Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Плямовивідник порошкоподібний для тканин Vanish Gold Oxi Action Кришталева білість 625 г (5997321747088_5900627081756_5997321747804)

Оценка пользователей 4.55/5
  • Котік

Добре працює, трохи не дотягує до кислотного порошку, але по факту майже те саме. Добре відбілює речі

• Юрий О***

Кращій

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:

Юрію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Vanish

• Юлія К***

Дуже хороший плямовивідник

Достоинства:
    Ціна - якість

Юліє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish

• Марина П***

Отлично

Марино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish

• Магули И***

Цена,якість супер

Дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Vanish

• Оксана А***

Дуже гарний продавець рекомендую всім.

Оксано, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Vanish

• Раиса Ж***

Очень хорошо отбеливатель

Раїсо, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish

• Олена К***

Як завжди все ок!!!!

Олено, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Vanish

• Инна К***

Супер отбелил куртку с прошлогодними пятнами!

Достоинства:
    100балов
    Недостатки:

Інно, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Vanish

• Катерина

Використовую для прання постільної білизни. Результат влаштовує на 100%.
    А от плями поту та дезодоранту з футболок відпирає гірше.

Достоинства:
    В комплекті йде мірна ложка.
    Недостатки:
    Не має захисної мембрани, але на якість це не впливає.

Катерино, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
      З повагою команда Vanish

• Людмила Б***

Чудовий товар, користуюсь багато років.

Достоинства:
    Дуже приємно купувати по акції.
    Недостатки:
    не виявила

Людмило, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Vanish

• Даровская Е***

До ванішу ніяких запитань немає, все хорошо. Але прийшли 2 однакових банки з відбілювачем

Олено, дякуємо Вам за вибір продукції Vanish!
      Хотіли б порекомендувати уважно перевіряти комплектування Вашого замовлення в момент отримання, і у разі некоректного комплектування оформлювати претензію безпосередньо на пункті видачі.
      Ви також можете отримати додаткову інформацію в Довідковому центрі магазину "Розетка" або в чат-боті магазину в Телеграм.
      З повагою. команда Vanish

• Наталія М***

Вітаю, теж надіслали два однакових із золотою кришкою.... Ще й розбитою...така собі акція ...

Достоинства:
    Ще не користувалась
    Недостатки:
    Отримала, не те що замовлаляла

• Ігор П***

Теж прислали дві однакові баночки для білого! А де ж для кольорового???...

Достоинства:
    Ще не знаю
    Недостатки:
    Мабуть, неуважність при формуванні замовлення...(

• Людмила П***

Вчора замовила набір плямовивідників порошкоподібних для тканин Vahish GolgOxi Action Кришталева білість 625г Vanish Gold Оxi Action для кольорового. Сьогодні вже інша ціна акційна, обідно звичайно, але що зробиш так мабуть судилося, хоч для мене пенсіонерки ті 41 гривня теж пригодилися б. Але в магазині не відкрила посилку, бо запаковано гарно, все ціленьке. Прийшла, а дома відкрила, а там дві баночки однакові для білого, а йти в магазин знову вже сил не було. Видно та спішили ювілей зустрічати і щоб мені дешевше не дісталося послали що було….

• Анна С***

Вже давно купую цей набір для білого і кольорового, все було чудово і якість справді хороша. Але сьогодні чомусь доставили 4 порошки для білого. На НП не перевіряла, бо вже довіряла. Порошки при цьому поверненню не підлягають, як вже ознайомилась. Є куди використати завжди, але...

• Екатерина Г***

Швидко і відповідна якість

Недостатки:

Катерино, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Vanish

• Устина Д***

Хорошо отбеливает

Устино, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Vanish

• Олександр М***

Чудовою видаляє та має гарний причому запах

Олександре, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Vanish

• Тетяна А***

Добре випирає.Свою задачу виконує.

Недостатки:

Тетяно, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Vanish

• Наталія С***

Гарна якість

Наталіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish

• Олена К***

Відгук скоріш не Ваніш,а Розетці. Постійно беру його,якістю задоволена. Але таке вперше. Явно уже хтось з працівників відсипав собі. Просто

Достоинства:
    Ванішу респект
    Недостатки:
    Працівникам магазину ганьба
    • Олеся

М-да, ви серйозно?
      У будь-якому складі дуже контролюють що люди приносять виносять, так що таке нереально провернути. Швидше за все на виробництві був збій. Звертайтесь до виробника.

Олено, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Vanish

• Владимир Ж***

Ок

Достоинства:
    Ок

Володимире, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Vanish

• Наталія К***

Дуже хороший млямовивідник.Користуюсь давно.Задоволена.

Достоинства:
    Якість

Наталіє, дякуємо за довіру! З повагою, команда Vanish

• Валерія Ю***

Банка напів заповнена, без захисної плівки тож відсипають собі, не приємно, останній раз купила.

Достоинства:
    Не дякую
    Недостатки:
    Обман
    • Інна А***

головне вага, чи ви бачили, щоб упаковку чіпсів набивали повністю?

Валеріє, дякуємо за Ваш відгук!
      Для порошкового Vanish Gold Oxi Action Кришталева білість 625 г нормується вага засобу, оскільки згідно з нормами, які регламентують транспортування і зберігання засобів побутової хімії, об'єм упаковки повинен бути більше, ніж об'єм засобу.
      Якщо в отриманій Вами упаковці було менше, ніж 625 г порошку, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на пошту [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення та нададуть необхідну консультацію.
      Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.

• Олена Р***

Дієвий засіб. Рекомендую

Олено, дякуємо за рекомендацію! З повагою, команда Vanish

• Елена Б***

Покупаю постоянно Ваниш для отбеливания. Особенно приятно, что был со скидкой.

Недостатки:
    А особенно- со скидкой

Олено, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish

• Наталія Г***

Супер засіб від плям.

Наталіє, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
      З повагою команда Vanish

• Екатерина И***

Очень плохой порошок, деньги на ветер выкинула

Достоинства:
    Недостатки:
    Не отстирует

Доброго дня! Нам шкода, що Ви отримали такий досвід!
      Для виведення складних і/або застарілих плям ми рекомендуємо ретельно дотримувалися інструкції з використання порошкового відбілювача Vanish:
      - з'єднайте ¼ частину мірної ложки порошку Vanish з ¾ частинами води і перемішайте до стану однорідної кашки;
      - нанесіть на пляму на 5 хвилин;
      - потріть пляму зворотною стороною мірної ложки;
      - виперіть річ в необхідному режимі.
      Також існують окремі інструкції для попереднього замочування і додавання засобу при пранні, їх Ви можете прочитати на упаковці Vanish.
      Перед застосуванням Vanish уважно вивчіть інструкцію по догляду, що зазвичай розміщується на ярличку одягу або інших речей, на яких Ви хочете видалити плями.
      Для повного видалення запаху засобу для виведення плям та інших засобів для прання використовуйте, будь ласка, додаткове полоскання.
      Також хотіли б порекомендувати вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].. Наші фахівці нададуть консультацію для досягнення найкращого результату використання продукту.

• Валерій О***

Підробка низької якості з "підворотні Одеси", наклейка набікрень, ніколи не повірю щоб поважаючи себе фірма розраховувала свої засоби без контрольних стікерів...ганьба Розетці за розповсюдження підробки!!!

Валерію, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
      Для детального розгляду Вашого випадку просимо Вас звернутися до Служби підтримки споживачів бренду Vanish за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].

• Татьяна

удивило что банка не закрыта пленкой, а просто открыта

Достоинства:
    быстрая

Тетяно, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Vanish

• Булгакова М***
  • Луппо В***

Якісна річ

• Галина Г***

Чудовий засіб. Користуюся часто. Результат застосування - відмінний. Знімає всі забруднення з білих речей, рушників та білих лабораторних бавовняних халатів. Хочеться щоб ціна була нижчою.

Достоинства:
    Результат застосування - відмінний.
  • Ольга

Прийшов плямовивідник із подарунком. Дякую!

• Тетяна Ш***

Все вчасно і якісно! Рекомендую продавця!