- AI аналіз відгуків100 відгуків: позитивний: 85%, нейтральний: 10%, негативний: 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Після тижня гри кнопка напрямку «наліво» почала працювати через раз.
- Роман Х***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Спочатку думав що оригінал, але потім більш розібрався і зрозумів що репліка. Якість пластику не вражає, стіки скриплять, тайпінг кнопок не такий як на оригіналі. Купив півтора року назад, але грав ним реально місяця три, зараз кожні 10 хв треба перепідключати його як по блютуз, так і по кабелю щоб запрацював лівий стік і правий тригер.
- Достоинства:
- Батарею тримає гарно, підключається без проблем
- Недостатки:
- Не оригінал, не працює стік і трігер
- Продавец MirJim
Доброго дня.
Дякуємо за зворотний зв’язок. Хочемо звернути увагу, що товар був придбаний понад півтора року тому, і протягом цього часу працював, що вже свідчить про його справність на момент продажу.
Описані Вами симптоми (проблеми зі стіком, тригером, необхідність перепідключення) найчастіше пов’язані з природним зносом або особливостями експлуатації, а не є ознакою «неоригінальності» товару.
Також зазначимо, що всі товари відповідають заявленим характеристикам у картці товару, а перед відправкою проходять перевірку.
Якщо на даний момент пристрій працює некоректно — рекомендуємо звернутись у сервісний центр для діагностики, оскільки подібні несправності можуть виникати з часом у оригінальних контролерів.
Дякуємо за розуміння.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
За 3 месяца сдохли оба Гейпада
- Достоинства:
- Не каких
- Недостатки:
- Хлам
- Микита Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Доброго дня, джойстик прийшов без кабелю, можна його відправити?
- Достоинства:
- Зручний та Впевнений на 85% що це оригінал
- Недостатки:
- Прийшов без провода
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Купував дітям на новий рік два джойстики, спочатку потрапились браковані, не реагували на заряд, не підʼєднувались до PC4, повідомили про це продавцю, без проблем замінили на інші, які вже виявились справними, тактильність чудова, ніяких скрипів. Дріблінга фліпів немає, працюють чутливо, рекомендую як майстрів своєї справи!
- Достоинства:
- Сервіс на вищому рівні!
- Продавец MirJim
Дякуємо за детальний відгук і за те, що поділилися своїми враженнями від користування. Вдячні за вашу довіру та бажаємо комфортного користування й надалі. У разі запитань - завжди на зв’язку.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Все працює
- Продавец MirJim
Дякуємо, що поділилися враженнями! Для нас дуже важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову. Гарного дня!
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Геймпад прийшов без проблем, без пошкоджень. Законектився нормально, малий тиждень грає політ нормальний. Докупив тільки блутуз до компа, хоча на шнурку теж Ок.
- Достоинства:
- Зручний та якісний геймпад, прийшов у відмінному стані.
- Продавец MirJim
Дякуємо за відгук, Вікторе! Бажаємо приємних ігрових сесій і задоволення від користування.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Батарея - супер тримає заявлений заряд.
Заряджаться також згідно характерик заявлених.
В руках дуже приємно і зручно тримати .
Задоволений.- Достоинства:
- Геймпад дуже якісно виготовлений.
- Недостатки:
- до РС якось підключився але криво , можливо питання до гри.
- Продавец MirJim
Дякуємо за відгук, Сергіє! Бажаємо приємних ігрових сесій і задоволення від користування.
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Виконує свою роботу без проблем.
- Продавец MirJim
Дякуємо за відгук, Максиме! Бажаємо приємних ігрових сесій і задоволення від користування.
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Зроблено якісно, працює стабільно.
- Продавец MirJim
Дякуємо за відгук! Гарного дня!
- Тимур Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Товар приїхав з царапинами на джойстику.
- Достоинства:
- Недостатки:
- царапини
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Геймпад дуже сподобався з перших хвилин використання. Підключив до пс швидко, без жодних проблем, все визначилось автоматично, також перевіряв на пк і телефоні, працює стабільно, з’єднання стабільне. Натискання кнопок плавні, стіки чітко відпрацьовують кожен рух. Вібрація м’яка, добре доповнює ігровий процес. Батарея приємно здивувала, заряд тримає довго. Корпус зібраний добротно, сторонніх звуків немає. Користуватись комфортно, працює стабільно. Можу сміливо рекомендувати.
- Продавец MirJim
Доброго дня! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями та обрали наш магазин. Нам дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені, адже ваша думка надихає нас працювати ще краще. Якщо у вас з’являться будь-які запитання або потрібна буде консультація, не соромтеся звертатися — ми завжди готові допомогти! Гарного дня!
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Нормальний джойстик, купила замість старого.
- Продавец MirJim
Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого магазину! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені. Якщо виникнуть запитання — із радістю допоможемо. Гарного вам дня!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
звук через наушники поганий,акумулятор тримає мало.
Не рекомендую для покупки
Динамік в самому геймпаді завжди тріск видає - Андрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Купив для друзів, і всі залишились у захваті. Підключення швидке, працює без зависань.
- Продавец MirJim
Дякуємо за відгук, Андріє! Нехай користування приносить задоволення.
- Анастасія А***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Корпус міцний, виглядає якісно, нічого не скрипить.
- Продавец MirJim
Дякуємо за відгук, Анастасіє! Приємного користування.
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Просто пушка!
- Недостатки:
- НЕМАЄ
- Продавец MirJim
Дякуємо за відгук! Бажаємо приємних ігрових сесій і задоволення від користування.
- Єгор С***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Дуже задоволений контролером.
- Продавец MirJim
Дякуємо за відгук. Раді, що все пройшло без проблем. Якщо знадобиться допомога або консультація — звертайтесь.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Гарний товар
- Достоинства:
- Працює
- Продавец MirJim
Дякуємо за відгук, Анастасіє! Бажаємо приємних ігрових сесій і задоволення від користування.
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Товар прийшов в ідеальному стані
- Продавец MirJim
Дякуємо за відгук, Тарасе! Раді, що все пройшло успішно.
- Владислав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Забрал сегодня джойстик, по отзывам посмотрел что раз на раз не приходится, по этому решил изначально осмотреть коробку, вроде бы никаких нюансов не заметил.
После чего открыл уже коробку дома, обнаружил вроде бы не значительные потертости корпуса, но не придал этому значения, подключил к консоле, начал тестить, все вроде работает исправно, но есть одно «НО», зайдя в игру обнаружил что кнопка R2 не функционирует от слова совсем - МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Все працює, є вібрація(граю через стім), дрота в наборі не було, хоча писали що є.
- Продавец MirJim
Дякуємо за відгук, Маріє! Бажаємо приємних ігрових сесій і задоволення від користування.
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Все чудово. Товар якісний. Дитина задоволена.
- Продавец MirJim
Дякуємо за відгук. Ірино! Ми завжди стараємось, щоб наші клієнти залишалися задоволені. Приємного користування.
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Ознак не оригінальності не виявив. Місяць користуюся ніяких нарікань.
- Продавец MirJim
Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого магазину! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені. Якщо виникнуть запитання - із радістю допоможемо. Гарного вам дня!
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Контролер зручний навіть для дітей, все працює.
- Достоинства:
- На довго вистачає заряду
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец MirJim
Дякуємо за відгук! Нехай користування приносить задоволення.
- Максим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Користуюсь джойстиком вже досить довго, загалом він досі в хорошому стані,кнопки працюють чітко, тригери плавні. Підключення по блютуз стабільне, жодних затримок не помітив.
- Александр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Нормально
- Валерий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Геймпад прийшов повністю запакований, проте на ньому одразу помітні потертості на корпусі. Але головна проблема в тому що на джойстику «продавлена» або так сказати «втоплена в корпус» кнопка Х і не знаю як довго вона прослужить, всі решта кнопок працюють добре.
- Продавец MirJim
Доброго дня, Валерій , передали Ваші контакти сервісному відділу, зробимо Вам безкоштовну заміну, попередньо перевіривши щоб все було ідеально, з Вашого дозволі вскриємо гарантійні пломби для перевірики товару на предмет потертостей та кнопок. Очікуйте будь ласка з Вами зв'яжеться наш менеджер. Просимо вибачення за незручності(
- Валерий Д***
Обміняли мій джойстик на новий, проблема вирішена.
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Все працюе без нарікань.
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Чудовий товар, все працює, спочатку були проблеми з доставкою та все вирішилось,
рекомендую! - Глеб У***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
По блютузу підключається швидко, без глюків.
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Не могу найти отличия от оригинала...
- Достоинства:
- Приятный пластик .аккуратно сделан.
- Недостатки:
- Не выявил
- Тарас С***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
раджу продавця, і цей джойстик, батарея тримає добре
- Достоинства:
- чудовий джойстик, брав для Nvidia game ON на телевізор LG, підключився і працює без нарікань
- Недостатки:
- не виявлено
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
гарний контройлер за свій прайс, здивувала дуже швидка доставка, також сам геймпад працює справно без жодних нарікань
- Чеслава Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Дуже гарний та якісний геймпад, довго тримає заряд.
- Недостатки:
- Немає)
- Неля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Крутий геймпад, купувала на подарунок, дитині сподобалось!