Отзывы покупателей о Розетка европейская с двумя USB портами 2.1а для зарядки BRS черный матовый цвет

Оценка пользователей 4.77/5
  • Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Все добре, якісний, але в маленький підрозетник не стане

• В'ячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Розетка добра, працює. Але є момент щодо монтажу. Стандартний підрозетник необхідно доробити, а саме вирізати дві смужки завширшки по 1 см в глибину приблизно на 10 і 13 годин. Тоді він стає чітко.

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гарна та якісна розетка, не підходить до стандартного євро підрозетника, зважайте на це при покупці

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  StarLight

• Белінський Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Все працює. Якість швидкість!

• Анна Г***

Відповідає фото

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Хорошие розетки но пришлось поменять подрозетник

Достоинства:
    Все отлично телефон проще заряжать не нужно искать блок питания
    Недостатки:
    Отсутствуют
    • Продавец  StarLight

• Олександр

Неплохой товар,закажу ещё

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Ціна підходить. Але в стандартний підрозетник schneider ця розетка не влазить. Прийшлося доробляти.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не влазить в євро- підрозетник
  • Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже зручна розетка ) як мінімум одна така повинна бути )

Достоинства:
    2 проти зарядки, доволі стильний вигляд
    • Продавец  StarLight

• Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Швидко відправили, гарна якість.

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Розетка якісна, зручна, дуже задоволена, дякую!

• Едуард С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Встановив розетку, якість чудова, дуже гарна та бюджетна.

• Продавец  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!

• Аліна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Чудова якість, все працює на відмінно