- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет корпуса: Purple. Цвет ремешка: Pink
Через 3 дні зламалась застібка. Через місяць користування батарея тримає максимум 3-4 години
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Застібка. АКБ
- Продавец Klever
Дякуємо за відгук! Шкода, що застібка швидко зламалась. Щодо батареї — тривалість роботи залежить від інтенсивності використання функцій годинника (дзвінки, камера, прослуховування тощо) та частоти підключення до мережі. Ваш відгук допоможе нам покращити якість товарів.
Не поганий годинник, за свої гроші
- Достоинства:
- Бюджетний
- Недостатки:
- Зламалась застібка на 2 день користування
- Продавец Klever
Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що у Вас виникла така ситуація. Звертаємо увагу, що на товар діє гарантія 14 днів, протягом яких можна виявити заводський брак або інші технічні несправності. Саме для цього передбачений гарантійний період — аби Ви могли вчасно звернутися для обміну чи повернення.
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Можна відправляти і отримувати голосові, відсилати на телефон батьків або друзів фото. Дзвінки є. Фонарік є. Відслідкувати часи не працює так як і прослушка.
- Достоинства:
- Дзвінки
- Недостатки:
- Все інше
- Продавец Klever
Дякуємо за відгук! Дякуємо, що поділилися враженнями та своїм досвідом. Переконайтеся, що годинник підключений до мережі через мобільний інтернет або Wi-Fi, залежно від функціоналу моделі. Без стабільного з'єднання з мережею функції можуть не працювати. Перевірте, чи правильно налаштовані параметри годинника у додатку для батьків (якщо він використовується), а також чи дозволено відслідковування та прослушку в налаштуваннях.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Green
Повне г***о сім карту не приймає не сканується
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Green
Налаштувати не можу,хоч убийся,не задоволена(
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Green
Доброго дня. Сьогодні отримала замовлення, сімкарту годинник не бачить, підключити до телефону через програму теж неможливо вибиває невірний код. Звичайно це бюджетний годинник, але такого не очікувала, що навіть не вдасться підключити.
Розчаровані - СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Green
Хороший годинник за таку ціну. Виглядає стильно. Прийшов вчасно. Спочатку не виходило підключити, бо на сімці не було інтернету - поповнили рахунок і легко все вдалося зробити. Батареї вистачає на пару днів і це вже добре, оскільки на попередньому годиннику і пів дня ледь тримала.
- Достоинства:
- Ціна, швидкість доставки
- Недостатки:
- Мікрофон( коли дитина телефонує, погано чути)
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Purple
На жаль замовили ще в березні але так і не вдалось підключитись до телефону, вибиває помилку.
- Достоинства:
- Поки що немає
- Недостатки:
- Не вдається підключитись
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Green
Задоволена покупкою дякую.
- Поліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Green
- Достоинства:
- тільки ціна
- Недостатки:
- код не приходить, навіть в застосунку не можна зареєструватися. Новий рік зіпсовано.
- Нинель Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Green
Очень благодарна продавцу, очень внимательный, получила первый раз часы бракованные попались, продавец очень хороший поменял на другие такие же, классные часики спасибо)
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Green
Через два тижні використання перестав працювати динамік
- Продавец Chudo-Rich
Доброго дня, відправте нам будь ласка годинник, замінимо вам на новий
- Нинель Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Green
Не советую!!!
- Достоинства:
- Симпатичные
- Недостатки:
- Держит батарея два часа
- Продавец Chudo-Rich
Доброго дня, можливо якийсь брак з батареєю в годиннику.
Можете відправити нам годинник, ми вам замінимо на інший - Продавец Chudo-Rich
Годинник замінили, все добре працює
- Сусанна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Green
дякую за швидку доставку,але в реальному житті виглядають як не дорога іграшка..всі функції присутні,але головніше було це геолокація дитини,а вона дуже сильно не вірно показує! і ще батарею потрібно кожен день заряджати..
- Достоинства:
- чудовий зв'язок,і завжди знаю,що почує дзвінок,бо на руці годинник
- Недостатки:
- дуже не точна геолокація,слабка батарея.
- Вячеслав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Green
Не понравились
- Недостатки:
- Нельзя получить регистрационный код.
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Green
Чудово
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Green
Замовляли годинник на подарунок під ялиночка, підключила все ок, gps не чітко показує, але приблизно знаєш в якому районі дитина, але коли дзвоню до нього дитина мене не розуміє, шипить голос і зливаються слова, чи це у всі таких моделях...чи це щось наш несправний, якщо інша партія нормал ні чи можна наш обміняти
- Достоинства:
- Гарний на вигляд, приємний на дотик , простий і зрозумілий
- Недостатки:
- При дзвінку шипить, не чітний звук дитина не розуміє що я до неї говорю, похибка в gps
- Танюша Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Green
Зручний, всі вказані функції виконує, швидка доставка.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відсутність інструкції
- Таня М***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Green
Покупали часы на подарок . Быстрая доставка , все функции выполняет , отличная цена . А самое главное что очень понравились нашему имениннику .
- Достоинства:
- Круто смотрятся на руке , все функции выполняет на 100%
- Каценко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет ремешка: Red
Годинник не бачить сім карту, перезагружали і налаштовували на телефоні нічого не допомагає
- Каценко Н***
Вже все налаштували, дякую за підказки продавцеві