Отзывы покупателей о Наушники Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 White Silver (700366)

Оценка пользователей 3.6/5
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite

Через тиждень після закінчення гарантії один навушник почав тріщати, пропрацювали лише рік.

Достоинства:
    Звук дійсно хороший.
    Недостатки:
    Проблеми з зарядкою. Проблеми з bluetooth зв'язком. Через рік вийшов з ладу один навушник.
  • Владимир Ж***

Чудові

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Copper

Не рекомендую купувати цю версію навушників.
    Оскільки здавати планую вже в 5 раз і знову чекати місяць, по суті 4 місяці вони пролежали на ремонті :))))))

Достоинства:
    Навушники самі по собі хороші, як і шумоізоляція
    Недостатки:
    Але є величезне і велике АЛЕ здаються вже по гарантії в 4 раз, ламаються дуже часто, перестають працювати самі навушники окремо, спочатку один, потім виходить з ладу другий - це перший випадок, в іншому випадку один навушник видає дивні звуки (спотворений і неприємний, схожий на скрип), це знак, що скоро вони вийдуть з ладу і перестануть працювати. Перестають час від часу заряджатися, перебуваючи в самому кейсі.
    • Олександр С***

Хочу доповнити відгук, сервісний центр відмовив у ремонті, як розумію, тестами вони не займалися, перевірили 1 раз і все працює, і відправили назад

Дуже некрасиво з їхнього боку, враховуючи, що навушники здаються вже в 5 раз в ремонт.

Хотілося б замінити товар або ж повернути гроші за нього, пройде гарантійний період і знову поломка і що далі їх просто викинути?

До того ж додаю посилання на той самий реддіт:
      ссылка

Чого варто просто написати на реддіті

Sennheiser MTW4: Dead

Хочется доповнити

Як я можу повернути кошти за товар?

Я не хочу після закінчення гарантії просто викинути їх, враховуючи, що вони пролежали півроку майже в ремонті.

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Copper

Проработали 1 год и 4 месяца, не дотянули даже до гарантийного срока. Без всяких причин (вроде механических повреждений, намокания и т. д.) правый наушник начал трещать, пищать и работать либо тише, либо вообще перестал работать.
    В общем, надёжность не соответствует цене.

Достоинства:
    Хорошее шумоподавление
    Недостатки:
    Ненадёжные
  • Александр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite

Отличные наушники. Описывать всё не буду, вся инфа на Розетке. Есть опыт использования на двух предыдущих моделях. Звук неизменно отличный. Появились новые фичи. Бережная зарядка(не до 100%), и паралельное воспроизведение на несколько устройств. Небольшой негатив от использования предыдущих моделей - эти трудолюбивые китайцы не смогли скопировать немецкое качество. Хватило только на гарантийный срок. Хочу отметить хорошую работу сервиса возврата денег за товар не поддающийся ремонту. Деньги вернули в тот же день, когда отослал заяву. Заказал новую модель и через день получил новые наушники. Сервисом весьма доволен. 5 дней пользуюсь, пока всем доволен. Буду надеяться что качество этих наушников будет лучше (в смысле безперебойной работы). Спасибо Розетке и братьям китайцам.

Достоинства:
    Отличные звук и сборка, удобное управление, настройки через приложение
    Недостатки:
    Пока не выявились
  • Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Copper

Наушники бомба. Качестао звука такое, что после них слухаешь AirPods как радио после hifi.
    А вот сервис Розетки разочаровал. Через месяц после приобретения перестал работать один наушник. Отнес в Розетку сдал по гарантии. Уже месяц ни ответа ни привета. Телефонов и других контактов у Розетки нет, обращаться не куда, в магазинах ничем помочь не могут. Буду жаловаться в защиту прав потребителей и подавать в суд. И ничего больше не буду покупать на Розетке.

• Евгений П***

Навушники супер))

• Михайло Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White-Silver

Неймовірні навушники. Звучання налаштовується дуже гнучко в додатку, під будь яку музику. Кейс заряджається дуже швидко. Амбюшури підійшли ідеально ( на вибір 3 розміри і 1 додаткові середнього розміру), під час тренувань в залі не випадають та забуваєш, що ти в них.

Достоинства:
    Звук, заряд, зручність налаштувань.
    Недостатки:
    Іноді, коли поправити хочеш навушник, дивно себе сенсор поводить, зупиняє музику.
  • Дмитрий Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite

Прислали не рабочие наушники. Не одно устройство не видит их. Наушники полностью заражены. Вот и покупай после этого хваленные флагманские товары. С более дешёвыми наушниками от менее именитых производителей никогда таких проблем не было.

Достоинства:
    Флагманский бесполезные наушники.
    Недостатки:
    Не работают

• Іван Т***

Приложение скачай

• Олександр В***

Читай мат часть. Подключение такое же как и у Bang&Olufsen. Открываешь кейс, нажимаешь и удерживаешь сенсоры на обоих наушниках 5 секунд, потом сможешь найти их и подключить

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White-Silver

Були навушники Sennheiser Momentum 1 серії,то були чудові.А 4 серія,взагалі супер.Мабуть,кращі на ринку серед блютуз навушників.Рекомендую.

Достоинства:
    Чудовий звук.Заряду хватає на довго.
    Недостатки:
    Не виявив
  • Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Copper

Придбав 5 травня. Це мої треті TWS вуха від компанії Sennheiser. Перші були Sennheiser CX Plus SE True Wireless, потім була третя модель і ось нарешті 4. Навушники з хорошою якістю звуку.

Достоинства:
    Якість звуку, мікрофони, круто реалізовані подавлення шуму і режим прозорості. Навушники легкі. Дуже швидка зарядка. Мабуть найкращий звук з усіх TWS. Зручні команди сенсору, дизайн
    Недостатки:
    Поки не виявив..
    • Максим

У мене зараз Momentum 3 і почали вийожуватись, пропрацювали майже 2 роки. Зробили ремонт, але звук вже не той(
      Що у вас сталось з тройкою? І як 4 модель в порівнянні з попередніми? Дякую!

• Олексій Б***

З третьою моделью все добре, я її купував на подарунок дружині в січні цього року. Ще в мене є пара Навушники Sennheiser CX TRUE WIRELESS Black, а також були СХ400, але їх дружина загубила))). Стосовно CX TRUE WIRELESS Black - ще працюють, нормальні вуха, нічого особливого.
      Стосовно 4-ї моделі - якість звуку норм, а от як гарнітура не дуже, всі з ким спілкуюсь кажуть, що дуже погано чути, хоча в 3-й моделі все гуд. Сподіваюсь, що оновленнями програми цей баг виправлять.

• Максим П***

Скажіть, будь-ласка, а як працюють мікрофони ? Коли розмовляєте по телефону - вас чують добре співрозмовники?

• Максим Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Copper

Чудові навушники!
    Переслухав в магазині в Києві (на Контрактовій) багацько конкурентів - цієї цінової категорії і з моїм С25 Ультра ці звучать відчутно краще за інші. Шкода тільки, що телефон не підтримує топовий кодек, який мають навушники, але і так звук вражає.

• Олег Н***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite

Купляв на тут,але вирішив написати відгук для людей,які можливо вагаються.Можливість налаштувати звук під себе,фірмове звучання,якщо файл якісний ,то ви будете літати в космосі солодкої аудіо насолоди!Ніякі айрподс рядом не валялись по якості звуку.В плані керування мене повністю влаштовують.Єдине, мікрофони трішки недотягують до загального рівня,то є при розмові через навушники,ви чуєте добре,а ось вас не дуже .Можливо це в моєму випадку тільки.Але брався пристрій, саме для якісного звуку,тому мені начхати на подібні мінуси,як що їх можна так назвати.

Достоинства:
    Якість звуку,закрити очі,і летіти в космос аудіо задоволення))
    Недостатки:
    Мікрофон трішки не дотягує до загального рівня.
  • Максим С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Copper

Лучше наушники которые слышал ,до этого были one plus one 2,3 pro, Anker, air pods pro, senheizer некст левел,берите не пожалеете!

Достоинства:
    Качество звука
    Недостатки:
    Нету
    • Решетняк Б***

Я думаю что oneplus buds 3 pro их переиграют.

• Максим С***

Нет у меня были one plus 3pro ,через час уши устают ,звук приукрашен