Отзывы покупателей о Ноутбук Yepo 737N16 PRO (2024) (16/512) (YP-112537) Silver

Оценка пользователей 4.14/5
  • Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Алюминий. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ

Придбав у жовтні 2024 року. Працював без нарикань. У неділю лютого 2025 погас екран. Підскажіть куди звернутися та які документі надати. Гарантійного талону не було у комплекті.

• Продавец  EVARIANT

Добрий день.
      Ваше звернення передали відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення цього питання.
      В будь-якому випадку ми обов'язково допоможемо Вам із вирішенням цього питання у найкоротші терміни.
      Дякуємо Вам за звернення!
      Гарного дня.

• Нина Е***

Підкажіть будь ласка чим все скінчилося? Теж погас екран точніше він світиться, але не завантажується віндовс. Пропрацював півтора роки, гарантія мабуть вже не дійсна.

• Олексій

Я у вас придбав цей ноутбук,де мені взяти гарантійний талон?..Бо в комплекті тільки інструкція,та чек

• Продавец  EVARIANT

Доброго дня, Олексій!
      Ми щиро раді, що після первинної експлуатації Ви повністю задоволені ефективною роботою пристрою.
      Для звернення до Сервісного Центру буде достатньо лише фіскального чека.
      В паперовому гарантійному талоні немає ніякої потреби, усе цифровізовано, на кожному пристрої є серійний номер, за яким фіксується уся інформація що до місця та дати продажу.

Актуальна інформація центрів обслуговування клієнтів F1 Center за посиланням: ссылка
      У разі виникнення додаткових запитань, Ви можете звернутись через особистий кабінет Розетки - розділ: "Листування з продавцем".
      Ми завжди готові допомогти!

Дякуємо за Ваші запитання.
      Бажаємо приємного, тривалого та легкого використання!

Гарного Вам дня.

Дякую за відповідь.

• Людмила З***

Дякую все чудово, відповіли швидко.Працює добре нарікань нема

• Олексій

Ноутбук чудовий все працює дуже швидко.Відео в 4к як по маслуХтось писав динаміки слабеньки,я би не сказав,все чудово.

Достоинства:
    Якісний ноутбук.Не переплачуєш за бренд.Ніж інші бренди беруть за це гроші.
    Недостатки:
    Невиявлено.
  • Сергій С***

Ноутбук нормально працює, гарний екран, добра клавіатура, швидкий, але є дуже бюджетні речі, краще він би коштував на 10 долларів дорожче, але звук та камери було би краще.

Достоинства:
    Екран, швидко працює, клавіатура
    Недостатки:
    Динаміки,камера, роз'єми дуже тугі,блок живлення з тонким дротом.
  • Світлана П***

Слабенький звук, не знаю чому.

Достоинства:
    Дуже швидкий
    Недостатки:
    Проблеми зі звуком
    • Олексій Б***

А якщо звукову прогр.вст.Можливо збільшити додаткової гучності.Треба спробувати.

• Ярослав

Отличный ноутбук для работы. Приложения летают, уже лицензионный Windows. Короче цена и качество отменные. Доволен.

Достоинства:
    Цена и характеристики
    Недостатки:
    Не нашел
  • Сергей Г***

Все сподобалось

Достоинства:
    Відмінні
    Недостатки:
    Не має
  • Вікторія Л***