Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Зарядное устройство XON PowerCharge 45W (PD25) USB Type-C (PCWA045025A2С1W 6082) Белый

Код :  448061984
Оценка пользователей 4.36/5
  • Влад Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beta Store

норм зарядка, проблем не виявлено

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beta Store

Невдала покупка. може мені не пощастило, але зарядка виявилася не дуже якісною, постійно пропадає напряжение,при подсоединении двух смартфонов вообще пропадает заряд.Про 45w це взагалі міф.

• Бібік Д***

Нормально заряджає коли 1 пристрій то швидко

Достоинства:
    Нормально заряджає
  • Олена Є***

Не жалкую. Процюк справно

• Геннадій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beta Store

Працює без нарікань. Є швидка зарядка. Мене все влаштовує. Товаром задоволений.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beta Store

Перший раз з таким стикаюсь. Замовила Зарядний пристрій XON PowerCharge 45W Білий, отримала - XON PowerCharge 35W USB Type-C Чорний. Ну, думаю, прикро, бо я ж підбирала, в тому числі, за кольором, але ладно. З обміном не хочу возитись. Коли вже повністю розпакувала - нежданчик - замість 45W отримала 35W, замість трьох портів - два. Красиво. Особливо коли підбирала зарядку для дрібних речей, але щоб одночасно декілька заряджати.
    Як у такому випадку ставити оцінку - не знаю. До кого питання - до розетки чи до продавця також не знаю. На відповідний відгук щодо продавця реакції немає. Звичайно, у таких випадках відповідь "мали оглянути", тобто помилились ми, але проблеми ваші. Ми помилятись можемо, ви - ні.
    Це просто відгук, реакції не очикую

Достоинства:
    не мала змоги оцінити
    Недостатки:
    не мала змоги оцінити
    • Оксана

Я також отримала інший товар. Написала до продавця...

• Українець

usbA №1 - підключен ліхтар 5v 1A
    usbA №2 - смартфон.

Смартфон при наявності підключеного ліхтаря втрачає контакт з зарядкою кожні десь 5сек. На місце смартфону підключав іншу лампу (вона їсть менше 10вт), вона просто втратила контакт і не починала зарядку спочатку.

Буде повернення, напишу в чаті розетка продавцеві.

Недостатки:
    бракований другий usbA роз`єм
    • Українець

в ході тестів було виявлено що більше 10w не видають разом два QC3 порти.
      Якщо лише мобіла то 10W (оригінальна зарядка 27W).
      Якщо ліхтар 5V 2A + ліхтар 5V 1A то сумарно ваттметр 10W показує, один з ліхтарів через 4с вирубався і зарядка йшла на одному (7W).

Висновок: QC3 total solo/summary output 10W.

• Оксана Р***

У мене якраз така сама ситуація, але я написала до продавця щоб вислали те що я замовила, а не щось інше. Це їхня помилка! Але тут навіть якщо і би оглянули товар то всерівно ж оплачено наперед, вже то так чи так обмін мав би бути і доставку вони би мали оплатити. Подивимось чи все буде добре і відішлють мені...

• Українець

той повернув, на заміну взяв - Зарядний пристрій XON PowerCharge 18W (QC3.0) USB Type-А (PCWC018018A2С0W 6181) Білий
      він заряджає по 2А на кожен канал, в підсумку 24w заряджав одночасно повер і смартфон і коштує 167грн, що на 100 менше ніж цей. Якщо лише смартфон то 21вт заряджав

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beta Store

Ну дуже розумний пристрій, але мені сподобався.

Достоинства:
    Велика кількість портів, достатня потужність для заряджання кількох пристроїв.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Юлия Б***

Гарний пристрій.

• Виталий У***

Якісна та швидка дякую !

Достоинства:
    Заряджає декілька приладів одночасно .
    Недостатки:
    Немае
  • константин

Работает

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beta Store

Працює відмінно, продавець вчасно відправив. За дану ціну цілком гарний варіант.

• Вікторія Ч***
    Продавец: Beta Store

Вчора відмовилась від товару. Замовляла білого кольору, 45W, три порта. Отримала чорного кольору, 35W, два порта....

• Игорь В***
    Продавец: Beta Store

два раза присылали другую модель, другого цвета, менее мощную, с меньшим количеством портов, с возвратом денег тянут
    мошенники?

Достоинства:
    до них не дошло