що запах, який може бути присутнім є абсолютно безпечним та він є незначним.
      Нам дуже прикро, що ви стикнулися з такою неприємною ситуацією та ми хочемо розібратися, тому просимо вас надіслати нам на пошту [email protected] номер партії, що зображено на боковому шві пакета.