Отзывы покупателей о Смарт-часы 2E Motion GT2 47mm Black-Red (2E-CWW21BKRD)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Микола К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DNK. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Замовляв чорний ремінець відправили 2 червоний та зелений, круто що два але коли треба чорний і не виділятись то не знаю що робити (

Достоинства:
    Супер годинник
    Недостатки:
    Не та комплектація
  • Роман Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Мені сподобався. Виглядає гарно. Ремінець приємний на дотик. Сам годинник досить великий, але на моєму неширокому запʼястку сидить добре. Сповіщення від усіх застосунків приходять.

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що вам сподобались 2E Motion GT2. Нам приємно, що ви відзначили дизайн та зручність ремінця. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання або побажання щодо користування годинником, ми завжди готові допомогти!

• Марина Н***

За перший день користування батарея сіла на 50%. Чому не тримає заряд?

Недостатки:
    Батареї вистачає на 2 дні

Доброго дня,
      Дякуємо за ваш відгук і що поділилися своїм досвідом!
      Смарт-годинник 2E Motion GT2 оснащений батареєю на 250 мАг, яка в режимі стандартного використання може працювати до 14 днів. Однак, якщо Ви активно використовуєте такі функції, як постійний моніторинг пульсу, трекінг сну, або тримаєте високу яскравість дисплея, це може скоротити час автономної роботи.
      Щоб збільшити тривалість роботи:
      - Використовуйте функції енергоощадження,
      - Відключайте непотрібні функції, коли вони не потрібні (наприклад пульсометр),
      - Оптимізуйте налаштування повідомлень і яскравості.
      Якщо після цього ситуація не зміниться, ми будемо раді допомогти вам через службу підтримки та замінимо годинник на новий в разі потреби.
      Дякуємо, що обираєте 2Е!

• Хархан В***

Тільки купив поки ще все подобається

Достоинства:
    Гарна ціна
    Недостатки:
    Не бачу

Доброго дня,
      Раді, що ви задоволені своїм вибором. Бажаємо приємного користування!

• Надія Г***
    Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Лаконічний дизайн, яскравий дисплей. Купляла не тут.

Доброго дня,
      Щиро дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що наш продукт Вам сподобався.

• Максим В***
    Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

І чому вони у вас з'явились тільки зараз((( Замовляв в іншому інтрнет-магазині, та ще пригода - чекав на товар тиждень.
    Але сам годинник сподобався, хотів годинник саме з функцією телефону. Динамік тут достатньо голосний та і спврозмовник чує мене добре, дисплей хороший, корпус на вид якісний, сподіваюсь нюансів не буде

Достоинства:
    Хороший дислей, автономність, дизайн