Отзывы покупателей о Электронная книга Onyx Boox Go 6 black Экран 6 дюймов
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS
Дуже задоволена електронною книгою , зручна , займає мало місця, дуже зручно брати у подорожі , легко знаходити і скачувати книги , добре тримає заряд
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS
Швидка доставка, прекрасна книга, легко завантажувати книги, легка, дуже задоволена.
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS
Хочу написати відгук на нещодавно придбану читалку onyx boox go 6. Читалка невеликих розмірів, приблизно з долоню і доволі легка, найлегша з усіх моїх читалок, що мені в ній подобається. Добре лягає в руку та ідеально підійде для подорожей разом із чохлом. Купувала її для заміни свого старенького Kindle і вона чудово справляється. Все-таки читалки на андроїді в теперішньому світі перемагають звичайні в багатьох аспектах.
Більшість українських видавництв зберігають електронні версії книг у власних додатках і з книгами від onyx ви з легкістю матиме доступ до усіх своїх покупок. У мене не було жодних проблем при підключенні до домашнього вайфаю. Також мене неймовірно порадувала можливість додати до читалки різні словники, тому що частину моєї бібліотеки складає англійська література і за кілька хвилин налаштувань моя читалка змогла перекладати як окремі слова, так і цілі абзаци в офлайн режимі
Книжки можна скидати по кабелю, через boox акаунт або напряму скачувати на рідер, тут також кожен обирає на свій смак.
Окремо можна співати оди власному рідеру від онікс. Я доволі прискіплива людина, мені потрібно щоб шрифт був певного розміру, відступи від краю екрану такі, як мені подобаються і щоб обовʼязково текст був вирівняний за шириною (і не просто розтягнутий по екрану, а з переносом слів на інший рядок). У онікс і усі ці параметри можна налаштувати, ну і звісно мати кілька тем на вибір (світла, нічна, з теплою підсвіткою і т.д).
Це вже друга моя читалка від onyx boox куплена в даному магазині (з першою досі все добре, просто особисто для мене вона завелика, щоб брати в дорогу, тому лишається для читання вдома) і поки бажання змінювати бренд особисто у мене немає))
Мені подобається що при налаштуванні відразу можна обрати українську мову та і повторне налаштування зайняло у мене не більше години. Відгук як для електронної книги хороший і розібратися в ній неважко. Вона легко читає всі формати, проте якщо ви думаєте брати її для навчання, то не думаю, що це хороший варіант, просто враховуючи невеличкі розміри рідера і що особисто мені було би незручно читати з неї підручники, але кожному своє
З мінусів можу помітити, що здається розряджається вона швидше, ніж onyx boox page, але воно і не дивно, враховуючи як я люблю виставити максимальну яскравість екрану з ввімкненим вайфаємВарто відмітити, що заряджається вона теж доволі швидко.
Загалом читалка, бренд і магазин залишили дуже позитивне враження, рекомендую всім, хто ще вагається- Достоинства:
- Наявність української мови, компактний, андроїд система, легко налаштовується, швидко реагує
- Недостатки:
- Якщо дуже прискіпуватись, батарея розряджається трохи швидше, ніж очікувалося
- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS
Дуже задоволена книгою. Читати зручно, очі не втомлюються навіть після тривалого читання. Заряд тримає майже тиждень, сама книга шустра. Покупкою повністю задоволена, рекомендую.
- Достоинства:
- Батарея
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS
Чудово працює, брала на подарунок, мама задоволена
- Достоинства:
- Швидка відправка
Гарно працює, тримає заряд - Недостатки:
- Алина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: NavarUS
Дуже задоволена покупкою,мене не відірвати від неї)
- Достоинства:
- Не болять очі при читанні,є підсвітка,книги скачуються дуже легко та швидко,батарея гарно тримає заряд
- Недостатки:
- Для мене немає недоліків