Отзывы покупателей о Выключатель 2-клавишный с подсветкой и рамкой черный матовый цвет BRS

Оценка пользователей 4.75/5
  • Юрій С***

Норм.

Достоинства:
    Хороший варіант для управління двома незалежними лініями
    Недостатки:
    В стандартний підрозетник не стає. Або підколупувати стіну, або хімічити з додатковими підкладками.
    • Продавец  StarLight

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гарний та якісний вимикач, все ок

• Станіслав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Не розрахований на підрозетники для ГК (можливо якісь ще), має надто широкі габарити, на влазить по ширині в підрозетник для ГК.

Достоинства:
    Клацає досить переконливо, має контактні групи на НО/НЗ по кожному вимикачу
    Недостатки:
    Він тупо не вліз в дефолтний підрозетник, я перший раз з таким стикаюся
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Іван Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гарний вмикач, зроблений якісно, приємний матеріал.

• Продавец  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!

• Валентин Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Чудове співвідношення ціни та якості

• Илья П***
    Продавец: StarLight

Не подходит, для этого выключатиля нужен большой подразетник, скорее всего они для Китая, но не для Украины, электрик час пытался установить и никак.

Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук.

Хочемо уточнити, що даний вимикач має стандартні габарити та сумісний із типовими підрозетниками, які використовуються в Україні. У більшості випадків встановлення не викликає труднощів.

Ситуація, яку Ви описали, може бути пов’язана з особливостями конкретного монтажного місця (глибина підрозетника, стан проводки, спосіб встановлення тощо), а не з невідповідністю самого товару.

Також звертаємо увагу, що Ви не зверталися до нас для консультації або вирішення питання - ми завжди готові допомогти з підбором або надати рекомендації щодо встановлення.

Дякуємо за зворотний зв’язок!