Отзывы покупателей о Светодиодный, водостойкий LED ошейник для собак с зарядкой USB, 50 см, размер М (синий)

Оценка пользователей 4.86/5
  • Марія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Розовый

Розмір підійшов, чудово світить, в комплекті є зарядка і ще поклали подарунок

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Розовый

Здравствуйте! Заказала светящийся ошейник для своей маленькой девочки и покупкой довольна.
    Вы очень быстро отреагировали на мой заказ, и товар полностью соответствует тому, что было заявлено. Спасибо!
    Отдельное спасибо магазину за приятный маленький презент – это был очень неожиданный и милый бонус!

Достоинства:
    Яркий. В тёмное время суток, то что надо. Светит отлично. Цена.
    • Продавец  FlashShop

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Оранжевый

Швидка доставка, все, як в описі

• Наталя П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Зеленый

Нашийником задоволені. Прийшов заряджений, тож одразу одягли на прогулянку.

Достоинства:
    Гладка фактура, яскравий, довго тримає заряд та швидко заряджається.
    Недостатки:
    Ну, це не зовсім недолік - можливо хотілось би, щоб був трохи легшим. Але у нас був тонший і легший аналог, який не мав зазначених переваг - все навпаки.
    • Продавец  FlashShop

• Ульяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Оранжевый

Быстро прислали. Транспортировку перенес плохо, - отломалась ножка светодиода(светился только в статичном состоянии), но всё нормально припаялось.
    Держит около 2,5 часов в режиме постоянного свечения.

Достоинства:
    Яркий, удобный, большой
    • Продавец  FlashShop

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Зеленый

Не підійшов по розміру, але сервіс в магазину відмінний! Дуже приємно було отримати подарунки.

Достоинства:
    Все працює

• Константин К***

Гарно світить!

• Владимир З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Зеленый

Заказал зелёный, оплатил но в наличии его не оказалось. Пришлось брать красного цвета. Яркость хорошая, но нет возможности разъединять кольцо при надевании, как на предыдущем ошейнике другого производителя да и более жесткий, чем ожидал от силикона.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Наличие не соответствует с выставленным предложением. Нет возможности лёгкого разъединения при надевании. Жестковат.
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук і
      що поділилися своїми враженнями щодо використання — це допомагає іншим покупцям при виборі.
      Сподіваємося, що товар загалом буде корисним у користуванні та виправдає ваші очікування. Будемо раді бачити вас серед наших покупців!

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Зеленый

Ошейник отличный, собака в восторге.

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Оранжевый

Дуже гарний нашийник, постійно користуємось

Достоинства:
    Ціна, зручність, можливість зробити будь-який розмір
    • Продавец  FlashShop

• Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Зеленый

Трошки велий для йорка. Буду підрізати.
    Дякую продавцю за товар! Доставка дуже швидка!

Достоинства:
    Гарна якість і колір.
    Недостатки:
    Не побачила
    • Продавец  FlashShop

• Марина К***

Все супер

• Марина К***

Все супер

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Зеленый

Покупала у данного продавца впервые. Быстрая доставка без проблем.) Хорошее качество ошейника. Весьма яркий свет. Все устраивает. Спасибо продавцу за подарочек.)

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Зеленый

Працює гарно , яскраве , малого цвергпінчера ввечері добре видно )
    Можна підрізати під потрібний розмір , і надягати не розстебуючі кожного разу .

• Савицкая Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Зеленый

Яскравий, вночі гарно видно собаку. Заряджається.

Достоинства:
    Яскравий
    • Продавец  FlashShop

• АндрІй Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Оранжевый

Класс, світить неймовірнр, і не червоний і не помаранчевий.
    Заряду вистачає на тиждень вечірніх прогулянок

Достоинства:
    Регульована довжина
    Підходить для собак маленьких порід та цуценят
    Недостатки:
    Занадто міцна застібка
    • Продавец  FlashShop

• Тетяна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Зеленый

Швидко якісно, прийшов заряджений тому змогли одразу скористатися
    Дякую

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Тетяна Ж***

, Швидко, якісно, гарно

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: M. Цвет: Розовый

Товар відповідає опису. Дуже швидка відправка. Рекомендую.

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: M. Цвет: Разноцветный

Чудовий нашийник

Достоинства:
    Швидко заряджається, на довго вистачає заряду, яскраво світить, швидка відправка приємний подарунок від продавця
    Дякую!
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  FlashShop

• Софія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Розовый

Добре світить, довжина легко регулюється

• Карина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Розовый

Хороша річ, все працює. Собаку більше не гублю в темряві:)

Достоинства:
    Зручно

• Софія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Зеленый

Все чудово, для сіби розмір чудово підходить навіть без розкривання. Просто надягаємо поверх нашийника

Достоинства:
    Не спадає, світить яскраво

• Аліна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Розовый

Чудовий нашийник та продавець. Товар відповідає опису, швидка доставка ще й подарунок поклали. Дуже задоволена, дякую продавцю

• Светлана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Розовый

Отличные светящиеся ошейники. Очень актуально в наше время, вечером. Собаку очень хорошо видно. Яркий красивый цвет. Не первый раз уже заказываю своим собакам. Продавца очень рекомендую. Быстрая доставка, хорошая упаковка

Достоинства:
    Яркие, хорошо видно собаку вечером.
    Недостатки:
    Их нет.
    • Продавец  FlashShop

• Владимир Д***

Работает

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: M. Цвет: Синий

Чудовий нашийник. Довжина навіть більша за 50см, легко підрізається. Гладенький, якщо забрудниться, то протер і порядок. Світитт ярко , довго

Достоинства:
    Найкращий варіант за таку ціну ( в мене це не перший нашийник)

• Наталья П***

Вітаю! Підкажіть, а як підрізами. Трохи великий для йорка 3 кг.

• Надя Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Синий

Я вважаю, що такий нашийник - мастхев для кожного собачника! Має кілька режимів. Заряду вистачає на декілька довгих прогулянок, а також є індикатор заряду, що досить зручно. Можна не боятись і замовляти більший розмір, бо цей нашийник можна регулювати (а саме відрізати лишню довжину). Дякую магазину за якісну комунікацію, швидку відправку та приємний подарунок

• Єсєнія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Оранжевый

Все працює, поставили ще міні-подаруночок до замовлення :)

• Ксенія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: M. Цвет: Розовый

працює, чудовий девайс для блекаутів

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  FlashShop

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Оранжевый

Товар прийшов вчасно. Повністю справний , світиться яскраво. Ще й з безкоштовною доставкою. Що було приємним бонусом.

Достоинства:
    Рівномірно світиться по всій довжині.
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  FlashShop

• Алла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Розовый

Ошейник качественный, но я заказывала размер S 35 cм, а пришло 15 см. Подарили ошейник друзьям для рассела

Достоинства:
    Ошейник отличный
    Недостатки:
    Не тот размер, который заказывали
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
      Нам шкода, що виникло непорозуміння з розміром. Повідомляємо, що вам було надіслано саме той нашийник, який ви замовляли — розмір S (35 см). Довжина нашийника вимірюється від початку до кінця застібки, і вона становить 35 см. Розміру 15 см для цієї моделі не існує, тому, ймовірно, сталася плутанина під час вимірювання.
      Раді, що якість нашийника вам сподобалась, і сподіваємося, що наступні покупки в нашому магазині принесуть вам лише позитивні емоції. Дякуємо за зворотний зв’язок.

• Дмитро У***

35 см - це максимальна довжина обхвату шиї собаки, а не діаметр кола!

• Діана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: M. Цвет: Синий

Дякую дуже задоволені )Відповідає опису, швидко відправили.Рекомендую товар і продавця)

• Сергій Б***

Як і має бути

Достоинства:
    Ціна, працює підписка Smart! (безкоштовна доставка), швидко, відповідає зображеннням
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  FlashShop

• Завора Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: M. Цвет: Синий

Нашийниками дуже задоволена. Світять яскраво, собак видно здалеку. Продавець швидко відправив товар, навіть у вихідний день. Щиро дякую! Рекомендую і товар, і продавця.

Достоинства:
    Якісний товар