Отзывы покупателей о Зарядное устройство XON PowerCharge 45W (PD25) USB Type-C (PCWA045025A2С1W 6082) Белый
- Влад Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Beta Store
норм зарядка, проблем не виявлено
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Beta Store
Невдала покупка. може мені не пощастило, але зарядка виявилася не дуже якісною, постійно пропадає напряжение,при подсоединении двух смартфонов вообще пропадает заряд.Про 45w це взагалі міф.
- Бібік Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Beta Store
Нормально заряджає коли 1 пристрій то швидко
- Достоинства:
- Нормально заряджає
- Олена Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Beta Store
Не жалкую. Процюк справно
- Геннадій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Beta Store
Працює без нарікань. Є швидка зарядка. Мене все влаштовує. Товаром задоволений.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Beta Store
Перший раз з таким стикаюсь. Замовила Зарядний пристрій XON PowerCharge 45W Білий, отримала - XON PowerCharge 35W USB Type-C Чорний. Ну, думаю, прикро, бо я ж підбирала, в тому числі, за кольором, але ладно. З обміном не хочу возитись. Коли вже повністю розпакувала - нежданчик - замість 45W отримала 35W, замість трьох портів - два. Красиво. Особливо коли підбирала зарядку для дрібних речей, але щоб одночасно декілька заряджати.
Як у такому випадку ставити оцінку - не знаю. До кого питання - до розетки чи до продавця також не знаю. На відповідний відгук щодо продавця реакції немає. Звичайно, у таких випадках відповідь "мали оглянути", тобто помилились ми, але проблеми ваші. Ми помилятись можемо, ви - ні.
Це просто відгук, реакції не очикую- Достоинства:
- не мала змоги оцінити
- Недостатки:
- не мала змоги оцінити
- Оксана
Я також отримала інший товар. Написала до продавця...
- УкраїнецьОтзыв от покупателя. Продавец: Beta Store
usbA №1 - підключен ліхтар 5v 1A
usbA №2 - смартфон.
Смартфон при наявності підключеного ліхтаря втрачає контакт з зарядкою кожні десь 5сек. На місце смартфону підключав іншу лампу (вона їсть менше 10вт), вона просто втратила контакт і не починала зарядку спочатку.
Буде повернення, напишу в чаті розетка продавцеві.- Недостатки:
- бракований другий usbA роз`єм
- Українець
в ході тестів було виявлено що більше 10w не видають разом два QC3 порти.
Якщо лише мобіла то 10W (оригінальна зарядка 27W).
Якщо ліхтар 5V 2A + ліхтар 5V 1A то сумарно ваттметр 10W показує, один з ліхтарів через 4с вирубався і зарядка йшла на одному (7W).
Висновок: QC3 total solo/summary output 10W. - Оксана Р***
У мене якраз така сама ситуація, але я написала до продавця щоб вислали те що я замовила, а не щось інше. Це їхня помилка! Але тут навіть якщо і би оглянули товар то всерівно ж оплачено наперед, вже то так чи так обмін мав би бути і доставку вони би мали оплатити. Подивимось чи все буде добре і відішлють мені...
- Українець
той повернув, на заміну взяв - Зарядний пристрій XON PowerCharge 18W (QC3.0) USB Type-А (PCWC018018A2С0W 6181) Білий
він заряджає по 2А на кожен канал, в підсумку 24w заряджав одночасно повер і смартфон і коштує 167грн, що на 100 менше ніж цей. Якщо лише смартфон то 21вт заряджав
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Beta Store
Ну дуже розумний пристрій, але мені сподобався.
- Достоинства:
- Велика кількість портів, достатня потужність для заряджання кількох пристроїв.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Beta Store
Гарний пристрій.
- Виталий У***Отзыв от покупателя. Продавец: Beta Store
Якісна та швидка дякую !
- Достоинства:
- Заряджає декілька приладів одночасно .
- Недостатки:
- Немае
- константинОтзыв от покупателя. Продавец: Beta Store
Работает
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Beta Store
Працює відмінно, продавець вчасно відправив. За дану ціну цілком гарний варіант.
- Вікторія Ч***Продавец: Beta Store
Вчора відмовилась від товару. Замовляла білого кольору, 45W, три порта. Отримала чорного кольору, 35W, два порта....
- Игорь В***Продавец: Beta Store
два раза присылали другую модель, другого цвета, менее мощную, с меньшим количеством портов, с возвратом денег тянут
мошенники?- Достоинства:
- до них не дошло