Отзывы покупателей о Гирлянда роса 20 метров гирлянда капля росы с режимами Niki Light 200 лед гирлянда на пульте уличная гирлянда 220в теплый белый

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Длина провода с лампами: 20. Количество источников света: 200. Цвет свечения: Холодный белый

Дуже гарна, яскрава, якісна , на ялинку 1.20 20 метрів, те що треба

• Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Длина провода с лампами: 100. Количество источников света: 1000. Цвет свечения: Теплый белый

Чудова гірлянда) 2 години намотування, і ялинка наче з казки!
    Світить яскраво. Дуже зручно, що є катушка

Достоинства:
    Гарна та яскрава
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Длина провода с лампами: 10. Количество источников света: 100. Цвет свечения: Теплый белый

Гарна та якісна гірлянда, міцний провод, колір дуже гарний, дякую

Достоинства:
    Колір, якість
  • Ксения Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Длина провода с лампами: 150. Количество источников света: 1500. Цвет свечения: Теплый белый

Другий рік купляю саме цю гірлянду, якість класна, світиться правильним теплим світлом, пульт працює. В магазині поиємні і дуже оперативні консультанти, дякую!

Достоинства:
    Якість
  • Павло
  • Надія Ф***

Замовила 100 метрів , прислали 50 метрів( працює , все добре , просто якось не понятно, ціна має бути меньше я думаю

Достоинства:
    Світить
    Недостатки:
    Не вистачає ще 50 метрів
    • Надія Ф***

Питання вирішили , дуже дякую, чудовий сервіс ;)

• Яна К***

Задоволені гірляндами. Замовлення продавець обробив швидко, комунікація приємна. Дякую!

• Денис С***

Гарна гірлянда все добре працює, швидко відправили. Дякую за додатковий подарунок!)

Недостатки:
    Не виявив
  • Тарас Л***

Замовляв герлянду прийшло вчасно класна річ все справне та ще й корисний бонус

• Антонюк В***

Купував одночасно 3 різні довжини, на 50м, 100м та 150 метрів. Коли вже прикрасили ялинку стало видно, що гірлянда на 150 м світить темніше ніж інші, що явно видно!!!

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Різна яскравість в залежності від довжини
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Длина провода с лампами: 100. Количество источников света: 1000. Цвет свечения: Разноцветный

Чудова гірлянда, все працює як і заявлено. Була пошкоджена котушка, але на якість самої гірлянди це не вплинуло. Продавець супер, особливо менеджер Віолетта, яка швидко зв'язалась не дивлячись на дуже пізню годину і уточнила всі деталі.

• Продавец  CFB

Дякуємо за довіру до нашого магазину! Ми дуже раді, що вам усе сподобалося. Нехай ці свята принесуть тепло у ваш дім і радість у серце!

• Ігор Ж***

Отримав гірлянду, нажаль через брак чи мою необережність провід зламався в одному місці, написав продавцю, зі мною оперативно звязались і надіслали заміну.

Достоинства:
    Можна регулювати яскравість, декілька режимів миготіння.
    Недостатки:
    Треба обережно одягати на ялинку
    • Продавец  CFB

Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми шкодуємо, що у вас виникли труднощі, і раді, що змогли допомогти їх подолати. Завжди готові зробити ваш досвід покупок ще кращим!

• Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Длина провода с лампами: 20. Количество источников света: 200. Цвет свечения: Теплый белый

Очень классная гирлянда. Заказала и довольна.

• Продавец  CFB

Дякуємо за позитивний відгук! Ми завжди раді чути, що наші товари приносять задоволення. Зі святами вас! Нехай кожен день буде сповнений приємних сюрпризів!

• Юрій

Сделано всё качественно ещё и подарочек положили в виде маленькой гирлянды.

Достоинства:
    Качество исполнения и влагозащита.
    Недостатки:
    Не обнаружено.
    • Продавец  CFB

Дякуємо за теплий відгук! Ми раді, що ви задоволені. Нехай ці свята принесуть вам багато щастя, затишку та здійснення мрій!

• Ірина Б***

На ялинку 180 см брала 20 метрів - достатньо, виглядає гарно, яскраво світить. З мінусів- дуже заплутується, але раз в рік одягнути ялинку не важко. Доставка швидка

Достоинства:
    Яскраво світить, на вигляд гарна якість, але час покаже.
    Недостатки:
    Дуже заплутується
    • Продавец  CFB

Щиро вдячні за ваші слова! Це надихає нас працювати ще краще. Вітаємо зі святами та бажаємо нових приємних вражень від покупок у нашому магазині!

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Длина провода с лампами: 50. Количество источников света: 500. Цвет свечения: Теплый белый

Дуже вдячна за швидку доставку і подаруночок! Задоволена на всі 100, ідеально вистачило 50 м гірлянди обмотати метрову ялинку. Якість

Достоинства:
    Зручна котушка, дуже круто, що є пульт, можна регулювати яскравість, шикарно виглядає на ялинці

• Анна

Хороша гірлянда, все працює як треба. До замовлення поклали подарунок-маленьку гірлянду з usb і знижку на наступну покупку.

Достоинства:
    Все працює. Поклали подарунок

• Антонюк В***

Товар гарної якості та відповідає опису, будь-яких недоліків не виявив.

• Продавец  CFB

Дякуємо за ваш вибір і гарний відгук! Бажаємо, щоб святковий час був наповнений яскравими моментами, а наші товари приносили лише радість!

• Ольга

Гірлянда хороша, але блін, щоб нормально обмотати ялинку ~180 см треба метрів 200.. замовила 100, вистачило на половину ялинки.. ну і довго це, так, дуже довго) гірлянда на котушці що дуже зручно! працює від розетки

Достоинства:
    дуже гарно виглядає
    Недостатки:
    треба багато метрів, довго мотати
    • Продавец  CFB

Дякуємо, що залишили свій відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Нехай ці свята будуть казковими й теплими для вас і ваших близьких!

• Василина В***

Гірлянда Гарної якості , всі режими працюють , дуже зручно що є пульт.
    На ялинку 1.3м замовляла 20 м , якщо обмотувати дуже густо , то не вистачить довжини гірлянди. Тому раджу або більший метраж брати , або не густо намотувати .
    Всім задоволена , ялинка сяє

Достоинства:
    Ціна , якість

• Виктор Ч***

Контакт швидкий. Без лишніх питань. Відправка та доставка швидка. Товар якісний та добре упакований опис співпадає, є інструкція на українській мові видно заморочились. Рекомендую всім.

Достоинства:
    Швидко якісно зручно

• Станіслав Б***

Приємний менеджер (Віолетта)

Достоинства:
    Швидка Доставка.
    • Продавец  CFB

Щиро дякуємо за ваш відгук! Ми прагнемо забезпечити найкращий сервіс, і ваші слова – найкраща нагорода для нас!

• Мохир Т***

Гірлянда класної якості, вистачило всю ялинку прикрасити висотою 2,3 м.

Достоинства:
    Є пульт і багато режимів, тепле світло
  • Наталья Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Длина провода с лампами: 100. Количество источников света: 1000. Цвет свечения: Холодный белый

Доброго дня, замовляли гірлянду роса 100 м, з пультом 8 режимів ,гірляндою дуже задоволени .Продавця рекомендую. Менеджеру Віолєта особиста Подяка .

Достоинства:
    Яскрава , сучасна ,багато режимів
  • Лысечко Н***

Гарна якісна гірлянда. Швидка відправка.

Достоинства:
    Якість