Отзывы покупателей о Колготки женские утепленные, вторая кожа с флисом, имитация капрона Темно-коричневые 48-52

Оценка пользователей 4.2/5
  • наталія п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 44. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

класні легінси! рекомендую, дуже теплі, не хотілося знімати

• Продавец  Lovelitta

Дякуємо,що поділились враженнями про даний товар! Ваш відгук допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір !

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 52. Цвет: Темный коричневый

Вистачило їх аж на 3 виходи з дому. Їм ціна максимум 100 грн в базарний день.
    Купа зачіпок, стрілка... Не раджу!

Достоинства:
    Дійсно тепло, але це одноразова річ.
    Недостатки:
    Ціна дуже сильно завищена. Якість як у звичайних 20ден.
  • Анастасія С***

Зручні

• Продавец  Lovelitta

Дякуємо за відгук! Ми впевнені, що ваш досвід допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір!.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 52. Цвет: Темный коричневый

Товар гарної якості. Приїхав швидко і вчасно.

Достоинства:
    Якість, швидкість доставки
    • Продавец  Lovelitta

• Ніна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 44. Цвет: Темный коричневый

Все чудово, швидка доставка, товар якісний