- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все добре, якісний, але в маленький підрозетник не стане
- В'ячеславОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Розетка добра, працює. Але є момент щодо монтажу. Стандартний підрозетник необхідно доробити, а саме вирізати дві смужки завширшки по 1 см в глибину приблизно на 10 і 13 годин. Тоді він стає чітко.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарна та якісна розетка, не підходить до стандартного євро підрозетника, зважайте на це при покупці
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец StarLight
- Белінський Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все працює. Якість швидкість!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Відповідає фото
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хорошие розетки но пришлось поменять подрозетник
- Достоинства:
- Все отлично телефон проще заряжать не нужно искать блок питания
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Продавец StarLight
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Неплохой товар,закажу ещё
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Ціна підходить. Але в стандартний підрозетник schneider ця розетка не влазить. Прийшлося доробляти.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не влазить в євро- підрозетник
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже зручна розетка ) як мінімум одна така повинна бути )
- Достоинства:
- 2 проти зарядки, доволі стильний вигляд
- Продавец StarLight
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Швидко відправили, гарна якість.
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Розетка якісна, зручна, дуже задоволена, дякую!
- Едуард С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Встановив розетку, якість чудова, дуже гарна та бюджетна.
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!
- Аліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудова якість, все працює на відмінно