Отзывы покупателей о Светодиодный, водостойкий LED ошейник для собак с зарядкой USB, 35 см, размер S (зеленый)

Оценка пользователей 4.86/5
  • AI аналіз відгуків
    167 відгуків:  92% позитивні, 5% нейтральні, 3% негативні.
    Аналізуючи 167 відгуків клієнтів щодо світлодіодного нашийника для домашніх тварин, переважна більшість покупців залишились задоволеними покупкою. Особливо відзначають його яскравість, легкість регулювання розміру, якість та тривалість роботи від одного заряду. Продукт також хвалять за швидку доставку, індивідуальний підхід продавця та приємні подаруночки до замовлення. Серед недоліків іноді згадують проблеми з кольором, браковані товари чи зарядними кабелями, а також невелику складність у підрізанні/застібанні та сумнівну водостійкість. Загалом співвідношення ціна/якість високо оцінено, а недоліки зустрічаються рідко.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Марія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Розовый

Розмір підійшов, чудово світить, в комплекті є зарядка і ще поклали подарунок

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Розовый

Здравствуйте! Заказала светящийся ошейник для своей маленькой девочки и покупкой довольна.
    Вы очень быстро отреагировали на мой заказ, и товар полностью соответствует тому, что было заявлено. Спасибо!
    Отдельное спасибо магазину за приятный маленький презент – это был очень неожиданный и милый бонус!

Достоинства:
    Яркий. В тёмное время суток, то что надо. Светит отлично. Цена.
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Оранжевый

Швидка доставка, все, як в описі

• Наталя П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Зеленый

Нашийником задоволені. Прийшов заряджений, тож одразу одягли на прогулянку.

Достоинства:
    Гладка фактура, яскравий, довго тримає заряд та швидко заряджається.
    Недостатки:
    Ну, це не зовсім недолік - можливо хотілось би, щоб був трохи легшим. Але у нас був тонший і легший аналог, який не мав зазначених переваг - все навпаки.
    • Продавец  FlashShop

• Ульяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Оранжевый

Быстро прислали. Транспортировку перенес плохо, - отломалась ножка светодиода(светился только в статичном состоянии), но всё нормально припаялось.
    Держит около 2,5 часов в режиме постоянного свечения.

Достоинства:
    Яркий, удобный, большой
    • Продавец  FlashShop

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Зеленый

Не підійшов по розміру, але сервіс в магазину відмінний! Дуже приємно було отримати подарунки.

Достоинства:
    Все працює

• Константин К***

Гарно світить!

• Владимир З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Зеленый

Заказал зелёный, оплатил но в наличии его не оказалось. Пришлось брать красного цвета. Яркость хорошая, но нет возможности разъединять кольцо при надевании, как на предыдущем ошейнике другого производителя да и более жесткий, чем ожидал от силикона.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Наличие не соответствует с выставленным предложением. Нет возможности лёгкого разъединения при надевании. Жестковат.
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук і
      що поділилися своїми враженнями щодо використання — це допомагає іншим покупцям при виборі.
      Сподіваємося, що товар загалом буде корисним у користуванні та виправдає ваші очікування. Будемо раді бачити вас серед наших покупців!

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Зеленый

Ошейник отличный, собака в восторге.

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Оранжевый

Дуже гарний нашийник, постійно користуємось

Достоинства:
    Ціна, зручність, можливість зробити будь-який розмір
    • Продавец  FlashShop

• Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Зеленый

Трошки велий для йорка. Буду підрізати.
    Дякую продавцю за товар! Доставка дуже швидка!

Достоинства:
    Гарна якість і колір.
    Недостатки:
    Не побачила
    • Продавец  FlashShop

• Марина К***

Все супер

• Марина К***

Все супер

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Зеленый

Покупала у данного продавца впервые. Быстрая доставка без проблем.) Хорошее качество ошейника. Весьма яркий свет. Все устраивает. Спасибо продавцу за подарочек.)

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Зеленый

Працює гарно , яскраве , малого цвергпінчера ввечері добре видно )
    Можна підрізати під потрібний розмір , і надягати не розстебуючі кожного разу .

• Савицкая Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Зеленый

Яскравий, вночі гарно видно собаку. Заряджається.

Достоинства:
    Яскравий
    • Продавец  FlashShop

• АндрІй Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Оранжевый

Класс, світить неймовірнр, і не червоний і не помаранчевий.
    Заряду вистачає на тиждень вечірніх прогулянок

Достоинства:
    Регульована довжина
    Підходить для собак маленьких порід та цуценят
    Недостатки:
    Занадто міцна застібка
    • Продавец  FlashShop

• Тетяна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Зеленый

Швидко якісно, прийшов заряджений тому змогли одразу скористатися
    Дякую

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Тетяна Ж***

, Швидко, якісно, гарно

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: M. Цвет: Розовый

Товар відповідає опису. Дуже швидка відправка. Рекомендую.

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: M. Цвет: Разноцветный

Чудовий нашийник

Достоинства:
    Швидко заряджається, на довго вистачає заряду, яскраво світить, швидка відправка приємний подарунок від продавця
    Дякую!
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  FlashShop

• Софія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Розовый

Добре світить, довжина легко регулюється

• Карина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Розовый

Хороша річ, все працює. Собаку більше не гублю в темряві:)

Достоинства:
    Зручно

• Софія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Зеленый

Все чудово, для сіби розмір чудово підходить навіть без розкривання. Просто надягаємо поверх нашийника

Достоинства:
    Не спадає, світить яскраво

• Аліна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Розовый

Чудовий нашийник та продавець. Товар відповідає опису, швидка доставка ще й подарунок поклали. Дуже задоволена, дякую продавцю

• Светлана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Розовый

Отличные светящиеся ошейники. Очень актуально в наше время, вечером. Собаку очень хорошо видно. Яркий красивый цвет. Не первый раз уже заказываю своим собакам. Продавца очень рекомендую. Быстрая доставка, хорошая упаковка

Достоинства:
    Яркие, хорошо видно собаку вечером.
    Недостатки:
    Их нет.
    • Продавец  FlashShop

• Владимир Д***

Работает

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: M. Цвет: Синий

Чудовий нашийник. Довжина навіть більша за 50см, легко підрізається. Гладенький, якщо забрудниться, то протер і порядок. Світитт ярко , довго

Достоинства:
    Найкращий варіант за таку ціну ( в мене це не перший нашийник)

• Наталья П***

Вітаю! Підкажіть, а як підрізами. Трохи великий для йорка 3 кг.

• Надя Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Синий

Я вважаю, що такий нашийник - мастхев для кожного собачника! Має кілька режимів. Заряду вистачає на декілька довгих прогулянок, а також є індикатор заряду, що досить зручно. Можна не боятись і замовляти більший розмір, бо цей нашийник можна регулювати (а саме відрізати лишню довжину). Дякую магазину за якісну комунікацію, швидку відправку та приємний подарунок

• Єсєнія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Оранжевый

Все працює, поставили ще міні-подаруночок до замовлення :)

• Ксенія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: M. Цвет: Розовый

працює, чудовий девайс для блекаутів

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  FlashShop

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Оранжевый

Товар прийшов вчасно. Повністю справний , світиться яскраво. Ще й з безкоштовною доставкою. Що було приємним бонусом.

Достоинства:
    Рівномірно світиться по всій довжині.
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  FlashShop

• Алла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: S. Цвет: Розовый

Ошейник качественный, но я заказывала размер S 35 cм, а пришло 15 см. Подарили ошейник друзьям для рассела

Достоинства:
    Ошейник отличный
    Недостатки:
    Не тот размер, который заказывали
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
      Нам шкода, що виникло непорозуміння з розміром. Повідомляємо, що вам було надіслано саме той нашийник, який ви замовляли — розмір S (35 см). Довжина нашийника вимірюється від початку до кінця застібки, і вона становить 35 см. Розміру 15 см для цієї моделі не існує, тому, ймовірно, сталася плутанина під час вимірювання.
      Раді, що якість нашийника вам сподобалась, і сподіваємося, що наступні покупки в нашому магазині принесуть вам лише позитивні емоції. Дякуємо за зворотний зв’язок.

• Дмитро У***

35 см - це максимальна довжина обхвату шиї собаки, а не діаметр кола!

• Діана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: M. Цвет: Синий

Дякую дуже задоволені )Відповідає опису, швидко відправили.Рекомендую товар і продавця)

• Сергій Б***

Як і має бути

Достоинства:
    Ціна, працює підписка Smart! (безкоштовна доставка), швидко, відповідає зображеннням
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  FlashShop

• Завора Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: M. Цвет: Синий

Нашийниками дуже задоволена. Світять яскраво, собак видно здалеку. Продавець швидко відправив товар, навіть у вихідний день. Щиро дякую! Рекомендую і товар, і продавця.

Достоинства:
    Якісний товар