Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Стульчик для кормления MoMi Flovi dark grey (KRKA00020)

Оценка пользователей 4.81/5
  • Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный

Легкий, зручний, компактний. Задоволені!

• Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що стільчик Momi Reki вам сподобався та залишив позитивні враження. Нехай він робить годування комфортним і приємним для вас та вашої дитини!

• Маріанна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Серый

Чудовий стільчик. Малюк сидить з задоволенням.
    Навіть якщо не їсть, а просто грається.

• Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук! Приємно, що стільчик сподобався вашому малюку і він із задоволенням проводить час у ньому, навіть під час гри. Будемо раді вашим новим покупкам у нашому магазині.

• Галина Г***

Дуже легкий, подобається дизайн

Недостатки:
    Поки що не знайшли
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Крісло дуже сподобалося. Якість чудова, стійке та зручне для дитини. Окремо дякуємо менеджеру за приємне спілкування та швидкий зворотний зв’язок. Замовлення обробили і відправили дуже оперативно, все прийшло добре запаковане. Повністю задоволені покупкою, із задоволенням замовлятимемо ще.

Достоинства:
    Швидка відправка, хороша якість матеріалів, стійке та зручне крісло, приємний сервіс.
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що крісло для годування сподобалося і стало зручним для дитини, а також що обслуговування залишило позитивне враження. Бажаємо приємних і комфортних моментів під час годування

• Наталія Ф***

Чудовий стільчик

Достоинства:
    Недостатки:
    Займає багато місця
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук!
      Раді, що стілець для годування Momi Reki вам сподобався. Нехай він робить прийом їжі зручним і комфортним для вас та малюка.

• Тетяна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный

Купували три місяці назад.На даному етапі жодних нарікань.Я задоволена
    Дуже зручний у використанні,все виконано якісно
    Свою функцію виконує на 100 %

Достоинства:
    Легкий і простий у використанні
    Недостатки:
    Поки що не виявили жодних
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук! Раді, що стільчик Momi Reki зручний у використанні та відповідає вашим очікуванням. Нехай і надалі робить прийоми їжі комфортними та приємними для дитини.

• Евгений Т***

Гарний

• Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук! Нехай стільчик Momi Reki і надалі робить щоденні прийоми їжі зручними та комфортними для малюка.

• Антон М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный

Купляли на подарунок, батьки задоволені. Продавець швидко відправив щоб отримали вчасно.

• Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук! Приємно чути, що стільчик Momi Reki став вдалим подарунком і сподобався батькам. Нехай він і надалі робить прийоми їжі зручною та приємною справою для дитини!

• Алла Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Стільці наживо виглядають ще краще ніж на картинці ! Замовили 2 шт. різного кольору - залишились задоволені на всі 100 відсотків. Також окремо вдячні за подаруночки Швидка доставка і приємний продавець гарантованіЩиро рекомендую!

• Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що стільці для годування сподобалися і виглядають ще краще в реальності. Раді, що ви залишилися задоволені вибором, швидкістю доставки та подарунками. Дякуємо за рекомендацію!

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Класний, компактний стільчик. Швидко та легко збирається. Дитина надійно зафіксована, зручна посадка. Спінер у наборі- тепер найкраща іграшка. Швидка доставка.

Достоинства:
    Класний, компактний стільчик. Швидко та легко збирається.
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук!
      Раді, що стільчик зручний у використанні, та допомагає у догляді за дитиною. Завжди стараємося, щоб доставка замовлень була швидкою.

• Олена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный

навіть не очікував, що він прийде так швидко. Сульчик хороший, зручний, не важкий. Окрема подяка за подарунок

Достоинства:
    Легкий,зручний
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Приємно чути, що стільчик сподобався та виявився зручним і легким у використанні. Дякуємо, що ви оцінили нашу швидку доставку, і раді, що подарунок вам сподобався.

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный

Стілець приїхав такий який потрібен, дуже сподобалось, синок дуже задоволений. Недоліків немає ні яких.

• Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Приємно, що стільчик MoMi Reki підійшов і ваш малюк задоволений. Нам приємно, що ви залишились задоволені якістю товару.

• Галина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Серый

Добрий день, стільчик розпакували, склала, начебто все добре, подобається що вузький, займає небагато місця

Достоинства:
    Складається легко і швидко
    Недостатки:
    Не було подаруночка, хоча він є навіть на фото товару в описі
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Приємно, що стільчик MoMi Reki вам підійшов і ви оцінили його компактність — це справді зручно для щоденного користування. Нехай служить комфортно вам і малечі.

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Серый

Поки ще не користувалися в процесі їди, але дитинка чудово сидить в ньому, подобається що нічого зайвого немає і він не важкий для того, щоб переносити наприклад в кімнату. Дякую за іграшку!)

Достоинства:
    Легко складається, також легкий для того, щоб пересувати. Зручний, нічого зайвого.
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що стільчик виявився зручним для дитинки та легким у перенесенні, а дизайн сподобався своєю простотою. Будемо раді вашим новим покупкам у нашому магазині.

• Альона

• Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що стільчик Momi Reki вам сподобався. Чекаємо вас знову за новими покупками!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Calabuga. Цвет: Серый

Просто ідеальний стільчик для прикорму. Попередній наш стілець мав дуже багато деталей, які важко відмиваються і був дуже важким. Цей надзвичайно легенький і компактний, для маленької кухні саме те що треба. Миється дуже легко, однією серветкою можна легко все протерти. І найголовніше, що дитині зручно сидіти, не завалюється назад і не падає як в нашому старому стільчику. Окремо дякую продавцю за швидку відправку і приємний бонус у вигляді іграшки

Достоинства:
    Дуже гарний, зручний, легкий, компактний, легко миється
    Недостатки:
    Поки не знайшли
  • Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Серый

Стільчиком задоволені на всі 100%

• Продавец  ForBabies

Романе, дякуємо, за позитивний відгук, та за те, що оцінили якість нашого товару. Будемо раді бачити Вас знову у нашому інтернет-магазині. Бережіть себе!

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Серый

Гарний , бюджетний стільчик . Легко збирається , зручно миється, займає не багато місця , виготовлений з міцного пластику. Ніжки металеві з малюнком під дерево . Малюку подобається в ньому сидіти . Продавець ForBabies досить швидко зв'язався для уточнення деталей . Стільчик був відправлений в день замовлення. В подарунок йшла іграшка-спінер

Достоинства:
    Гарний варіант за свої гроші
    • Продавец  ForBabies

Юліє, дякуємо за Ваш відгук! Співпраця з Вами також викликала у нас лише позитивні враження.
      Звертайтесь ще, з радістю виконаємо нове замовлення!

• Марія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Calabuga. Цвет: Серый

Я дуже задоволена стільчиком. У ньому поєднується все, що так необхідно для стомленої мами: стільчик неважкий, мобільний, легко складається, розкладається, легко миється, дитині в ньому зручно сидіти, є 5-точкові паски безпеки. Також варто зауважити, що матеріали якісні. Стільчик можна використовувати зі стільницею або навіть підсовувати до загального столу. Зі зростанням дитини він може використовуватися, як звичайний стілець для ігор або відпочинку. Ще було дуже приємно отримати в подарунок іграшку-спікер. Дякую за хороший товар

Достоинства:
    Якість, зручність, багатофункціональність
  • Дарья Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Calabuga. Цвет: Серый

Все как на фото. Очень компактный и лёгкий. Легко собирается. Вроде бы устойчивый. Но посмотрим, как будет, когда ребёнок подрастет. По качеству - время покажет. На первый взгляд- все отлично!

Достоинства:
    Стильный, компактный
    Недостатки:
    Лёгкий(переживаю, чтобы ребёнок потом с ним не падал)
  • Тетяна К***

Гарне обслуговування, швидка відправка

Достоинства:
    Дуже задоволена покупкою, і дякуємо за подарунок
    Недостатки:
    Поки що не найшли
    • Продавец  ForBabies

Тетяно, дякуємо Вам за високу оцінку.
      Сподіваємось, якістю товару Ви залишились задоволені. Неодмінно чекаємо нових звернень!

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Черный

Стільчик класний. Нам все сподобалось. Зручний, не займає багато місця, легенький. Гарний дизайн стільчика. Швидке і якісне обслуговування.

Достоинства:
    Все супер
  • Яна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ADEKVAT.MARKET

Стільчик за свою ціну порядок.Шукали більш,менш по ціні для бабусі

Достоинства:
    Ціна,добре за свою ціну.Ніжки металеві.Зручний
    Недостатки:
    Не опускається спинка,але це вказано
  • Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Крісло хороше. Великий плюс що робиться нижчим і після року дитинка навіть як почне вилазити не страшно що впаде.

Достоинства:
    Функціональне
    Недостатки:
    Не регулюється підніжка
  • Тетяна С***

Все супер

Достоинства:
    Стілець компактний і легкий. Дитина із задоволенням у ньому сидить. Швидко відправили. Легко скласти.
  • Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный

Дитині зручно і цікаво, в комплекті йшов ще спікер на липучці, то це взагалі дитині зайшло)

Достоинства:
    Зручний, без зайвих механізмів, підійшов під інтерʼєр
    Недостатки:
    Відсутніс
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Дуже гарне,якісне і комфортне крісло. Все сподобалось

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Дуже зручний. Ремені поки не використовую для малого , 7 місяців, нормально сидить, зручно. Для старшої дитини - 15кг, 92зріст - затісний столик, треба фіксити або брати інший

Достоинства:
    Якість, невеликі розміри, зручний, вигляд гарний
    Недостатки:
    Недешевий
  • Оксана З***

Доброго дня, стільчик супер
    Дуже дякую

• Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що стільчик для годування вам сподобався. Нехай користування буде комфортним і приносить лише позитивні враження!

• Алина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Гарний стілець для дитинки,легкий та зручний,займає мінімум місця,для мене це було важливо,бо кухня невелика.покупкою задоволена! Дякую

• Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук! Нам приємно, що стільчик для годування виявився легким, зручним і компактним саме для вашої кухні. Нехай користування буде щодня комфортним і приємним!

• Наталія Д***

Стільчик якісний,легкий, практичний.

Достоинства:
    Легкий, зручний трансформер.
    Недостатки:
    Немає.
  • Ірина Ч***

Стільчик чудовий, сподобався

Достоинства:
    Легко миється, компактний, гарний
  • Ірина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Серый

Стільчик якісний,легкий, практичний. Чохол гарно миється.

Достоинства:
    Легкий, трансформер
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви оцінили практичність і зручність стільчика. Бажаємо комфортного користування та багато приємних моментів під час годування малюка!

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный

Стілець відповідає опису, легкий, зручний, складається швидко і просто.

Достоинства:
    Легкість, зручність, швидка доставка, можливість придбання за кошти "7тис до року"
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що стільчик виправдав ваші очікування та виявився зручним у щоденному користуванні. Нехай він і надалі допомагає зробити годування малюка простішим і комфортнішим

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Серый

Стільчиком задоволені. Легкий, компактний, гарний дизайн. Швидко доставили.

• Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що стільчик виправдав ваші очікування та виявився зручним у користуванні. Нехай він і надалі буде надійним помічником у щоденних турботах

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Зручне крісло, легко збирається, гарно виглядає

• Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що стільчик виявився зручним і простим у складанні. Бажаємо, щоб він щодня допомагав створювати комфортні та спокійні моменти під час годування малюка.