- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag
Гарна форма, працюють
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag
Гарні окуляри. Брала 0, чудово виконують свою роботу. Добре нейтралізують синій екран, очі майже не втомлюються після робочого дня
- Достоинства:
- Працюють
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag
Так як людина яка немає вад і відхилень з зором , мені не зайшли, є єфект зближення не значний але мені не комфортно, після 10-15 хвл використання починає боліти голова , не раджу
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag
все чудово, окуляри підійшли прекрасно, після тривалої роботи за ноутбуком очі перестали боліти
- Достоинства:
- швидка доставка
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag
Супер!!! Стильні, зручні, якісні окуляри
- Достоинства:
- Дуже класні
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag
Досить хороші окуляри, допомогли полегшити навчання, бо цілодобово за компʼютером. Прийшли трішки в пилюці, але на якість це не впливає
- Достоинства:
- швидко прийшли, гарна якість, хороший дизайн
- Недостатки:
- не виявила
- КлієнтОтзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag
Окуляри дуже легенькі. Оправа не тисне на ніс, не сповзає, не натирає. Лінзи чисті, не спотворюють кольори, але при цьому — справді "фільтрують" синє світло. Після кількох годин за монітором я більше не почуваюся виснаженою. А ще — вони дуже гарні! Стильні, сучасні, пасують до будь-якого образу — від ділового до домашнього.
Від першого погляду — це любов. Дуже акуратна упаковка, приємна на дотик коробочка, м’який чохол, серветка для догляду, інструкція — усе зроблено з увагою до деталей. Але найбільше мене вразило, що навіть через коробку було відчуття турботи. Наче отримуєш подарунок, а не просто товар з інтернету.- Достоинства:
- +++
- Недостатки:
- ---
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag
гарні
- Достоинства:
- зручні
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag
Рекомендую
- Достоинства:
- Соответствует
- РусланПродавец: MSB&Bag
Жахлива якість пластику, матеріал схожий на одноразові окуляри, які видають у 3D кінотеатрах! Але це ще гірше, їх у руки брати страшно, бо розваляться від одного дотику. Швидше за все це одроразові окуляри, одяг, вони розвалилися і їх викинув.
Повернув.- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже погана якість