Отзывы покупателей о Игровой кулер для телефона MEMO CX07 + игровые напальчники MEMO FS01

• Любовь О***

Охлаждается 50 до 30

• Продавец  Antloot

Любов, дякуємо за оцінку! Раді, що кулер демонструє відмінні результати охолодження) Вдалих вам перемог!)

• Єгор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Добре працує, напаличникі якісні, рекомендую

• Продавец  Antloot

Єгоре, дякуємо за вашу рекомендацію! Раді, що кулер добре працює, а напальчники порадували своєю якістю) Вдалих вам матчів!)

• Валентин В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Хороший куллер за свою ціну, охолоджує все під час ігор у 1,5-2 рази не даючи телефону тротлити. Ще окреме дякую за маленький подаруночок у посилці

Достоинства:
    Хороша якість, низька ціна
    • Продавец  Antloot

Валентине, щиро дякуємо за відгук! Раді, що кулер чудово охолоджує телефон за свою ціну, а наш маленький подаруночок підняв настрій) Вдалих вам матчів!)

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Дитині дуже сподобався. Дякую)

• Продавец  Antloot

Ірино, дякуємо за довіру до нашого магазину! Найбільша радість для нас — знати, що ваша дитина повністю задоволена) Вдалих ігор!)

• Констянтин С***

кулер добре працює

Достоинства:
    добре магнітиться
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Antloot

Констянтине, щиро дякуємо за коментар! Дуже приємно, що ви задоволені роботою кулера та його надійним магнітним кріпленням) Вдалих вам перемог!)

• Тімур У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

неймовірне качество! мені все подобається

• Продавец  Antloot

Тимуре, дякуємо за вашу оцінку! Тішимося, що ви задоволені неймовірною якістю нашого товару) Вдалих вам перемог!)

• Валентина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Все працює справно и добре

• Продавец  Antloot

Валентина, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що кулер MEMO CX07 працює справно та допомагає в іграх) Вдалих матчів!)

• Валентин Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Доволі непоганий кулер за свої кошти

• Продавец  Antloot

Валентин, дякуємо за відгук! Раді, що кулер MEMO CX07 виправдав ваші очікування) Вдалих ігор!

• Константин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Товар сподобався, дуже задоволений покупкою але є нюанс з кріпленням, його бажано робити трошки міцніше, бо пару разів вдів на пристрій і вже кріплення люфтить, хоча я багато зусиль не робив щоб вдіти його, а так товар дуже гарний на свою за свою ціну. Сервіс гарний, швидко працює, ставлю 5, але до кріплення зверніть увагу

• Продавец  Antloot

Костянтине, дякуємо за відгук та зауваження! Раді, що ви задоволені сервісом, а інформацію про кріплення обов'язково врахуємо) Вдалих ігор!)

• Артур А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Товар приїхав в дуже зручній упаковці також дякую за невеличкий подарунок у коробці

• Продавец  Antloot

Артуре, дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви оцінили нашу упаковку та подарунок) Вдалих ігор!)

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Чудовий кулер, чудовий продавець доходить до покупця в цілісності та з хорошою комплектацією

Достоинства:
    Комплектація, адміністрація
    • Продавец  Antloot

Андрію, дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені комплектацією та роботою кулера) Вдалих вам перемог!)

• Тимур

Все добре

Достоинства:
    Швидка доставка, дуже добре все працює
  • Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Все працює ідеально і відмінно. Рекомендую

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Все добре , прийшло дуже швидко і працює добре

• Екатерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Добре і помітно охолоджує! Гарний кулер. Швидка відправка, ввічливий продавець)

• Юрий З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Отличный кулер,морозит отлично,даже не ожидал что настолько хорошо будет
    Отдельное спасибо за быструю доставку и за вкусный подарок)

Достоинства:
    Отлично охлаждает
    Недостатки:
    Не нашел
  • Ярослав Ю***

Кулер супер! Просто пушка

• Виталий Ш***

Дякую! Все ок! Кулер морозить

• Продавец  Antloot

Віталію, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені потужним охолодженням кулера) Вдалих вам ігор!

• Нікіта К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Замовляв цей товар, дуже подобається

• Продавец  Antloot

Микита, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені ігровим кулером) Вдалих вам ігор!

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Норм, працює, навіть батарея не так бистро сідає. Дитина у захваті.

• Продавец  Antloot

Галино, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що дитина задоволена роботою кулера) Вдалих їй ігор!

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Все супер, кулер працює як треба.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Поки не помітив.
    • Продавец  Antloot

Владиславе, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені роботою кулера та його якістю) Вдалих вам ігор!

• Олександр Д***

Все супер товар прийшов дуже швидко всім задоволений 5/5

• Продавец  Antloot

Олександре, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені покупкою та нашою оперативністю) Вдалих вам ігор!

• Вероніка Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Товар прийшов вчасно. Супер якісь та дуже приємний бонус у вигляді ігрових напальчників.
    Покупкою дуже задоволена та вдячна продавцям за швидкий звʼязок

• Продавец  Antloot

Вероніка, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені якістю кулера, нашим подарунком та нашою оперативністю) Вдалих вам ігор!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Товар якісний,працює відмінно,швидка відправка.

• Продавец  Antloot

Олю, дякуємо за відгук! Раді знати, що ви задоволені якістю кулера та нашою оперативністю) Вдалих вам ігор!

• Наталія О***

Чудова комунікація

Достоинства:
    Швидкість відправки, все як в описі і на фото
    • Продавец  Antloot

Наталія, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені нашою комунікацією та швидкою відправкою) Вдалих вам ігор!

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Дякую за гарне обслуговування та вчасну доставку .

Достоинства:
    Дуже гарний та класно охолоджує телефон
    • Продавец  Antloot

Наталія, дякуємо за відгук! Раді знати, що ви задоволені роботою кулера та нашим сервісом) Вдалих вам ігор!

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Щиро дякую, дитина дуже задоволена. Чудовий пристрій. Приємний продавець і швидка доставка. Дякую за смаколик

• Продавец  Antloot

Олю, дякуємо за відгук! Раді знати, що дитина задоволена кулером, а вам сподобався наш сервіс та бонуси) Вдалих їй ігор!

• Максім Л***

Кулер працює відміно

Достоинства:
    Велика комплектація чудово охолоджує телефон
    • Продавец  Antloot

Максиме, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені роботою кулера) Вдалих вам ігор!

• Гліб В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Все добре кулер робить дуже добре

• Продавец  Antloot

Глібе, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені роботою кулера) Вдалих вам ігор!

• Маріанна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Товар чудовий,все працює.Швидка доставка та привітний продавець.)

• Продавец  Antloot

Маріанно, дякуємо за відгук! Раді, що кулер вам сподобався і все чудово працює) Приємно, що ви оцінили нашу роботу та швидку доставку) Вдалих ігор!)

• Віталій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Хороший кулер, достаточно охлаждает телефон, а за батончик спасибо, очень вкусный

Напальчик не проверял

• Продавец  Antloot

Віталію, дякуємо за відгук! Раді, що кулер добре справляється з охолодженням, а солодкий бонус припав вам до смаку) Впевнені, що і напальчники вас не підведуть) Вдалих ігор!)

• Максим С***

Товар дуже добрий

• Продавец  Antloot

Максиме, дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені покупкою і кулер вам сподобався) Вдалих ігор!)

• Анастасія М***

Все добре ,все працює,син задоволений,дякую вам ,гарних покупців

• Продавец  Antloot

Анастасія, дякуємо за ваш відгук та теплі побажання! Надзвичайно приємно знати, що син задоволений покупкою і кулер чудово працює) Раді, що ви обрали наш магазин) Вдалих ігор сину!)

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Все добре працює, але кабель можливо мене підвів, і перестав працювати, але це все вирішуєця заміною

Достоинства:
    Тихий
    Недостатки:
    Кабель ненадійний, можливо тільки в мене
    • Продавец  Antloot

Сергію, дякуємо за ваш відгук! Раді, що сам кулер працює добре і ви оцінили його тиху роботу) Нам прикро, що виникла ситуація з кабелем. Оскільки в нас іноді є такі кабелі в наявності, ми можемо довідправити його вам, щоб ви могли й надалі комфортно користуватися пристроєм) Також можна і своїми кабелями користуватись, але їх роботу з кулером не передбачити :( Вдалих ігор!)

• Каміла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Дуже класний кулер,гарно охолоджує телефон

• Продавец  Antloot

Каміла, дякуємо за відгук! Раді, що кулер вам сподобався та ефективно охолоджує смартфон) Вдалих ігор!)

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot

Дуже малий задоволений все супер

• Продавец  Antloot

Ірино, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку) Нам надзвичайно приємно знати, що малий залишився задоволений кулером і все пройшло супер) Гарного користування та вдалих ігор)