Отзывы покупателей о Наушники Logitech Lightspeed Wireless RGB Gaming Headset G733 Lilac (981-000890)

Оценка пользователей 3.89/5
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: White

Дуже гарні навушники за таку ціну,працює дуже добре, гарний дизайн.

Достоинства:
    Гарний звук
    Недостатки:
    Немає блютуз
    • Анатолій

Вы можете через переходник подключать до телефона

• Ященко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

За таку ціну відверто очікував більшого. До цього були дешманські Hator Hypergang Evo і в певних моментах я навіть розчарований якщо порівнювати. Навушники доволі легкі і комфортні, вуха не втомлюються, чудовий мікрофон, дійсно гарна якість звуку. Також це мої перші блютуз навушники, тому можливість ходити по квартирі і чути знайомих в ДС або слухати відео - дуже приємно.

ПРОТЕ я стикнувся з тим, про що застерігали у відгуках. Софт навушників абсолютно неадекватний і живе самостійним життям. З якогось незрозумілого дива після натискання на кнопку мута мікрофона і включення назад в ефір вмикається прослуховування самого себе, що саме незрозуміле цей баг з'являється і спадає абсолютно рандомно. Так його можна зайти через джи хаб і виправити вручну, але сам факт що навушники за доволі немаленький прайс видають такі жарти, ну це треш.

В цілому навушникам радий, але за софта я розробників маму цюлував

Достоинства:
    Легкість, мікрофон, батарея
    Недостатки:
    Софт, шумоізоляція, гучність
  • Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Гарні навушники, після г435 наче наступний рівень, непоганий мікрофон, довго тримають заряд

Достоинства:
    Описав
    Недостатки:
    При прокручуванні колеса на деяких положеннях стає гірше чути в правому навушнику
  • Влад К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарнітура класна легка не давить голову подушки м'які але ставлю 4 зірки тому що в лівому усі коли тиша сунеться тихий шум і тільки в лівому воно дуже сильно дратує, коли просто сидиш а тобі шумить в усі.
    Не знаю тільки в мене таке чи це така фішка, а так гарнітура класна

Достоинства:
    Звук
    Легкі
    Класно сидять
    Недостатки:
    Тихий шум в лівому усі
  • Микола Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ti2. Цвет: Black

Звук - дешеве г***о, - запросив повернення.

• Всеволод Я***

А можна поподробніше просто сам покупкой зацікавлений.

• Дмитрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Сразу вернул их обратно ,брак или не знаю то это,роботизированныц звук

• Ярослав Д***

Их нужно настраивать в программе Logitech g hub под себя

• Дима К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Хорошие и практичные наушники отсутствие провода очень радует так как раннее для ПК покупал только проводные наушники
    Связь с ПК ловит достаточно далеко и даже 3 стены на пути сильной помехой не являются в моем случаи поэтому спокойно под музыку либо общение в дискорде хожу делать кофе на кухню без страха что вместо звука у меня в ушах будет полная каша там
    Заряд держат достаточно долго я ожидал от них меньшего в этом плане
    Как по мне они не тяжёлые поэтому прям сильного дискомфорта я не ощутил
    Недостатка звука я так же не ощутил в них возможно для кого-то они будут даже громкие это уже индивиально
    Какие-то серьёзные задержки в звуке во время игр вроде тоже не наблюдал хотя если быть слишком придирчивым то мне кажется в любых наушниках и даже по дороже можно найти минусы или задержки
    Само звучание хорошее на голову выше бюджетных наушников (сравнивал со старыми наушниками) но если что звучание и не только можно настроить через фирменную программу " logitech G HUB " если вам как и мне захочется ещё больше низких частот чем идёт в стандартных настройках
    Сам материал пластик хороший сказать что они дешёвые и не качественнве нельзя
    Краштест не проводил ( не ронял их ) так что сказать про ударовстойчивость ничего не могу но не уверен что это они хорошо будут переносить постоянные падения
    Есть лишь оди изьян который мне не понравился в них своим качеством но лично на меня он не влияет хотя для кого-то это может быть чем-то критическим хотя они и не стоят больше 15 тысяч что бы быть идеальными во всем - это звук передаваемый микрофоном , он откровенно говоря не качественный но удобно что его можно в принципе снять ( яв 95% случаев использую отдельный микрофон на подставке для общения )

Достоинства:
    Все от звука до материалов хорошее ( кроме микрофона )
    Недостатки:
    Микрофон
  • Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Довго тримають батарею. Зручні. В загальному дуже задоволені)) купувала чоловіку на подарунок, він оцінив

• Владислав О***

Особих проблем нема

Достоинства:
    Вроді як непоганий обємний звук і тримає довго заряд
    Недостатки:
    Занадто допого для такого
  • Савелло В***

Хорошие наушники

Достоинства:
    Приложение, звук, качество, долго работают от акума, быстрая зарядка.
    Недостатки:
    Микрофон за 150грн будет в разы лучше
  • Павло Д***

Топ

• Савелло В***

Задоволений навушниками.

Достоинства:
    Звук та качество.
    Недостатки:
    Мікрофон як за 75грн, ужасний
  • Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lilac

Наушники только приехали, и через каждые 10 минут начинает рипеть звку пока не перезапустить наушники.

Недостатки:
    Рипит звук каждые 10 минут
    • Константин

Вирішили якось цю проблему? Бо в мене так само, але не у розетці брав

• Владислава Ш***

Суперские наушники!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Ожидал гораздо лучшего звука, даже после настроек эквалайзера не особо скрасило ситуацию

Достоинства:
    Хорошая сборка, материал очень приятный для ушей, наверное среди беспроводных ушей одни из лучших
    Недостатки:
    Звук

Добрий день, Володмир! Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Вже залишав позитивний відгук про ці навушники, але тепер виявився нюанс. G hub автоматично знижує чутливість мікрофона під час того як я розмовляю (при нормальному значенні 70 він занижує до 30 і не виправляє)
    Перепробував уже все що завгодно, передивився налаштування віндовс, налаштування програм через які спілкуюсь, пробував вимикати там шумодави і інше автоматичне керування, нічого не допомагає.
    Сам G hub не пропонує можливості запінити чутливість на тому рівні на якому мені хочеться, в підсумку дуже часто мікрофон починає працювати достатньо тихо щоб інші люди нормально чули мене. Я би сказав дуже неприємний баг. Він до речі не новий, бо на реддіт є відповідний топік по схожим ситуаціям, по ідеї є спосіб припинити це автоналаштування, але в навушники такого класу не мали б вимагати від людей шукати обхідні шляхи щоб змусити їх працювати нормально

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Вирішив додати відгук після тижня використання - батарея тримає непогано. Повного заряду має вистачати десь на 30-50 годин в залежності від інтенсивності підсвітки (у себе я вимкнув підсвітку)
    Конструкція зручна, були сесії використання по 4 години, нічого не передавлює,перші години ледве відчуваєш що одягнув їх
    Мікрофон тут з нюансами, "з коробки" звук мікрофона бідненький, треба встановлювати g hub і докручувати, або скористатись готовими пресетами.
    Студійної якості від мікрофона не очікуйте, але налаштованний мікрофон буде звучати гучно та чітко, без зайвих шумів.
    Також зважайте що навушники передають сигнал на частоті 2.4ггц - з мого досвіду вони кофліктували з wi fi який працює на аналогічній частоті, при переході на 5G все нормалізувалось (при конфлікті постійно обривався інтернет зв'язок)
    Сам звук навушників на рівні, об'ємний, чудове позиціонування оточення.

Доброго дня, Віталій! Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі навушників. Ми дуже цінуємо вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Будьте впевнені у вашому виборі та користуйтесь із задоволенням!

• Вадим И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Купил наушники вроде бы всё отлично ,но спустя время заметил что происходит ухудшение звука каждые 15 минут работы .Помогает только перезагрузка наушников,либо выключение включение их на панели звука (помогают на 15 минут времени) .В интернете советуют много фиксов но лично я пока что не нашел как решить проблему.Там думайте сами нужны вам такие наушники или нет.
    Сам могу сказать что они мне очень понравились, но вот этот коррапт звука каждые 15 минут которые ты должен дергать кнопку вк - выкл на них очень бесит.
    С момента покупки прошло 2-3 дня не знаю как правильно поступить - дальше искать фикс или отправлять на замену...

Достоинства:
    Звук,батарея,дизайн,лёгкость.
    Недостатки:
    Каждые 15 минут звук ухудшается (пиксилизация какая то звука) помогает только перезагрузка наушников.

Доброго дня, Вадим! Шкода, що у вас трапилась така ситуація. Прохання звернутися до сервісного центру за номером телефону 0 800 30-09-11. Спеціалісти сервісного центру обов’язково допоможуть вам вирішити питання.

• Гліб Р***

Тоже самое скорее всего брак

• Микола С***

Супер. Звук бомба.

Недостатки:
    Відсутні
  • Юрій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарні наушники, звук хороший, мікрофон середній.

Достоинства:
    Якість виконання
    Недостатки:
    Мікрофон міг бути кращим

Добрий день!, Юрій Дякуємо за відгук. Ми дуже цінуємо вашу думку про навушники Logitech Lightspeed Wireless RGB Gaming. Бажаємо вам лише позитивних емоцій і вражень під час експлуатації нашої продукції!

• Тарас Б***

Ну так навушники купуються для виведення звуку а не для введення

• Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Коротше кажучи я їх повернув назад. Все працювало гарно, мені подобалось але є одне "але": Вони неправильно показують заряд в Ghub, я почав шукати інфу і знайшов що це дуже поширена проблема безпровідних мишок та навушників логітеч. І все було б ок якби вони не залежали від цієї програми, АЛЕ ВОНИ ЗАЛЕЖАТЬ ВІД НЕЇ. Тобто, наприклад, завтра ghub глюконе і буде показувати 10% при заряді навушників 100% і навушники будуть працювати тільки на 10%, по цій же причині їх неможливо зарядити в 100% через цей ghub. І ця проблема зберігається вже ДВА РОКИ, два роки логітеч не вирішує цю проблему. Якщо хтось сумнівається наберіть "ghub wrong charge percentage g733" і зайдіть на редіт, там все описано. Знайшов лише один спосіб як це виправити, але потрібно бути "7 пядей во лбу": якийсь програміст вирахував як вони розряджаються, потім за допомогою якихось формул розрахував таблицю яку якось засунув в вінду щоб воно правильно показувало...
    Такі проблеми мені здається не повинні бути в навушниках за такі гроші, в навушниках за 2-3 ще ок, але за стільки це треш.

Достоинства:
    Легкі, немає затримки, гарно тримають з'єднання
    Недостатки:
    Неправильний заряд в g hub
  • Денис А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lilac

тому обирайте самі, порівнюйте інші наушники цієї ж цінової категорії, також були проблеми із доставкою, замовляв 29 грудня, навушники прийшли 8 січня

Достоинства:
    Звук дуже якісний, та й наушники теж якісно зроблені, добре тримаються на голові, та дуже гарний радіус блютуз
    Недостатки:
    мікрофон поганий! ще такого поганого звуку в житті не чув, ніби із раціїї говориш
    • LufUp

наушники нужно настраивать через софт

• Семен Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lilac

користуюся вже декілька місяців, жодних недоліків - не помітив. Все працює без нарікань. Чогось надзвичайного чи неймовірного у якості звуку - немає, але і скарг також немає. Використовую у іграх, мене все абсолютно влаштовує, не жалкую витрачених коштів.

Достоинства:
    відсутність будь-яких проблем - увімкнув і слухай
    Недостатки:
    не помітив покищо

Вітаємо вас, Семен! Ми дуже раді, що ви обрали техніку нашого бренду та поділились фото. Бажаємо вам відмінних результатів у подальшому користуванні!

• Алексей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Все Чудово, але є один недолік, при підключенні до g hub кожен раз після перепідключення показує інший заряд батареї. Це тільки в мене чи у всіх так?

Достоинства:
    Класні, легкі, звук гарний набагато кращий ніж в старих Phillips
    Недостатки:
    В ghub невірно показує заряд
  • Александр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Почти два года пашут, батарея все еще хорошо держится

Достоинства:
    ПО, дистанция, батарея
    Недостатки:
    Нету
      Представник бренду

Вітаємо вас, Олександр! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Кирницкий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Прочитал бы раньше что из-за подсветки есть белый шум, то наверное не брал бы.

Достоинства:
    Хорошие наушники с четким звуком и микро. Удобно сидят и уши практически не нагреваются если долго сидеть.
    Недостатки:
    Постоянный белый шум когда работает подсветка.
    • Петешов В***

Что такое "белый шум"?

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не могу ничего от себя написать, но сыну всё понравилось. Спасибо магазину!!!

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за придбання продукції LOGITECH. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!

• Антон Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Якщо є "зайві" гроші то беріть. Можна взяти на модель нижче і буде те саме (можливо).

Достоинства:
    Легкі, гарний мікрофон (як для вбудованого), варіативність налаштування звуку
  • Андрій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lilac

Самі найкращі навушники у світі, мені кажется що ціна в них даже занижена. Як я послухав в них музику в мене мурашки по тілу йшли. Попереджаю сразу, качайте програму для них щоб почути весь кайф самих навушників, вони підійдуть ВСІМ, море різних налаштувань, хоч бас додав і будуть рвати як треба не подобається Басс можна повністю забрати і це тільки один із видів настройки а там їх море!!!

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Нічого не найшов
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lilac

Дивився дуже багато різних оглядів, в яких хвалили ці навушники. Для себе не знайшов у них нічого видатного у порівнянні з зротовими навушниками за 400 грн (здається Gembird). Звук нічим не здивував, якихось зіркових висот передачі позиціонування в іграх я не відчув. Мікрофон також середній і різниці з 400 грн навушниками немає. Blue Voice та еквалайзер в ПЗ трохи дають змогу покращити звучання, але все одно залишається середня якість. ПЗ час від часу глючить, наприклад, не дає змінювати гучність колесиком навушників.
    Дальність радіомодуля десь 5-6 метрів. 10-15 метрів, які заявляє виробник, то мабуть якщо ваш комп'ютер стоїть посеред поля. Дуже не вистачає Bluetooth.
    Не раджу брати за повну ціну. G435 коштують майже вдвічі дешевше, тож краще купувати їх

Достоинства:
    Бездротові, зручність
    Недостатки:
    Мікрофон, звук, ПЗ, дальність сигналу
    • Виталий И***

купи норм пк)

• Артур Щ***

До чого тут пк?

• Ростик Л***

Ахахахахах, Гембірд за 400 гривень). Чого зразу не навушники з маркету за 35 гривень? А якщо серйозно то треба хорошу материнку з якісною звуковою платою. G733 на дві голови кращі навіть за мої колишні G432, які теж не дешеві (~3к), що вже й говорити про китайщину за 400 гривень.

• Игорь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Всё хорошо, от звука ожидал большего, но в принципе всё устраивает, выглядят красиво, сидят на голове отлично, доставили быстро.

Достоинства:
    Указал
    Недостатки:
    Пока не заметил
  • Даниэль Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lilac

Наушники хорошие, но мне не подошли( к сожалению у них маленькие амбушюры и динамики упираются в ушные раковины. А так в целом звук хороший, правда микрофон посредственный за такие деньги.

Достоинства:
    Звук, беспроводные
    Недостатки:
    Маленькие, микрофон
    • Никита Э***

Есть Blue Vo!ce

• Никита Э***

Есть Blue Vo!ce, качаешь Logitech g Hub( приложуха для наушников) и делаешь всё что хочешь

• Макар Г***

Добрый день.
    Гарнитура покупалась сыну в подарок под ёлку. Первое замечательное впечатление испортилось в процессе эксплуатации.
    Подсветка не соответствует выбранной в настройках. Снесли G Hub, пробуем ставить заново, невозможно выбрать путь установки, только дефолтный C/Program_Files, далее установщик крутится и ничего не происходит.

Достоинства:
    Хороший звук
    Недостатки:
    Сырой софт
    • Ни

У меня такое же на мышке Logitech g 102 лайтсинк

• Даниил З***

Тоже самое с мышкой g102. И тут не понятно в чем проблема, в устройстве или в софте

• Максим Р***

честно гвооря я уже пользуюсь 3 года этой программой, ранее у них был хуже раза в 2 софт но сейчас он в принципе нормально работает

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Купував для можливості робити робочі дзвінки і мати можливість переміщатися по кімнаті.
    Підключаю до Linux (Ubuntu) відповідно вони працюють на налаштуваннях за замовчуванням.
    Підсвітка працює у режимі зміни кольорів.
    Якість звуку та мікрофона добра.
    Погано, що при зарядці немає можливості побачити чи вони повністю зарядилися, чи ні, відповідно залишаю десь на 4 години.

У цілому, покупкою задоволений.

Достоинства:
    гарний звук, гарна робота мікрофона, можливість коригувати звук на навушниках
    Недостатки:
    немає софа під Linux, немає індикатора чи повністю зарядилися, фоновий шум, коли немає звуку
    • Андрей А***

Уважаемые Господа, этот комментарий повторяется на разных наушниках, слово в слово, смешно!

• Володимир Л***

Андрей Асмогилов, наприклад?

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Только что пришли наушники, я их включил зашел в софт увидел 23% и поставил их на зарядку, и с этих пор не могу их включить нажимаю на кнопку включения и ничего, со время зарядки прошло минут 15

• Роман Я***

В мене така сама проблема, навушники попрацювали 2міс, поставив на зарядку і тупо не включаються

• Адр

они и должны работать это такие наушники у меня так же но проблем с ними небыло

• Андрей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lilac

В целом отличные наушники, никаких претензий к звуку или микрофону. Хорошо сидят, большие, просторные подушки, ушам и голове не жарко и приятно благодаря качеству материалов.

Достоинства:
    Легкие. Никакого давления на уши или голову. Приятные материалы. Долго держит заряд, в целом приятные
    Недостатки:
    Очень маловажное, но ощутимое как для наушников такой ценовой категории: скрипящая кнопочка вкл/выкл, не очень хорошо ощущается.