Отзывы покупателей о Наушники ASUS ROG Cetra II Core Moonlight White (90YH0360-B2UA00)

• Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: White

Навушники дуже сподобались. Гарно тримаються в вухах, звук гарний. Продавець зв'язався швидко і відправив в той же день. Всім задоволений

Достоинства:
    Персонал. Чохол для навушників з комплектом додаткових компонентів. Якість і стиль.
    Недостатки:
    Поки що не знайшов
  • Святослав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Буду писати абсолютно подібний коментар, як тут уже є, для мене це було десь пів року, після чого лівий наушник став працювати на половину гучності, а то і менше
    Відлущується фарба від навушників з першого дня, зараз вони виглядають зовсім інакше

Дешеві провідні навушники в рази краще себе показують, для чого платити дорого за таку неякість?

Достоинства:
    Хороший звук перші місяці
    Гарне пакування
    Недостатки:
    Не раджу до покупки
    Ламається лівий навушник за малий проміжок часу
    Облізає фарба
    • Максим З***

Не знаю в мене вже 2 роки працюють без нарікань

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Після 3 місяців експлатації гучність лівого навушника знизилась у двічі, та покриття навушників почало відпадати, коли тільки приїхали зауважень не було ніяких бо навушники від такого бренду повинні були такими бути, але пройшло 3 місяці і тепер їх треба викидати, бо слухати щось з різною гучністю в вухах неможливо.

Достоинства:
    Звук, дизайн, комфорт
    Недостатки:
    На половину знизилась гучність лівого навушника, краска відпадає
  • Валентин
    Продавец: Rozetka. Цвет: White

Покупал не здесь, наушники классные, звук нормальный, но уже на второй паре наушников левый наушник спустя пол года становится в раза 2 тише.

Достоинства:
    Звук, хорошо сидят в ушах.
    Недостатки:
    Спустя пол года перестают нормально работать
  • Ілля Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: White

Чудові навушники, також для підключення до Пк в комплекті є перехідник. А також в комплекті є велика кількість насадок, які підійдуть до любого вуха.

Достоинства:
    Перехідник для Пк, насадки.
    Недостатки:
    Товар чудовий, поки що не знайшов
      Представник бренду

Доброго дня, Ілля! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!

• Егор П***

Топ за свои деньги

Достоинства:
    Крутий звук
    Недостатки:
    Не знайшов
      Представник бренду

Доброго дня, Егор! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!