Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Защитный чехол с подставкой Deexe Bibercas для Motorola Edge 50 Fusion - Black

• Максим

Підійшов ідеально. Син задоволений. Рекомендую

• Вероника Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Green

Чохол топ, але прислали не того кольору(
    Я навіть не розумію якого кольору він, наче темно зелений, але такого в асортименті нема тому хз. Але теж непогано

Недостатки:
    Не той колір
    • Продавец  El Caso

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що якість чохла Вам сподобалася.
      Хочемо запевнити, що ми відправили саме той колір, який Ви обрали. Іноді студійна зйомка та передача кольору на дисплеях смартфона викривлюють реальний відтінок, через що виникає така різниця.
      Ви завжди можете повернути товар протягом 14 днів з моменту покупки, за умови наявності заводського пакування та відсутності слідів використання.

• Юрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Black

Подходит отлично, телефон становится массивным.Продовцам респект.

• Владлен У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Green

Гарно міцно

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Grey

Прислали швидко, чохол класний, якраз те що потрібно , єдиний мінус це важко відкривати "підставку" на чохлі,ну може через те шо новий ше, в комплекті ше поклали якусь маленьку металеву частину ромбовидної форми не знаю навіщо вона.

Достоинства:
    Вигляд, зручність
    Недостатки:
    Підставка на чохлі не внушає довіри
    • Продавец  El Caso

Добрий день.
      Дякуємо за Ваш Відгук!
      Металева пластина в комплекті присутня для можливості фіксували даний чохол на магнітному автотримачі.
      Її можна зафіксувати всередині чохла або не використовувати зовсім.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Black

За пару місяців не маю претензій. Додав краплину силіконової змазки у салазки. Відбитків на ньому не видно. Слабенька опора тримача.

Достоинства:
    Все влаштовує
  • Віталій П***