Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Постельное белье “LeLIT”,Полисатин,Бежево-Белый,Полтораспальный P-0166

Оценка пользователей 3.67/5
  • Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Чудова постіль за свою ціну. Задоволена. Дякую!

Щиро дякуємо за покупку!
      Команда LeLIT вдячна за довіру. Нехай товар служить вам довго та приносить лише радість!

• Дар'я Л***

За свою ціну гарний комплект . Не такий цупкий як поліестер , більш приємний до тіла . Не знаю скільки циклів прання витримає але в цілому комплект непоганий

Достоинства:
    Ціна, непогана до тіла
    Недостатки:
    Поки що не знайшла . Можливо не довго прослужить

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук і за те, що обрали продукцію LeLIT. Нам дуже приємно. Завжди будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Елизавета В***

Написано, що простирадло з полісатину. Але у мене навіть бірка є на простирадлі, що це не так. І ви присилаєте зовсім інше наповнення, ніж написано в описі.

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і за те, що звернули увагу на цей момент. Пояснимо ситуацію: сам комплект виготовлений із полісатину, однак на простирадлі могла бути вшита бірка з позначенням полікотону — це пов’язано з технічною помилкою під час пошиття.
      Полісатин і полікотон належать до тканин із подібними властивостями у використанні та догляді, тому фактичні характеристики виробу відповідають заявленим у картці товару. Ми вже передали інформацію для внутрішньої перевірки, щоб уникнути таких ситуацій надалі.
      Дякуємо, що повідомили — ваш відгук допомагає нам покращувати якість та контроль.

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Дуже сподобався комплект. Простирадло білого кольору і іншого матеріалу. Але це скоріше , бо матеріал ніжний та приємний, не такий цупкий як все інше. Розмір ідеальний. Буду замовляти ще.

Достоинства:
    Розмір, колір, тканина
    Недостатки:

Дякуємо, що обрали LeLIT!
      Ваш вибір для нас дуже важливий. Ми працюємо з любов’ю — і раді, що ви з нами!

• Елизавета В***

За цю ціну не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Простирадло не зрозуміло з якої тканини, це якесь жахіття, наче штора. Просвічюється, на дотик як ганчірка. В додаток до всього білого кольору. Пожалкували тканини.

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що комплект не виправдав ваших очікувань. Простирадло у цьому наборі виготовлено з того ж полісатину, що й інші деталі комплекту — це легка щільна тканина, яка може здаватися тоншою через світлий колір.
      Ми обов’язково передамо ваше зауваження на виробництво, щоб перевірити якість саме цієї партії.
      Дякуємо, що поділилися враженнями — ваші відгуки допомагають нам ставати кращими

• Юлія Я***

Дуже гарна постіль!